20 rezultatų ieškant "spurgos su mosos ydaru"
Spurgos su marmeladu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 150 g miltų, 60 margarino, 3 kiaušiniai, žiupsnelis druskos, aliejaus virimui, 250 g slyvų marmelado, stiklinė vandens. Gaminimas: Į puodą supilti vandenį, sudėti margariną ir kaitinti, kol margarinas ištirps, suberti druską ir už..
Recepto vertinimas:
Spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g varškės, 2 šaukštai miltų, 100 g grietinės, 2 kiaušiniai, sodos, vanilinio cukraus, cukraus pudros, aliejaus kepimui. Gaminimas: Kiaušinus ištriname su cukrumi ir varške, grietinę sumaišome su soda, sudedame vanilinį cukrų bei miltus ..
Recepto vertinimas:
Spurgos II Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 šaukštelis sodos 0,5 stiklinės kefyro 0,5 stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 3 stilinės miltų Gaminimas: Sodą sumaišyti su kefyru. Kiaušinius sumaišyti su cukrumi. Abu mišinius supilti į vieną indą ir sudėti miltus, gerai išmaišyti. Spugas ..
Recepto vertinimas:
Avižinių miltų spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės avižinių miltų, 1/2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų, 1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės, 1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono, 0.75 stiklinės vandens, žiupsnelis druskos, 1/2 stiklinės cukr..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgos Ingridientai: 2 pok. varškės (~500g, geriau rebesnė) 3-4 kiaušiniai 7-8 šaukštai miltų vanilinio cukraus 3-4 šaukštai cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinti) Gaminimas: Kiaušinius su cukrum išplakam iki purios masės , sudedam vanilinį cukrų..
Recepto vertinimas:
Duoninės spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l tarkuotos duonos, 2.4 kiaušiniai, 3.2 obuoliai, 4.1 stiklinė miltų, 5.1 pakelis vanilinio cukraus, 6.2 šaukštai vanilinio cukraus, 7.4 šaukštai grietinės, 400 g riebalų, apelsinų žievelių. Gaminimas: Į smulkiai sutarkuotą duon�..
Recepto vertinimas:
Žemaitiškos spurgos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.2 stiklinės miltų, 2.1 stiklinė pieno, 3.25 g mielių, 4.3 tryniai, 5.50 g lydyto sviesto, 6.0,5 stiklinės bruknių uogienės, druskos, 7.2 šaukštai miltinio cukraus, 8.0,5 pakelio vanilinio cukraus, 9.400 g riebalų. Gaminimas: Piene..
Recepto vertinimas:
Spurgos Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pakeliai varškės, 5 kiaušiniai, 3 šaukštai majonezo, truputėlis druskos, pus antros stiklines cukraus, 1 pakelis kepimo miltelių, 700g.miltų, vanilinis cukrus. Gaminimas: Išplakt kiaušinius su majonezu ,su cukrum su dr..
Recepto vertinimas:
Spurgos pavakariams (kropeliai)
Spurgos pavakariams (kropeliai)Ingridientai:1kg miltų, 3 stiklinės pieno, 30g mielių, 1 kiaušinis, 100g cukraus, 50g taukų, vanilinio cukraus arba citrinos žievelių, 10g druskos, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų spurgoms virti.Gaminimas Tešla ruošiama kaip mielin..
Recepto vertinimas:
Šventinės spurgosIngridientai:1kg miltų, 2 stiklinės pieno, 100g mielių, 8 tryniai, 200g sviesto, 1 šaukštas spirito, vanilinio cukraus, 5g druskos, 1 stiklinė tirštos vyšnių arba braškių uogienės, 100g miltinio cukraus užbarstyti, kiaulinių taukų virti.Gaminimas Tešla ruo�..
Recepto vertinimas:
Varškinės spurgosIngridientai:1/2kg varškės arba lietuviško sūrio, 5 šaukštai miltų, 4 šaukštai cukraus, 2—3 kiaušiniai, 50g sviesto (jei vartojamas sūris— truputis grietinės), 1 nubrauktas šaukštelis sodos, vanilinio cukraus, 100g miltinio cukraus užbarst..
Recepto vertinimas:
Mielinės spurgos su obuoliaisIngridientai:500 g miltų, 500 ml pieno, 25 g mielių, 300 g obuolių, 100 g cukraus, 2 kiaušiniai, 50 g sviesto, vanilinio cukraus, cukraus pudros užbarstymui, riebalų virimui.Gaminimas Mielės ištrinamos su šaukšteliu cukraus, sumaišomos su pašildytu p..
Recepto vertinimas:
Draugų spurgosIngridientai:1,5 kg miltų, 3 šaukštai sviesto, 1/3l. grietinėlės, kiaušinis, 12 trynių, stiklinė cukraus, 2 šaukštai mielių, marmelado, cukraus pudros, cinamono.Gaminimas Trynius ištrinti su cukrumi iki baltumo ir sumaišyti su grietinėle. Suberti persijotus miltus, sutr..
Recepto vertinimas:
Studentų spurgosIngridientai:4 stiklinės miltų, 5 tryniai, stiklinė grietinės, 40g. mielių, šaukštas cukraus, 2 šaukštai sviesto, taurelė spirito, 150g. cukraus pudros, vanilinio cukraus, džemo.Gaminimas Trynius įmušti į grietinę, suberti miltus, trupintas mieles, cukrų, įdėti sv..
Recepto vertinimas:
Spurgos "Snieguolės"Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2kg. varškės, 3 kiaušiniai, 2-3 šaukštai cukraus, 2 šaukšteliai kepimo miltelių, kvapniosios esencijos, žiupsnelis druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Varškę permalti mėsmale. Sudėti visus kitus produktus ir užminkyti tešlą. �..
Recepto vertinimas:
Obuolių spurgos su riešutais (Jūratės)
Obuolių spurgos su riešutais (Jūratės)Ingridientai:0,5kg obuolių, sausainių ar miltų, 1-2 kiaušiniai, 50g cukraus, truputis vanil. cukraus, 50g riešutų, miltinio cukraus, 250g ar daugiau aliejaus.Gaminimas Obuolius nulupus sutarkuoti. Išplakti kiaušinius su cukrumi ir vanil. cukr..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgos (Skirmantės) (foto)
Varškės spurgos (Skirmantės) (foto)Ingridientai:400 g varškės; 3-4 kiaušiniai; 7-8 š. miltų; 4-6 š. cukraus; 1 a.š. kepimo miltelių (gerai išeina ir be jų, nes pamiršau įdėti); vanilinio cukraus.Gaminimas Visus ingredientus sumaišome, formuojame rutuliukus ir kepame įkaitintame al..
Recepto vertinimas:
Spurgos su razinomisIngridientai:Tešlai: 500 g miltų; 42 g kubelis mielių; 80 g cukraus; 250 ml drungno pieno; 80 g sviesto; 2 kiaušiniai; ½ arb. š. druskos; Trinta citrinos žievelė; 120 g razinų; 50 g smulkiai kapotų apelsinų žievelių cukrinukų (cukatų); Miltų pabarstyti. Kepimu..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgos Ingridientai: 0, 5 kg varškės; 0, 5 stiklinės cukraus; 3 kiaušinių; 2 šaukštelių kepimo miltelių; 1 pakelio vanilinio cukraus; 0, 5 stiklinės grietinės; 3 stiklinių miltų; apie 0, 5 l aliejaus, trupučio cukraus pudros. Gaminimas Kiaušiniai išplakami mai�..
Recepto vertinimas:
Varškės spurgosIngridientai:0,5kg varškės miltų(kad susidarytų tešla, iš kurios galima formuoti spurgas) cukraus 3 kiaušinių 2 šaukšteliai kepimo miltelių aliejaus virimuimiltinio cukraus spurgoms apibarstyti GaminimasIšplakame kiaušinius su cukrumi. Į varškę pilame su cukrumi išp..
Recepto vertinimas: