21 rezultatų ieškant "stambia"
Įdarytos austrės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Austrės 1 kg stambios druskos 100 g šviežių ar šaldytų špinatų nedidelio poro kuokštelio petražolių 30 g kapoto kumpio šaukšto džiuvėselių 3-6 šaukštų grietinėlės druskos, maltos raudonos paprikos..
Recepto vertinimas:
Žalių aguruočių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g aguruočių, 100 g šviežių pomidorų, 2 šaukštai susmulkintų krapų, arbatinis šaukštelis aliejaus. Gaminimas: Aguruočius sutarkuokite stambia tarka, sudėkite smulkiai supjaustytus pomidorus, įpilkite aliejaus, užberkite ..
Recepto vertinimas:
Pupelių sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai perlinių kruopų, 2 šaukštai ryžių, 3 šaukštai pupelių, 2 morkos, 1 svogūnas, 2 skiltelės česnako, kmynų, mairūno, aliejaus, džiovintų prieskonių, žolių. Gaminimas: Perlines kruopas, ryžius, pupeles pamerkite iš vak..
Recepto vertinimas:
Morkų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 morkos su lapais, 2 vidutinės bulvės, svogūnas, krapai, petražolės, aliejus. Gaminimas: Bulves ir morkas švariai nuplaukite su šepetėliu. Bulves smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite stambia tarka. Dėkite į puodą bulves, morkas, supja..
Recepto vertinimas:
Obuolių ir slyvų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 obuoliai, 200 g slyvų, 100 g riešutų branduolių, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštas medaus, cinamonas, citrinos rūgštis. Gaminimas: Slyvas nuplauti, išimti kauliukus, obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis arba sutarkuoti st..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g bulvių, “brie"arba “camembert” sūrio, svogūno, 2 kiaušinių, 2-3 šaukštų miltų, 8 šaukštų aliejaus, druskos, baltųjų pipirų, suppjaustytų svogūno laiškų. Gaminimas: Bulves ir svogūnus..
Recepto vertinimas:
Stambiais gabalais troškinta aviena
Stambiais gabalais troškinta aviena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 130 g avienos, 7 lydyto lajaus, 15 g pomidorų tyrės, 20 g morkų, 5 g česnako, 5 g miltų, 150 g sultinio, lauro lapelių, pipirų, druskos. Gaminimas: Avieną įtrinkite druska, česnaku ir kepkite į kaitintuose riebaluose ik..
Recepto vertinimas:
Vaisių salotosIngridientai: 2 apelsinų 2 obuolių 2 kriaušių 1-2 bananai 100g lazdynų riešutų 50-70g razinų puse stiklinės apelsinų sulčių Gaminimas: Nuplaukite apelsinus . Padalinkite pusiau ir supjaustykite griežinėliais arba mažais gabaliukais . Nuplaukite obuolius i..
Recepto vertinimas:
Mėlynių pyragasIngridientai: 200g sviesto 2 šaukštų grietinės 1 stiklinės cukraus 3 kiaušinių 600g miltų 0,5l mėlynių Gaminimas: Paruošiame trapią tešlą ir 30min ją laikome šaltai . Iš 4/5 tešlos iškočiojame lakštą ir įklojame į aliejumi pateptą formą . Sube..
Recepto vertinimas:
Porų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g porų, 200 g obuolių, 100 g morkų, grietinės, krapų arba petražolių, druskos. Gaminimas: Baltąsias porų dalis supjaustyti plonais griežinėliais. Obuolius ir morkas sutarkuoti stambia trintuve. Užpilti grietine, pasūdyti ir gerai ..
Recepto vertinimas:
Morkų ir obuolių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200 g. obuolių, 250 g. morkų, 0,5 citrinos sultys, 2 šaukštai aliejaus, citrinos žievelės, cukraus, druskos. Gaminimas: Morkos sutarkuojamos smulkia, o obuoliai stambia tarka. Salotos pasūdomos, pabarstomos tarkuota citrinos žievele..
Recepto vertinimas:
Morkų ir ridikėlių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. morkų, 100 g. ridikėlių, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 šaukšto acto, cukraus. Gaminimas: Morkos ir ridikėliai sutarkuojami stambia tarka, sumaišomi, pasūdomi ir užpilami aliejumi bei actu. ..
Recepto vertinimas:
Tarkė arba ZacirkaIngridientai: 2 kiaušiniai 0,5l pieno 0,5l vandens 1 šaukštas sviesto miltų druskos Gaminimas: Iš kiaušinių ir miltų suminkome kietą tešlą ir sutarkuojame stambia tarka. Į puodą supilame vandenį, pieną ir užverdame, kai užverda suberiame sutarkuot..
Recepto vertinimas:
Juodųjų ridikų salotos Ingridientai: 2-3 ridikų 3 -4 valgomieji šaukštai majonezo 3-4 valgomieji šaukštai grietinės krapų, druskos Gaminimas: Juoduosisius ridikus nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Pasūdome, uždengę indą su tarkuotais ridikais lekšte sukratome. Po to..
Recepto vertinimas:
Paprikos sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150g rūkytos šoninės 100g morkų, 3 pomidorai 70g salierų, 50g porų 100g svogūnų 2 žalios paprikos (300g) 1 geltona paprika (100g) 350g bulvių, 1 šaukštas aliejaus 4 šaukštai naturalaus jogurto 3 šaukštai ryžių 2 skiltelės česnako 5 ..
Recepto vertinimas:
Saldi silkėIngridientai: Silkės Svogūno morkos majonezo cukraus Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių..
Recepto vertinimas:
Obuolių salotos su duona Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.3 riekutės juodos duonos, 2.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio, 3.2 česnako skiltelės, 4.2 obuoliai, aliejaus, majonezo maišyto pusiau su grietine. Gaminimas: Duona be plutos supjaustoma nedideliais kubeliais ir pakepinama alieju..
Recepto vertinimas:
Keptų obuolių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 šaukštai medaus, pusės citrinos sulčių, 2.50 g graikinių riešutų, 3.6 obuoliai. Gaminimas: Keptus obuolius nulupti, sutarkuoti stambia trintuve ir sudėti į porcelianinį dubenėlį. Įdėti medų, sumaišytą su citrinos sultimi..
Recepto vertinimas:
Paprikos sriuba su šonine Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.150g rūkytos šoninės 2.100g morkų, 3.3 pomidorai 4.70g salierų, 5.50g porų 6.100g svogūnų 7.2 žalios paprikos (300g) 8.1 geltona paprika (100g) 9.350g bulvių, 10.1 šaukštas aliejaus 11.4 šaukštai naturalaus jogurto 12.3 šau..
Recepto vertinimas:
Žliūgių salotosIngridientai:Kelios saujos žliūgių,pora saujų agurklės lapelių,3 virti kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės, druskosGaminimasRavimos žliūgės lengvai išsirauna, šakneles nusukame ir dedame j krepšius. Plauname porą kartų. Sudedame ant rėčio, paskleidžiame ir perpila..
Recepto vertinimas: