25 rezultatų ieškant "ryziu"
Ryžių sriuba su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė biriai išvirtų ryžių, 1,5 l verdančio vandens, 1 stiklinė šiaudeliais sutarkuotų morkų, 150 g porų, prieskonių, druskos, šaukštas smulkiai supjaustyto česnako. Gaminimas: Išvirtus ryžius užpilkite verdančiu va..
Recepto vertinimas:
Ryžių makaronai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 porcijos makaronų, 400 g daržovių (morkų, žirnelių, pomidorų, paprikų, porų, žiedinių kopūstų), šaukštelis aliejaus ar sviesto, šaukštas sezamų sėklų, rytietiškas padažas, ridikėliai. Gaminimas: Išvirkite ryžių maka..
Recepto vertinimas:
Skysta ryžių košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 50 g ryžių, 150 g pieno, 110 g vandens, 10 g cukraus, 15 g sviesto. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Patiekiant apipilkite lydytu sviestu. Skanaus ..
Recepto vertinimas:
Ryžių maltiniai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g tąsios ryžių košės, 1 kiaušinis, 15 g džiūvėsėlių, 10 g sviesto, 30 g grietinės, 100 g padažo, druskos. Gaminimas: Į dar šiltą ryžių košę dėkite žalią kiaušinį, išmaišykite ir formuokite maltinukus, juos apvoliokite ..
Recepto vertinimas:
Pieniška ryžių košė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 220 g ryžių, 500 g vandens, 330 g pieno, 30 g cukraus, druskos. Gaminimas: Į verdantį pasūdytą vandenį pilkite cukrų, ryžius ir maišant pavirkite 20 minučių. Tada supilkite pieną, išmaišykite ir statykite puodą į orkaitę 30..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, 2 kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, grybų padažas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilki..
Recepto vertinimas:
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu
Ryžių kotletai su šokoladiniu padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1,5 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, kiaušiniai, miltai, aliejus, sausainiai, cukrus, vanilė, šokoladas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, n..
Recepto vertinimas:
Tiršta ryžių košė su pienu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, uogienė, vaisių sirupas. Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu...
Recepto vertinimas:
Ryžių košė pusryčiams Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1,3 stiklinės ryžių, pienas, sviestas, cukrus, cinamonas Gaminimas: Ryžius gerai išplaukite šaltu vandeniu, dėkite į verdantį vandenį. Užvirinę vieną kartą, nusunkite per koštuvą ir perpilkite šaltu vandeniu. Kai vanduo nuv..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės birios ryžių košės (išvirtos iš 150g. ryžių) 1 stiklinė marinuotų baravykų arba rudmėsių 2 kietai virti kiaušiniai 1 poras 2-3 šaukštai grietinės 2-3 šaukštai majonezo petražolės lapelių Gaminimas: Grybus ..
Recepto vertinimas:
Ryžių pudingas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g košės, 1 kiaušinis, 15 g cukraus, 10 g razinų, 10 g sviesto, 75 g padažo, 30 g uogienės, 5 g džiūvėsėlių. 5 g grietinės, druskos, truputis vanilės. Gaminimas: Ryžių košę, ką tik išvirtą, ataušinkite iki 70 laipsnių, sudėk..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su varške Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 60 g ryžių, 170 g vandens, 20 g razinų, 40 g varškės, 0,25 kiaušinio, 15 g cukraus, truputis vanilinio cukraus, 5 g lydyto sviesto, 5 g džiuvėsėlių, 35 g grietinės arba 75 g vaisių padažo, druskos. Gaminimas: Išvirtą birią r..
Recepto vertinimas:
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas
Grybų , mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. šviežių grybų, kurių nebūtina karštai apdoroti, 200 g. virtos arba keptos mėsos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultin..
Recepto vertinimas:
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas
Pomidorų, ryžių ir avienos apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 5 pomidorai, 1 stiklinė ryžių, 300 g virtos avienos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas miltų, 4 šaukštai pieno, druskos, pipirų. Gaminimas: Ryžius biriai išvirti. Pomidorus supjaustyti, pasūdyti ir apiba..
Recepto vertinimas:
Grybų, mėsos ir ryžių apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 200 g šviežių grybų, 100 g keptos arba virtos mėsos, 100 g bekoninės kiaulienos, 1 svogūnas, 2 pomidorai, 1 raugintas agurkas, 1 petražolė, druskos, pipirų, pomidorų tyrės, 1 stiklinė ryžių, vandens, sultinio, maltų d�..
Recepto vertinimas:
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas
Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, vandens, druskos, 500 g šviežių grybų, 1 poras, 2 šaukštai margarino, druskos, 5 pomidorai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 2 kiaušinio tryniai..
Recepto vertinimas:
Grybai, įdaryti ryžiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių ūmėdžių arba pievagrybių, 2 šaukštai margarino, 1 stiklinė virtų ryžių 3 šaukštai nevirtų ryžių, 1 kiaušinis, 1 petražolė, druskos, tarkuoto sūrio, sviesto. Gaminimas: Atrinkti vidutinio didumo apvaliomis..
Recepto vertinimas:
Ryžių blynukai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g ryžių, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai grietinės, 5 stiklinės vandens, 15 šaukštų džiūvėsėlių, 150 g olandiško sūrio, druskos, pipirų, aliejaus. Gaminimas: Ryžius išvirti pasūdytame vandenyje, nukošti ir palikti, kad atauštų. V..
Recepto vertinimas:
Pusrytinė ryžių košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 stiklinės ryžių 9 stiklinės vandens (pieno) 3 šaukštai sviesto 1 šaukštas cukraus 2 šaukšteliai cinamono Gaminimas: Ryžius nuplauti šaltu vandeniu ir suberti į neribotą kiekį verdančio vandens, užvirti ir nuplauti per koš..
Recepto vertinimas:
Ryžių apkepas su kokosu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 0,5 stiklinės razinų be kauliukų, 3 stiklinės verdančio vandens, 1 arbatinis šaukštelis cinamono, 2 arbatiniai šaukšteliai dirbtinio medaus. Gaminimas: Išplaukite ryžius ir kokoso drožleles supilkite į verda..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Biri ryžių košė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 345 g ryžių, 725 g vandens. 35 g sviesto, druskos. Gaminimas: Kruopos beriamos į verdantį pasūdyta vandenį ir verdamos ant nekarštos viryklės. Išvirusios pilamos ant rėčio ir plaunamos karštu vandeniu, nuvarvinamos. Paskui dedamos į k..
Recepto vertinimas:
Rytietiškai paruošti ryžių makaronai
Rytietiškai paruošti ryžių makaronai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijos4 porcijos makaronų, 400 g daržovių (morkų, žirnelių, pomidorų, paprikų, porų, žiedinių kopūstų) šaukštelis aliejaus, šaukštas sezamų sėklų, rytietiškas padažas, ridikėliai Gaminimas: Išvirkit..
Recepto vertinimas:
Japoniškos ryžių salotos Patiekalo šalis: Japonija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 250g jautienos, 1 apelsinas. Padažui: 1 kiaušinio trynys, 1 šaukštelis garstyčių, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštas acto, 130g aliejaus, 1 apelsinas, 1 šaukštas miltų, 1/2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Tiršta grybų sriuba II Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežių baravykų arba rudmėsių, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 svogūno, 0,5 morkos, 0,5 petražolės arba gabalėlis saliero, 1 l vandens, druskos, 1 šaukštas grietinės arba 1kiaušinio trynys, 4 šaukštai pien..
Recepto vertinimas: