13 rezultatų ieškant "rauginto"
Grybų sriuba su bulvėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g. šviežių, 100 - 125 g. virtų arba 30 - 40 g. džiovintų grybų, 1 litras sultinio ar vandens, 1 mažas svogūnas, gabalėlis saliero, sviesto, 1 morka, 4 - 5 bulvės, druskos, pipirų, 0,25 rauginto agurko, 1 šaukštas grietinės..
Recepto vertinimas:
Lietuviški barščiai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė rūkyto kumpio sultinio pusė rauginto burokėlio griežinėlis rūkyto kumpio 1 svogūnas 1 morka 2 lauro lapai petražolių, pipirų Gaminimas: Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinys iškoš..
Recepto vertinimas:
Lašišos salotosIngridientai: 150g lašišos griežinėlių 2 kietai virtų kiaušinių 1 rauginto agurko 200g birios ryžių košės 100g majonezo Gaminimas: Lašiša susmulkinama, kiaušiniai ir agurkas supjaustomi kubeliais. Viskas sumaišoma su biria ryžių koše ir majonezu..
Recepto vertinimas:
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais
Kepti žuvų vyniotiniai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių, 2.200 g virtų grybų, 3.1 svogūnas, gabalėlis petražolės, 4.1 stiklinė grybų arba žuvų sultinio, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, 6.1 raugintas agurkas, 7.1 stiklin..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su faršu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės juodos duonos, 20 g taukų arba margarino, 150-200 g faršo, 1 arbat. šaukštelis krakmolo, 3 valg. šaukštai grietinės, 1 valg. šaukštas vandens, 1 valg. šaukštas virtų burokėlių, 1 svogūnas, 1/4 rauginto agurko, ..
Recepto vertinimas:
Razinų padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto miltų, 2 stiklinė sultinio arba daržovių nuoviro, 0,5 stiklinės vyno, 0,5 stiklinės razinų, druskos, aštraus padažo, cukraus, 2 šaukšteliai stiprios kavos ar arbatos, (2 šaukštai rauginto ..
Recepto vertinimas:
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliai
Suvalkietiškai įdaryti veršienos kepsneliaiIngridientai:600 g veršienos nugarinės, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis ir džiūvėsėlių apvoliojimui, 1 citrina, 40 g riebalų kepimui, 1 stiklinė riešutų padažo (žiūrėti "Padažai"), Įdarui: 200 g veršelio kepenų, 40 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Veršienos pjausniai (šniceliai)
Veršienos pjausniai (šniceliai)Ingridientai:600 g veršienos, 40 g riebalų, 20 g sviesto užpylimui, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno i�..
Recepto vertinimas:
Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)
Trisluoksnis rauginto pieno gėrimas (Jūratės)Ingridientai:1 stikl. rūgpienio/kefyro/pasukų, 0,5 stikl. šviežių apelsinų sučių, 1 v.š. su kaupu kakavos, dubenėlis atšaldytų braškių ar aviečių, cukraus ar medaus pagal skonį.Gaminimas I sluoksnis: 0,5 stikl. rūgpienio išplakti ..
Recepto vertinimas:
LIETUVIŠKI BARŠČIAIIngridientai:1 stiklinė rūkyto kumpio sultiniopusė rauginto burokėliogriežinėlis rūkyto kumpio1 svogūnas1 morka2 lauro lapaipetražolių, pipirųGaminimasRūkyto kumpio ar kitų rūkytų produkt%..
Recepto vertinimas:
RAUGINTOS KOPŪSTŲ GALVOSIngridientai:40 g druskos 1 litrui vandens, kopūstų.GaminimasNuo kopūstų nuimame viršutinius lapus, supjaustome į dvi, o didesnius - į 4 dalis. Dalį kopūstų supjaustome. Kopūstus į indą dedame sluoksni..
Recepto vertinimas:
Vaikų mėgstamasisIngridientai:Šiam patiekalui pagaminti reikes: 20 proc. riebumo sviesto,batono, rauginto agurko, petražoliu ar kitų žalumynų, olandisko sūrio 150 g, dešros ar kumpio 150 g.GaminimasŠis patiekalas ruošiamas iš vakaro.Visus p..
Recepto vertinimas:
Mėsos kukuliaiIngridientai:250g maltos veršienos4 šaukštaiKiaušinai25 nedideli marinuoti pievagrybiai2 šaukštai miltųŠaukštelis čiobreliųDruskos, pipirų Aliejaus virinimuiPapuošimui:Rauginto agurko griežinėlių Č..
Recepto vertinimas: