Žuvies salotos

Ingridientai:
1kg šviežios skumbrės arba menkės,
1/2 stiklainio šparaginių pupelių,
mažas indelis konservuotų žirnelių,
2 obuoliai,
indelis majonezo,
garstyčių,
konservuotų slyvų,
petražolių lapelių,
svogūnų laiškų,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Žuvį nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje. Kruopščiai išrinkti kaulus, supjaustyti smulkiais kubeliais. Pupeles ir žirnelius nusunkti, išmaišyti su žuvimi. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais, sudėti į žuvies masę. Suberti druską, pipirus, sudėti majonezą, truputį garstyčių ir išmaišyti. Salotinėje išdėlioti pjaustytas pusiau slyvas, ant jų - storą sluoksnį salotų. Puošti likusiomis slyvomis, žirneliais, pabarstyti žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!