20 rezultatų ieškant "ryselis"
Žuvies guliašas su kalendra Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 asmenims 800 g kietos žuvies (menkės, jūrų ešerio) filė Ryšelis ankstyvųjų svogūnėlių 2 dideli pomidorai 100 g agurkų 3 šaukštai aliejaus Šaukštelis druskos Maltų pipirų 3 šaukštai labai riebios grietinės ½ ryš..
Recepto vertinimas:
Kepta menkė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalai menkės po 200 g; 2 citrinų sultys; 2 citrinos; 6 šaukštai alyvų aliejaus; 1 ryšelis petražolių; 1 šaukštelis rozmarinų; 1 šaukštelis čiobrelių; maltų pipirų, druskos. Gaminimas: 1.Žuvį nuplaunama..
Recepto vertinimas:
Lašiša su šampano padažu Sudėtingumas: 5 Ingridientai: Produktai 4 porcijoms: 4 gabalėliai lašišos (kiekvienas maždaug po 200 g) 200 g krevečių 1 svogūnas 1 avokadas 3 kiaušiniai 2 citrinų sultys 3 šaukštai majonezo 1 šaukštas pomidorų tyrės 1 kubelis koncentruoto paukšti..
Recepto vertinimas:
Jūrų ešerys su pankoliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 išdarytas ešerys (maždaug 1 kg) 750 g pankolių 1 didelis svogūnas 4 didelės bulvės 1 citrinos sultys 50 g sviesto ½ kubelio koncentruoto paukštienos sultinio 150 ml vandens 1 šaukštelis krapų ryšelis petražolių lauro lap..
Recepto vertinimas:
Mėsos salotos su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1/2 šaukštelio druskos, 2 šaukštai acto, 1/4 šaukštelio pipirų, 6 šaukštai aliejaus, česnako skiltelė, 2 kietai virti kiaušiniai, 100g. ementalio sūrio, 100g. virtos mėsos, 100g. virto kumpio, 100g. dešros, 100g. marinuot�..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais
Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..
Recepto vertinimas:
Pertrinta morkų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400g. morkų, 1 l vištienos sultinio, 2 svogūnai, 50g. sviesto, 1 ryšelis krapų, 1 lauro lapas, 2 šaukšteliai citrinų sulčių, žiupsnelis muskatų žiedų, 1/8 l grietinėlės, druskos ir pipirų pagal skonį. Gaminimas: Nuskust..
Recepto vertinimas:
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis
Šaltas kumpio ir daržovių užkandis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 230g. pievagrybių griežinėlių, 230g. konservuotų šparagų, 4 kiaušiniai ir 4 pomidorai, druskos ir maltų juodųjų pipirų, 1 šaukštas citrinų sulčių, 1 sutrinta česnako skiltelė, 3 šaukštai aliejaus, 1 šaukšta..
Recepto vertinimas:
Įdaryti pievagrybiaiIngridientai: 500 g stambių pievagrybių 1-2 šaukštai aliejaus ryšelis petražolių 3 česnakų skiltelės 4 šaukštai maltų džiuvesėlių 1/2 šaukštelis druskos maltų pipirų Pievagrybius nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Kotelius smulkiai supjaustome i..
Recepto vertinimas:
Jautiena burgundiškai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg jautienos, 2.150 g riebalų, druskos, baltųjų pipirų, 3.400 g morkų, 4.1 ryšelis svogūnų laiškų, 5.60 g sviesto, 6.2 šaukštai miltų, 7.1 stiklinė konjako, 8.1 l raudonojo burgundiškojo vyno, 9.2 česnako skiltel�..
Recepto vertinimas:
Įdaryti Stambulo baklažanai Patiekalo šalis: Turkija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g baklažanų, svogūnas, 2 pomidorai, 3 šaukštai aliejaus, 40 g morkų, 40 g salierų, 40 g paprikos, skiltelė česnako, ryšelis petražolių, čiobrelių, žiupsnelis pipirų, druskos. Gamin..
Recepto vertinimas:
Agurkų šaltsriubėIngridientai:8 stiklinės natūralaus jogurto, 2 agurkai, 1 ryšelis mėtų lapelių, 1 česnakų skiltelė, 1/2 stiklinės pieno, druskos, šviežiai maltų baltųjų pipirų, keletas lašų citrinų sulčių.Gaminimas Agurkus nuplauname, nulupame, perpjauname išilgai į ke..
Recepto vertinimas:
Kaimiškos salotosIngridientai:1 gičė salotų, 150g. rūkytos šoninės, 20g. sviesto ar margarino, 4 riekelės baltos duonos, 4 pomidorai, 1 ryšelis petražolių, 1/4 ryšelio svogūnų laiškų, 4 valgomieji šaukštai acto, druska, pipirai, 6 valgomieji šaukštai aliejausGaminimas Salotas su..
Recepto vertinimas:
Pyragas su špinatais ir sūriuIngridientai:400g. šaldytos sluoksniuotos tešlos, 225g. šviežių špinatų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, didelis svogūnas, 350g. fetos, ryšelis svogūnų laiškų, 20g. šviežių krapų, 20g. šviežių petražolių, 1/4 šaukštelio tarkuotų muskatų, 100g. s..
Recepto vertinimas:
Jautienos išpjova ant iešmoIngridientai:800 g jautienos išpjovos, 3 šaukštai aliejaus, 4 nedideli pomidorai, ryšelis svogūnų laiškų, maltų pipirų, druskos, gelsvių, bazilikų.Gaminimas Nupjauname išpjovos plėves ir išilgai, per visą ilgį, pasmeigiame ją ant iešmo. Kad kepdama m�..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su apelsinaisIngridientai:500 g minkštos avienos, 8 šaukštai kečupo, ryšelis svogūnų laiškų, apelsinas. Garnyrui: ketvirtis raudongūžio kopūsto, gūžė salotų, 50 ml apelsinų sulčių, 2 šaukštai majonezo, šaukštas obuolių acto, šaukštelis garstyčių, maltų juod�..
Recepto vertinimas:
Lašiša su bazilikų padažuIngridientai:4 lašišos gabalėliai (po 170g), 30 ml vyno acto arba citrinų sulčių, 10 ml sojų padažo. Garnyrui: 8 pomidorai, ryšelis svogūnų laiškų, žiupsnelis druskos, maltų pipirų. Padažui: 90 ml alyvuogių aliejaus, 40 g bazilikų lapelių.Gaminimas..
Recepto vertinimas:
Viduržemio kraštų salotosIngridientai:6-8 porcijos 250 g manų kruopų (kuskusui), 1 ryšelis petražolių, 2 ryšeliai šviežių mėtų, 3 citrinos, 500 g pomidorų, 3 jauni svogūnai, 15 ml alyvuogių aliejaus, Cadziki, druska, pipirai, 3-5 gabalėliai pita duonelės, ketvertas žaliųjų kons..
Recepto vertinimas:
Jankių bulvių salotosIngridientai:6-8 porcijos 1,4 kg ankstyvųjų bulvių, 8 kiaušiniai, 125 ml majonezo, 60 ml ( 4 šaukštai ) grietinės, 45 ml ( 3 šaukštai ) raudonojo vyno acto, 15 ml ( 1 šaukštas ) Dižono garstyčių, 1 nedidelis ryšelis petražolių, 1 nedidelis ryšelis ridikėli..
Recepto vertinimas:
Salotos su kviečių želmenimisIngridientai:Mažas ryšelis kviečių želmenų,2 virti kiaušiniai,100 g konservuotų pievagrybių,2 ridikėliai,100 g šviežio agurko,2 šaukštai majonezo.GaminimasSusmulkinti želmenis, pievagrybius, agurką. Virtą kiaušinį supjaustyti ketvirčiais, ridikėli..
Recepto vertinimas: