20 rezultatų ieškant "sukti vafliai"
Tortas "Kalėdinė eglutė" Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Paplotėliams reikia: 500 g “Malsenos” miltų, 300 g cukraus, 300 g sviesto, 10 kiaušinių, pakelio van. cukraus, 2 st. tirštos uogienės. Pieno glajui: 200 g cukraus, 200 ml pieno, pakelio van. cukraus. Gaminimas: Išs..
Recepto vertinimas:
Plikytukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 stiklinės vandens, 2.120 g sviesto, žiupsnelis druskos, 3.400 g miltų, 4.7 kiaušiniai. Kremui: 5.0,5 l pieno, 6.1 stiklinė cukraus, 7.0,5 kg sviesto, 8.1 pakelis vanilinio cukraus. Gaminimas: Vandenį su sviestu ir druska užvirinti. Miltus s..
Recepto vertinimas:
Lietuviška eglė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.20 kiaušinių, 2.1 kg sviesto, 3.1 kg cukraus, 4.3,5 kg miltų, 5.0,5 l grietinės, 6.2 šaukšteliai sodos, 7.1 šaukštelis citrinos rūgšties, 8.1 pakelis vanilino, truputis citrinos sulčių. Glajui (žvaigždutėms klijuoti): 9.0,5 kg cukr..
Recepto vertinimas:
Aguonų saldainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 stiklinė aguonų,2.200 g cukraus, 3.1 stiklinė grietinėlės, 4.0,5 stiklinės pieno,5.25 sviesto. Gaminimas: Pieną su grietinėle pakaitinti emaliuotame puode, suberti cukrų ir maišant kaitinti, kol cukrus ištirps. Aguonas nusijoti ir sup..
Recepto vertinimas:
Močiutės meduolis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.250 g medaus, 2.1 stiklinė cukraus, 3.25 g margarino, 4.3 kiaušiniai, 5.0,5 kg miltų, 6.1 pakelis vanilinio cukraus, riešutų. Kremui: 7.0,5 kg sviesto, 8.0,5 l be cukraus išvirtos obuolių košės, 9.2 kiaušinio baltymai, 10.1 pakelis vani..
Recepto vertinimas:
Silkė su varškės kremu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 silkės, 2.100 g. varškės, 3.50 g. sviesto, 5.0,5 šaukšto krienų. Gaminimas: Silkės nulupamos, išėmus kaulus supjaustomos. Padažui sviestas išsukamas iki purumo, nenustojant sukti, sudedama pertrinta varškė ir krienai. Išsu..
Recepto vertinimas:
Skanumėlis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 kiaušiniai 1 st. vandens 100 g. sviesto, truputi druskos 1 st. miltų Pertepimui : 0,5 l. grietinėlės 0,5 l. grietinės cukraus, riešutų, augonų Gaminimas: sviestą, druską ir vandienį užvirinti berti miltus ir sukt..
Recepto vertinimas:
Kastinys su varškeIngridientai:300 g varškės, 100 g sviesto, 2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė rūgusio pieno, kmynų, druskos.Gaminimas Sviestas gerai išsukamas. Varškė pertrinama pro sietelį. Į išsuktą sviestą dedama po šaukštą grietinės, pieno, varškės ir labai gerai išs..
Recepto vertinimas:
Mielinės bandelės su margarinu
Mielinės bandelės su margarinuIngridientai:25 g mielių, 250 ml pieno, 50 g tirpinto margarino, šaukštelis druskos, šaukštas cukraus, 800 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų, tirpinto margarino (aptepti).Gaminimas Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir s..
Recepto vertinimas:
Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotis
Paprasčiausios biskvitinės tešlos paplotisIngridientai:8 kiaušiniai, 185 g cukraus, šaukštelis vanilinio cukraus, nutarkuota vienos citrinos žievelė, 150 g miltų, 35 g krakmolo.Gaminimas Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius sukti su cukrumi, kol masė pabals, o jos tūris pad..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis plokštainisIngridientai:250g margarino, 1,5 stikl. cukraus, 3 v.š. kakavos ar tarkuoto šokolado, 7 v.š. vandens ar pieno, 3 kiaušiniai, 1,5 stikl. miltų, 1 pak. kepimo miltelių, graikinių riešutų saujelė, miltinio cukraus.Gaminimas Margariną su cukrumi ištr..
Recepto vertinimas:
Keksas su riešutaisIngridientai:Tešlai: 150 g miltų, šaukštelis kepimo miltelių, 100 g sviesto arba margarino, 3 kiaušiniai, 100 g cukraus, 25 g kapotų migdolų, nutarkuota citrinos žievelė. Glajui: 3 šaukštai citrinos sulčių, 150 g cukraus pudros, šaukštas skaldytų migdolų.Gami..
Recepto vertinimas:
Persikų šerbetasIngridientai:20 porcijų: 1,5-2kg persikų, 1 citrinos sulčių, 250g cukraus, 1/4 l vandens, 1/4 l sauso putojančio vyno, mėtų lapelių papuošti.Gaminimas Šampano taures atšaldyti šaldytuve. Persikų minkštimą maišikliu sukti, kol pasidarys tyrė, pertrinti ..
Recepto vertinimas:
Sukti blyneliai su įdaru Ingridientai:Miltų, pieno, kiaušinis, bulvių, lašinukų, bulvių krakmolo, svogūnų, druskos, prieskonių, sviesto, grietinės.Gaminimas 1. Iš miltų, šlakelio pieno ir kiaušinio paruošti lietinių blynų tešlą. Iškepti blynus. 2. Bulves išvi..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis plokštainis (Jūratės)
Šokoladinis plokštainis (Jūratės)Ingridientai:250g margarino, 1,5 stikl cukraus, 3 v.š. kakavos ar tarkuoto šokolado, 7 v.š. pieno, 3 kiaušiniai, 1,5 stiklinės miltų, 1 a.š. kepimo miltelių.Gaminimas Margariną pakaitinti kol išsilydys. Kakavą ar šokoladą kaitinti piene apie 5..
Recepto vertinimas:
Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)
Kalėdiniai sausainiai „Eglutės“ (Jūratės)Ingridientai:300g miltų, 170g cukraus, 200g sviesto, 5 kiaušiniai, vanil. cukraus, 1-1,5 stiklinė tirštos uogienės. Glajui: pieno, miltinio cukraus, citrinos rūgštelės.Gaminimas Sviestą sukant įmušti po vieną kiaušinį, b..
Recepto vertinimas:
Lašišų sušis su raugintais kopūstais
Lašišų sušis su raugintais kopūstaisIngridientai:12 porcijų: 150 g svogūnų, 70 g sviesto, 600 g raugintų kopūstų, 300 ml baltojo vyno, 300 ml obuolių sulčių, raugintų kopūstų prieskonių (1 lauro lapelis, 1 gvazdikėlis, 5 pipirai, 5 kadagių uogos, druskos, medaus, 500 g l..
Recepto vertinimas:
Šviesi kvietinė duonaIngridientai:500 g kvietinių miltų (nr. 550); 42 g kubelis mielių; 300 ml pieno; 1 arb. š. cukraus; 1 arb. š. druskos; 40 g margarino; Riebalų skardai patepti.Gaminimas Miltus sumaišyti su mielėmis, supilti drungną pieną, suberti cukrų, druską, margariną ir visk�..
Recepto vertinimas:
SENOLIŲ PYRAGASIngridientai:5 kiaušiniai5 šaukštai cukraus5 šaukštai miltų1 stiklinė aguonų1 pakelis vanilinio cukraus1 stiklinė razinųKremui:200 g sviesto0,5 l virtos nesaldžios obuolių košės1 pakelis vanilinio cukraus1 stik..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragasIngridientai:4 obuolių200 g sviesto130 g cukraus200 g miltų3 kiašinių1 citrinos sutarkuotos žievelės1 šaukštelio kepimo milteliųtupučio cukraus pudrosGaminimasSviestą, kiaušinius, cukrų ir sutarkuotą citrinos &..
Recepto vertinimas: