"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)

Ingridientai:
2 stiklinių smulkiai tarkuotų morkų,
2 stiklinių cukraus,
3 kiaušinių,
100 g margarino ,
2 šaukštų grietinės,
1 šaukštas kepimo miltelių,
cinamono arba vanilinio cukraus,
miltų. Jų kiekis priklauso nuo morkų sultingumo. Tešla turi būti tiršta, bet ne kieta.
Gaminimas
Morkas sumaišyti su cukrumi ir palikti pusvalandžiui, kad ištirptų cukrus. Tada įmušti kaiušinius, supilti išlydytą margariną, suberti cinamoną ( ar vanilinį cukrų), sudėti grietinę, kurioje ištirpinti kepimo milteliai, suberti miltus. Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 30 - 40 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!