14 rezultatų ieškant "ziurekite"
Paprastas keksas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g miltų, 100 g krakmolo, 0,5 stiklinės razinų, 10 g sviesto, 125 g cukraus, 5 kiaušiniai, 5 g sodos, citrinos žievelė. Gaminimas: Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas...
Recepto vertinimas:
Marinuotos paprikos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ raudonosios paprikos ½ geltonosios paprikos ½ žaliosios paprikos 2 šaukšteliai alyvų aliejaus 2 šaukštai cukraus 3 šaukštai obuolių acto Druska, pipirai Gaminimas: Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitin..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu
Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g šaldytos sluoksniuotos tešlos. Įdarui: 400 g lašišos filė, 300 g „Tilžės“ sūrio, 100 ml pieno, 20 g krapų, 2 kiaušiniai, druskos ir maltų pipirų Gaminimas: Atskirkite kiau�..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai:2 kg bulvių 200 g lašinukų 2 svogūnai 400 ml pieno plonos kiaulių žarnosGaminimasTarkių masę paruoškite kaip kugeliui ir per specialų piltuvėli ar tiesiog su šaukštu sukimškite į išvalytas ir gerai išmirkintas ..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Makaronų ir moliuskų salotosIngridientai:4-6 porcijos 1 kg moliuskų, 4 askaloniniai česnakai, 175 ml sauso baltojo vyno, Pipirų acto ir aliejaus užpilo su prieskoniais, 250 g figūrinių makaronų, 3 jauni svogūnai, pipirai.Gaminimas Prieš virdami kruopščiai paruoškite ir išvalykite mo..
Recepto vertinimas:
Aviečių - riešutų nugos tortas
Aviečių - riešutų nugos tortasIngridientai:12 porcijų Torto biskvitas, 300 g riešutų nugos (žiūrėti skyrelyje "Viskas desertams"), 300 g šviežių arba šaldytų aviečių ir 12 želė saldainiukų tortui puošti, 4 valg. šaukšt. aviečių uogienės, cukraus pagal skonį, 600 g grietin..
Recepto vertinimas:
Tortas "Paletė"Ingridientai:Tešlai: 200 g miltų, 50 g maltų laždyno riešutų, 70 g cukraus, 125 g sviesto arba margarino, 1 kiaušinis, žiupsnelis kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, citrinų esencija. Varškės kremui: 150 g nešalto sviesto, 200 g cukraus, 4 kiaušiniai, 500 g varšk�..
Recepto vertinimas:
Tortas "Pasveikinimas"Ingridientai:Tešlai: 10 kiaušinių, 300 g cukraus, 2 pak. vanilinio cukraus, 200 g miltų, 100 g krakmolo, 2 nubraukti arbat. šaukšt. kepimo miltelių. Kremui: 300 g sviesto, 4 kiaušinių tryniai, 150 g cukraus pudros, 400 g riešutų nugos (žiūrėkite skyrelyje "Visk..
Recepto vertinimas:
Marcipaninės rožėsIngridientai:350 g minkštos marcipaninės masės (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"), raudoni ir žali maistiniai dažai.Gaminimas Paruoškite 350 g minkštos marcipaninės masės pagal receptą (žiūrėkite skyrelyje "Viskas desertams"). 3/4 šios masės nudažykite ..
Recepto vertinimas:
Pyragaičiai "Triufeliai"Ingridientai:Tešlai: 3 kiaušinių baltymai, 125 g cukraus, 200 g maltų migdolų, 50 g miltų. Įdarui: 150 g tamsaus šokolado, 2 valg. šaukšt. konjako, 3 kiaušinių tryniai, 125 g sviesto, 100 g cukraus pudros. Glajui: 200 g tamsaus šokolado, 1 arbat. šaukšt. ..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)
Kiauliena su raudonuoju Mole padažu (Cerdo en mole coloradito)Ingridientai:4-6 aitriosios paprikos (2-3 chiles guajillos ir 2-3 chiles anchos); 2 pomidorai; 1 svogūnas; 4 česnako skiltelės; 5 juodųjų pipirų grūdeliai; Maždaug 4 cm gabalėlis cinamono lazdelės; 2 gvazdikėliai; 1 arb. š. d..
Recepto vertinimas:
Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)
Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)Ingridientai:1 kg įvairių žuvų, 36 kiaukutiniai moliuskai, 100 g alyvuogių aliejaus, 1 arbatinis šaukštelis saldžiųjų ankštinių pipirų, 1,5 l vandens, 120 g svogūnų, 10 g česnakų, druskos, pipirų, smulkintų petražolių, 6 orkaitėje..
Recepto vertinimas:
Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)
Portugališkai troškintos menkės (Bacalhau a congregado)Ingridientai:500 g menkių, 500 g bulvių, 300 g aliejaus, petražolių, 100 g svogūnų, 10 g česnakų, druskos, pipirų, 4-5 gvazdikėliai arba žiupsnelis trintų gvazdikėlių.Gaminimas Visus produktus paruoškite atskirai. Menkes išm..
Recepto vertinimas: