8 rezultatų ieškant "formu"
Šventiniai sausainiukaiIngridientai:350 g miltų, 125 g cukraus, 225 g sviesto, druskos, miltinio cukraus ir vyšnių cukatų papuošti.Gaminimas 1. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su cukrumi. Suberiame miltus, pasūdome ir užminkome tešlą. Ją dedame ant miltais pabarstyto paviršiaus, g..
Recepto vertinimas:
TinginysIngridientai:200g sviesto, apie 4 šaukštus cukraus, 500g grietinės, 800g sausainių (pvz. "Gaidelis"), kakavos.Gaminimas Ištirpinti sviestą, dėti cukrų, kakavą, greitinę, dar kakavos iki šokolado rudumo, sulaužytus sausainius. Viską daryti ant silpnos ugnies, o prieš dedant s..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas obuolių ir cinamono pyragas (Ramunės)
Pikantiškas obuolių ir cinamono pyragas (Ramunės)Ingridientai:50 g iškočiotos trapios tešlos, 100 g maltų migdolų, 50 g sviesto, 6 nuluptų, plonais griežinėliais supjautytų obuolių, 5 šaukštų cukraus, 2 šaukštų abrikosų džemo, 25 ml riebios grietinėlės, 1 šaukštelio vanilės..
Recepto vertinimas:
Tortas „Juodasis miškas"Ingridientai:250 g paprastų kvietinių miltų, 1 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1 1/4 šaukštelio druskos, 150 g pusiau saldaus (juodojo) sukapoto šokolado, 125 ml vandens, 125 g sviesto, 250 g rudojo cukraus, 2 kiaušiniai, 125 ml grietinės. Įdaras: 480 ml..
Recepto vertinimas:
Prancūziškas mielinis pyragasIngridientai:1 pyragui arba 12 pyragėlių: 500 g miltų; 20 g mielių; 4 valg. š. pieno; 60 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 6 kiaušiniai; 400 g sviesto; 1 trynys pyragui aptepti.Gaminimas Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Subert..
Recepto vertinimas:
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliai
Senegalietiški kokoso riešutų pyragėliaiIngridientai:500 g miltų, ¼ tarkuoto kokoso riešuto, 1 indelis koncentruoto pieno, 1 arbatinis šaukštelis trintos vanilės, 250 g cukraus pudros, 5 kiaušiniai, 125 g sviesto, ½ šaukštelio Elzaso mielių, aliejaus kepimui.Gaminimas Sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Bezė tortas su agrastaisIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto arba margarino; 125 g cukraus; 4 tryniai; 150 g miltų; ½ arb. š. kepimo miltelių; Riebalų kepimo formai ištepti. Bezė masei: 4 baltymai; 160 g cukraus; 100 g plokštelėmis pjaustytų migdolų. Įdarui: 200 g konservuotų agr..
Recepto vertinimas:
Migdoliniai Kalėdų sausainiaiIngridientai:250 g sviesto; 300 g cukraus; 100 g marcipanų masės (žiūrėti skyrelyje „Viskas desertams“); 1 kiaušinis; 2 arb. š. cinamono; ½ arb. š. malto kardamono; Žiupsnelis maltų gvazdikėlių; Žiupsnelis muskato riešuto; Žiupsnelis drusk..
Recepto vertinimas: