10 rezultatų ieškant "saknys"
Aviena grietinės padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, riebalų, šaukštas miltų, 2 svogūnai, 2 petražolės šaknys, 2 šaukštai grietinės. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir apkepinti riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti vandens ir troškinti. Baigiant troškinti..
Recepto vertinimas:
Virtas kalakutas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Kalakutas, 3 l vandens, poras, 2 petražolės šaknys, morka, druskos, 2 šaukštai sviesto, šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinėlės. Gaminimas: Kalakutą supjaustyti gabalais, sudėti į verdantį vandenį ir virti valandą. Baigiant virti, su..
Recepto vertinimas:
Pastarnokų kava Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.0,5 kg pastarnokų, 2.1 l vandens, 3.40 g cukraus, grietinėlės, pieno. Gaminimas: Pastarnokų šaknys sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje 4 – 5 valandas. Išdžiovinus, pakepinamos ir sumalamos. Malta kava užplikoma verdančiu vand..
Recepto vertinimas:
Lydeka su krienais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g lydekos, 2.0.75 l vandens, 3.2 arbatiniai šaukšteliai druskos, 4.8 bulvės, 5.3-4 krienų šaknys, 6.100 g sviesto, 7.300 g pieno, 8.1,5 šaukšto kvietinių miltų, 9.6 kartieji pipirai 10.6 kvapnieji pipirai. Gaminimas: Lydekas išdaryti..
Recepto vertinimas:
Kiniškas jautienos kepsnys Patiekalo šalis: Kinija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: jautienos filė, 3 apelsinai, 2 aitrieji pipirai, imberio šaknys, arachisų aliejus, sojų padažas, 2 morkos, ryžių, cukrus, druska, 1 šaukštas krakmolo, svogūnų laiškai. Gaminimas: Jautienos filė supj..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklių mišrainėIngridientai:2-3 virtos bulvės, 3 virtos gelteklės šaknys, 3 - 4 džiovinti grybai, 2 šaukštai majonezo, virtas kiaušinis, šaukštelis pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklės rutulėliai
Bulvių ir gelteklės rutulėliaiIngridientai:4—5 virtos bulvės, šaukštas susmulkintų riešutų, 3—4 virtos gelteklės šaknys, kiaušinis, 2 šaukštai miltų, šaukštas grietinės, riebalų kepimui, salotų ir ridikėlių su grietine, druskos.Gaminimas Bulvės ir geltek..
Recepto vertinimas:
Austriškas "Vienos kepsnys"Ingridientai:5—6 bulvės, 600 g kiaulienos, 2 morkos, 2 petražolių šaknys, salieras, 3 svogūnai, 3 kvepiantieji pipirai, maltų pipirų, 2 lauro lapai, šaukštas paruoštų krienų, druskos.Gaminimas Kiauliena sudedama ų indą, užpilama karštu va..
Recepto vertinimas:
Kalukutienos ir daržovių salotos
Kalukutienos ir daržovių salotosIngridientai:2 petražolių šaknys, 2 svogūnai, 0,5l. sauso baltojo vyno, 800 g baltos kalakuto mėsos (krūtinėlės), maltų raudonųjų pipirų, druskos, 100 ml riebios grietinėlės, 2 šaukštus raudonojo vyno acto, 1 citrina, koriandro žaluma.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)
Rūgšti krevečių sriuba su citrinžole (Tom Yum Kung) (foto)Ingridientai:6 porcijoms: 300 g karališkų krevečių (vietoj jų galima naudoti žuvį ar vištieną), 2 citrinžolės stiebai, supjaustyti mažais gabaliukais, 10 plėšytų kaffir žaliosios citrinos (arba paprastos žaliosios citri..
Recepto vertinimas: