Aguonų saldainiai
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 stiklinė aguonų,
2.200 g cukraus,
3.1 stiklinė grietinėlės,
4.0,5 stiklinės pieno,
5.25 sviesto.
Pieną su grietinėle pakaitinti emaliuotame puode, suberti cukrų ir maišant kaitinti, kol cukrus ištirps. Aguonas nusijoti ir supilti į pieną. Maišant virti, kol sutirštės, sudėti sviestą ir dar kiek pavirinti. Nukėlus nuo ugnies, sukti masę, kol atvės. Atvėsusią masę išpilti ant vandeniu suvilgytos lentelės, iškloti 1,5 cm storio sluoksniu ir supjaustyti kvadratėliais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!