20 rezultatų ieškant "sauso"
Kopūstų ir grybų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusė kopūsto, 400 g virtų grybų, pusė šaukšto citrinos aliejaus, šaukštas sojos padažo, vienas agurkas, druska, citrinų rugštis, 3 šaukštai sauso vyno. Gaminimas: Parūgštintame ir pasūdytme vandeny pavirti pusę pjaustyto ..
Recepto vertinimas:
Moliuskai vyno padaže Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3–4 mažų kaliaropių 2 svogūnų 2 šaukštų alyvuogių aliejaus 200 ml žuvų sultinio 200 ml sauso baltojo vyno 3 šaukštų anyžių degtinės druskos pipirų pomidoro 2 kg moliuskų Gaminimas: Kaliaropes nulupti ir supjaustyti ..
Recepto vertinimas:
Briedukų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ¼ puodelio vandens ¼ puodelio cukraus ¼ puodelio raudonojo vyno acto 1 valg. šaukštas balzamo acto 3 valg. šaukštai nesūdyto sviesto 24 briedukai (apie 0,5 kg) 1/3 puodelio smulkiai supjaustytų ropinių svogūnų 2 puodeliai sauso rau..
Recepto vertinimas:
Ungurys su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 ungurio gabaliukų (maždaug po 200 g) 2 šaukštų citrinos sulčių druskos 150 g morkos 100 g saliero 4 porų 100 g cukinijos 40 g sviesto 0,5 šaukštelio cukraus 4 šaukštų sauso baltojo vyno 50 g fermentinio sūrio 2 šaukštų garsty..
Recepto vertinimas:
Keptas karpis su cukinija Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 karpių filė be kaulų 6 šaukštai aliejaus 120 ml sauso baltojo vyno 1,5 stiklinės kubeliais pjaustytos cukinijos 1 šaukštelis raudonėlio Druskos Pipirų Padažui: 0,5 stiklinės majonezo Nedidelis smulkintas svogūnas Šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Moliuskai su vynu ir česnaku Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1,75 kg moliuskų šaukšto aliejaus 2 šaukštų sviesto 3 smulkiai kapotų česnako skiltelių smulkinto svogūno 150 ml sauso baltojo vyno arba sidro šviežių petražolių lapelių maltų juodųjų pipirų druskos citrinos skil..
Recepto vertinimas:
Doradų apkepėlė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 didelių doradų filė 2 pomidorų 125 g mocarelos 2 šaukštų sviesto šaukšto miltų 75 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinėlės 2–3 šaukštų citrinų sulčių šakelės raudonėlio arba baziliko druskos, pipirų Gaminimas: Pomid..
Recepto vertinimas:
Dorados su apelsinais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 doradų 2 šaukštų citrinos sulčių druskos, pipirų saujelės petražolių 4 česnako skiltelių 2 apelsinų aitriosios paprikos 150 g salierų kotų 6 šaukštų alyvuogių aliejaus 50 ml sauso baltojo vyno 100 ml žuvų sultinio 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Šampano šerbetas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160g cukraus 125ml vandens 125ml apelsinų sulčių 300ml sauso šampano 1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas papuošimui vynuogių Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cu..
Recepto vertinimas:
Šampano šerbetas 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 ml vandens 125 ml apelsinų sulčių 300 ml sauso šampano 1 lengvai suplaktas kiaušinio baltymas vynuogių papuošimui Gaminimas: Cukrų ir vandenį supilti į vidutinio dydžio puodą ir kaitinti ant silpnos ugnies, kol ištirps cukrus. Nu..
Recepto vertinimas:
Vegetariški greituliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Paruošimo laikas: 20 min. Virimo laikas: 10 min. Įdaras: 2 valgomieji šaukštai aliejaus 3 valgomieji šaukštai smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų 10 japoniškų (shiitake) grybų, pjaustytų 50 g pjaustyto kiniško kopūsto 15 g pjau..
Recepto vertinimas:
Menkė su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4-6 asm. (visos baltos žuvys) 800 g menkės filė 2 svogūnai 30 g sviesto 200 ml baltojo sauso vyno 200 g grietinės druskos, pipirų Gaminimas: Kvadratais supjaustyti filė (apie 5 cm). Iš abiejų pusių pabarstyti druska, pipirais. Smulkiai su..
Recepto vertinimas:
Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..
Recepto vertinimas:
Plekšnės su vynuogėmis Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms 8 plekšnių filė (kiekviena po 100 g) 300 g žaliųjų vynuogių 100 g raudonųjų vynuogių 2 citrinų sultys 100 g sviesto 3 kiaušinių tryniai 200 ml sauso balto vyno 3 šaukšteliai apelsinų likerio 1 šauk..
Recepto vertinimas:
Vištiena su vynuogėmis džemo patale
Vištiena su vynuogėmis džemo patale Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 didelių vištienos krūtinėlės filė arba kalakutienos gabalėlių,1 šaukšto margarino ar sviesto,½ stiklinės vynuogių be kauliukų,¼ stiklinės obuolių ar serbentų džemo,1 šaukšto sauso chereso arba balto sau..
Recepto vertinimas:
Svogūninis padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 3 svogūnai 2 šaukšteliai cukraus 1 gabaliukas sauso buljono 1 šaukštas miltų 1 šaukštas sviesto 1 citrina Gaminimas: Dviejose stiklinėse vandens ištirpinti gabaliuką sauso buljono. Svogūnus supjaustyti ir pakepinti ant sviesto. Pakepu..
Recepto vertinimas:
Džiovintų vaisių ir vyno padažas
Džiovintų vaisių ir vyno padažas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6g džiovintų slyvų, 6g džiovintų kriaušių, 12g obuolių, 32g jautienos sultinio, 6g baltojo sauso vyno, 0,24g maltų cinamonų, 0,6g druskos Gaminimas: Išmirkykite 6g džiovintų slyvų ir..
Recepto vertinimas:
Mėsos "kasytės" su granatų padažu
Mėsos "kasytės" su granatų padažuIngridientai:1,5 kg avienos. Marinatui: citrina, svogūnas, 2 skiltelės česnako, 30 g brendžio, 50 g sauso raudonojo vyno, druskos, pipirų. Padažui: didelis granatas, 150 g sauso raudonojo vyno, česnako skiltelė, granatų ekstrakto.Gaminimas Mėsą s..
Recepto vertinimas:
Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu
Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažuIngridientai:500-600 g kalakuto krūtinėlės, 1/2 stiklinės sauso baltojo vyno, kalakutienos prieskoniai, pipirai, druska, 2-3 šaukštai sezamo sėklų. Padažui: 500 g šaldytų vyšnių, 1/2 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno, 3-4 šaukštai cu..
Recepto vertinimas:
Saldžiarūgštė kiaulienos filėIngridientai:125 g kiaulienos filė1 g druskos10 ml sojos padažo25 ml acto50 g cukraus10 ml sauso vyno1 kiaušinio baltymas50 ml augalinio aliejaus10 g poro (susmulkinto)10 g imbiero (susmulkinto)10 g česnako (susmulkinto)100 ml vandeninio krakmolo tirpaloGaminima..
Recepto vertinimas: