8 rezultatų ieškant "spirgintais"

Silkė aliejuje su spirgintais grybai

Silkė aliejuje su spirgintais grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1.2 silkės, 2.1-2 svogūnai 3.10 džiovintų baravykų, 4.4 šaukštai aliejaus. Gaminimas: Silkes išmirkyti, išvalyti, nulupti, išimti kaulus, supjaustyti, kad būtų patogu valgyti, ir sudėti į indą. Pridėti galvą ir..

Recepto vertinimas: 3

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainė

Bulvių, morkų ir raugintų kopūstų mišrainėIngridientai:3—4 virtos bulvės, 2 šaukštai raugintų kopūstų, svogūnas, morka, 2 šaukštai aliejaus. Gaminimas Išvirtos bulvės nulupamos, ataušinamos ir su-pjaustomos griežinėliais. Sudedami rauginti kopūstai, smulkiai tarkuota..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grikių košė

Bulvių ir grikių košėIngridientai:Stiklinė tarkuotu žalių bulvių, stiklinė grikių kruopų, 100 g lašinių, druskos.Gaminimas Grikiai išmirkomi, nuplikomi ir suberiami į šaltą vandenį. Verdant pamaišoma. Kai kruopos suminkštės, pasūdomą, sudedamos tarkuotos bulvės ir ant sil..

Recepto vertinimas: 0

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..

Recepto vertinimas: 4

Troškė

TroškėIngridientai:8—10 bulvių, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė pasukų, svogūnų laiškų, krapų, petražolių lapelių, mairūnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įd..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandos

Bulvinės bandosIngridientai:7—8 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 100 g lašinių, 3 šaukštai grietinės, druskos.Gaminimas Bulvės sutarkuojamos, dalis skysčio nupilama, pasūdoma, sudedama virtos trintos bulvės, išmaišoma. Ant švaraus kopūstlapio dedama po 2—3 šaukštu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grikių košė

Bulvių ir grikių košėIngridientai:1 stiklinė tarkuotų žalių bulvių, 1 stiklinė grikių kruopų, 100 g lašinių, druskos.Gaminimas Grikiai išmirkomi, nuplikomi, suberiami į šaltą vandenį ir verdami pamaišant. Kai kruopos suminkštėja, pasūdoma, sukrečiami tarkiniai ir ant silp..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: spirgintais