14 rezultatų ieškant "stiklainio"
Aštrūs rauginti agurkai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Agurkai, krapai,10vnt vynuogių lapų, skiltels česnako, juodųjų serbentų lapų, čili pipiro, 4vnt raudonųjų pipirų, druskos. Gaminimas: Užpilui vienam litrui vandens reikės šaukšto su kaupu drusk..
Recepto vertinimas:
Rauginti agurkai žiemai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.kg agurkų, 3 šaukštų druskos, 2 šaukštų cukraus, 1 sauja krapų, skiltelės česnako, 3vnt serbentų lapų, 3 vnt vyšnių lapų, krienų lapų Gaminimas: Į švarų 3 litrų stiklainį dėkite pusę ..
Recepto vertinimas:
"Babilono" pyragasIngridientai:Tešla: 300g miltų, 300g margarino, 100g cukraus pudros, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės, šaukštas kepimo miltelių, vanilinio cukraus, 1/2 stiklainio džemo, 250g bakalie (riešutai, migdolai, razinos). Kremas: 4 šaukštai cukraus pudros, 4 tryniai, vanili..
Recepto vertinimas:
Žuvies salotosIngridientai:1kg šviežios skumbrės arba menkės, 1/2 stiklainio šparaginių pupelių, mažas indelis konservuotų žirnelių, 2 obuoliai, indelis majonezo, garstyčių, konservuotų slyvų, petražolių lapelių, svogūnų laiškų, pipirų, druskos.Gaminimas Žuvį nuvalyti, ..
Recepto vertinimas:
Marinuotos daržovių salotos (Jurgos)
Marinuotos daržovių salotos (Jurgos)Ingridientai:2 kg kopūstų; 2 kg morkų; 2 kg agurkų; 2 kg pomidorų. Marinatui: 1 l vandens; 1 šaukštas druskos; 1 šaukštas cukraus; 1 arbatinis šaukštelis citrinų rūgšties.Gaminimas Susmulkintus kopūstus, agurkus, morkas sumaišome dubenyje, sud..
Recepto vertinimas:
Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)
Paprikose marinuoti agurkai (Renatos)Ingridientai:8-10 plonos geltonos saldžiosios paprikos, 8-10 vidutinio dydžio agurkai, kelios šviežios morkos, kelios skiltelės šviežio česnako. Marinatui: 1 l vandens, 5 valg. š. cukraus, 1 valg. š. druskos, 100 ml acto, 1 arb. š. prieskonių mišini..
Recepto vertinimas:
RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUI
RAUGINTI AGURKAI ILGESNIAM NAUDOJIMUIIngridientai:3 litrų stiklainiui jums reikės: 6-8 lapelių juodųjų serbentų lapų, 2-3 vyšnios lapų, 1 nedidelio krieno lapo, krapų, 4-5 juodųjų pipirų grūdelių, 5-6 gvazdikėlių, 1..
Recepto vertinimas:
RAUDONŲJŲ SERBENTŲ IR AVIEČIŲ TYRĖ
RAUDONŲJŲ SERBENTŲ IR AVIEČIŲ TYRĖIngridientai:3 dalys serbentų, 1 dalis aviečių.GaminimasSerbentus ir avietes sumaigome, suberiame cukrų (150 g cukraus 1 kg uogų). Išpilstome į paruoštus stiklainius (paliekame 1 cm iki stiklainio..
Recepto vertinimas:
MARINUOTOS DARŽOVIŲ SALOTOSIngridientai:4 kg kopūstų, 2 kg svogūnų, 2 kg obuolių, 2 kg morkų, 2 kg saldžiųjų paprikų,2 kg pomidorų,3 pilni šaukštai druskos,laurų lapų, pipirų.GaminimasMorkas paviriname ir supja..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI KOPŪSTAIIngridientai:Kopūstų,2-3 gvazdikėliai,2-3 kvapniųjų pipirų grūdeliai,1-2 laurų lapai.Mari natų i:11 vandens,60 g cukraus,30 g druskos,25 ml acto esencijos.GaminimasKopūstus susmulkiname, sudedame į emaliuotą indą..
Recepto vertinimas:
MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAIS
MARINUOTI KOPŪSTAI SU BUROKĖLIAISIngridientai:3 kg kopūstų, 500 g burokėlių, 3 galvutės česnako. Marinatui : 1,5 l vandens, 150 g cukraus, 50 g druskos, 4-5 šaukštai acto.GaminimasKopūstus susmulkiname. Burokėlius sutarkuojame burokine tark..
Recepto vertinimas:
Trešnių kompotasIngridientai:1 l vandens imama 650- 750 g cukrausGaminimasTrešnės į stiklainius dedamos nenuplikytos, todėl indą reikia talpiai pridėti, sukrečiant, kad daugiau sutilptų. Grūsti negalima, nes trešnes galima sužeisti, jo..
Recepto vertinimas:
Trešnės savo sultyse be cukraus
Trešnės savo sultyse be cukrausIngridientai:***GaminimasTrešnes nuplauti, išimti kauliukus, labai talpiai (truputį paslegiant) sudėti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti 85° C temperatūroje 0,5 I talpos stiklainius 25 min., 11-30 min. Jei stiklainiai..
Recepto vertinimas:
Bulgariškas marinuotų agurkų receptas
Bulgariškas marinuotų agurkų receptasIngridientai:1 l stiklainiui:agurkai3 griežinėliai morkų3 griežinėliai svogūnų4 kvapieji pipirai4 juodieji pipirai3 arbatiniai š. cukraus2 arbatiniai š. druskos50 g actoGaminimasĮ stiklainio dugn..
Recepto vertinimas: