24 rezultatų ieškant "rugsciu"
Varškės desertas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g varškės0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio2-3 šaukštai aliejausdruskos, garstyčių, pipirųacto arba rūgščių sulčiųaštraus padažo Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti s..
Recepto vertinimas:
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao
Graikiniai riešutai su saldžiarūgščiu padažu -tian-suan-he-tao Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 150 g graikiškų riešutų 2 griežinėliai konservuoto ananaso 1 žaliasis pipiras 2 raudonieji pipirai Prieskoniai 150 g miltų 1 šaukštas kukurūzų miltų 1 šaukštas kepimo miltelių �..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas daržovių troškinys
Vegetariškas daržovių troškinys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g sojos mėsos gabaliukų 500 g morkų 700 g bulvių 300 g rūgščių obuolių 3 stiklinės daržovių sultinio 2 šaukštao kmynų 2 svogūnai 2 šaukštai sojos padažo aliejaus mairūno čiobrelių maltų pipirų petražoli�..
Recepto vertinimas:
Adžika (konservavimui) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2,5 kg pomidorų 1 kg morkų 1 kg rūgščių obuolių 1 kg paprikos 70g acto 1 stiklinė aliejaus 1 stiklinė cukraus 0,5 stiklinė druskos 200g sutrinto arba sumalto česnako Gaminimas: Visas daržoves nuvalyti, sumalti mėsmale, virti savo ..
Recepto vertinimas:
Obuolių uogienė su imbieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg rūgščių obuolių 1 arbatinis šaukštelis šviežių imbierų 200 ml vandens vienos citrinos sultys ir susmulkintos žievelės ½ kg smulkaus cukraus 1 žiupsnis natrio benzoato Gaminimas: Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas su razinomisIngridientai: 650 g miltų 325 g cukraus pudros žiupsnelio druskos 2 kiaušinių 400g sviesto 150 g razinų 4 valgomieji šaukštai romo 2 kg rūgščių obuolių 1,5 pakelio vanilinio pudingo 1 citrinos sulčių 750 ml grietinėlės 1 pakelis vanilinio cu..
Recepto vertinimas:
Grybų padažas su krienais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 - 400 g. virtų grybų, 3 - 4 šaukštai tarkuotų krienų, 1 stiklinė grietinės, druskos, cukraus, acto raba rūgščių sulčių, krapų arba petražolių lapelių, svogūnų laiškų, (1 - 2 kietai virti kiaušiniai). Gamini..
Recepto vertinimas:
Šaltas garstyčių arba krienų padažas
Šaltas garstyčių arba krienų padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1-1,5 stiklinės sultinio, druskos, pipirų, 0,5 stiklinės grietinės, 1 šaukštelis garstyčių arba 1 šaukštelis tarkuotų krienų, truputis cukraus, (citrinos sulčių arba rū..
Recepto vertinimas:
Varškės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g. varškės, 1/2 - 3/4 stiklinės pieno arba sultinio, 2 - 3 šaukštai aliejaus, druskos, garstyčių, pipirų, acto arba rūgščių sulčių, aštraus padažo. Gaminimas: Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti p..
Recepto vertinimas:
Salotos su saldžiarūgščiu padažu
Salotos su saldžiarūgščiu padažu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 kietai virti kiaušiniai; 200 g. rūkytos kiaulienos nugarinės; 12 _ 13 alyvų; 5 _ 6 salotų lapai; 0,5 stiklinės anakardžių (indiškų) riešutų; truputis svogūnų laiškų; Padažui: 1 arbatinis šaukštelis cukraus; 0,..
Recepto vertinimas:
Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais
Kiauliena, troškinta su pupomis arba žirniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g sluoksniuotos kiaulienos, 2.2 stiklinės džiovintų žirnių arba pupų, 3.1 litras vandens, 4.druskos, 5.pipirų, 6.šiek tiek rūkytos kiaulienos odelės, 7.2 svogūnai, 8.1 petražolės šaknis, 9.gabalėlis ..
Recepto vertinimas:
Purus kiškienos arba triušienos apkepas
Purus kiškienos arba triušienos apkepas Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.500 g žalios arba 300 g virtos mėsos, 2.250 g liesos arba sluoksniuotos kiaulienos, 3.2 dideli svogūnai, 4.1 petražolės šaknis, 5.1 morka, 6.3 šaukštai žalumynų, 7.2 šaukštai sviesto, 8.2 šaukštai grieti..
Recepto vertinimas:
Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais
Žuvis, troškinta pomidorų padaže su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė, 2.3 šaukštai margarino arba sviesto, 3.2 šaukšteliai miltų, 4.2 svogūnai, 5.250 g marinuotų arba sūdytų grybų, 6.5 pomidorai, 7.2 šaukštai rūgščių sulčių 8.0,5 stiklinės žuvų a..
Recepto vertinimas:
Marinuoti pomidorai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg pomidorų, 1L vandens, 150ml acto, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštas cukraus, garstyčių grudelių, kvapniųjų pipirų, lauro lapų. Gaminimas: Žali arba rausvi surūšiuoti ir rūpestingai atrinkti k..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas daržovių troškinys
Vegetariškas daržovių troškinys Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 100 g sojos mėsos gabaliukų 500 g morkų 700 g bulvių 300 g rūgščių obuolių 3 stiklinės daržovių sultinio 2 šaukštao kmynų 2 svogūnai 2 šaukštai sojos padažo aliejaus mairūno čiobrelių maltų pipirų petražoli�..
Recepto vertinimas:
Pyragėliai su obuoliaisIngridientai:12 pyragėlių: 300 g kapotos tešlos, 400 g rūgščių obuolių, 100 ml obuolių vyno, 4 šaukštai cukraus, 1 šaukštelis vanilinio cukraus, 3/4 šaukštelių cinamono, 2 gvazdikėliai, 1 baltymas, 1 šaukštai kalvadoso, truputį miltų, migdolų d..
Recepto vertinimas:
Auksinės salotosIngridientai:300g. meliono, 300g. rūgščių obuolių, citrinos sulčių, 2 tryniai, 4 šaukštai cukraus, taurelė balto vyno, po vieną šaukštą riešutų ir smulkintų apelsino žievelių. Gaminimas Melioną ir obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti gabalė..
Recepto vertinimas:
Salotos su saldžiarūgščiu padažu
Salotos su saldžiarūgščiu padažuIngridientai:2 kietai virti kiaušiniai, 200 g. rūkytos kiaulienos nugarinės, 12-13 alyvuogių, 5-6 salotų lapai, 0,5 stiklinės anakardžių (indiškų) riešutų, truputis svogūnų laiškų, Padažui: 1 arbatinis šaukštelis cukraus, 0,5 arbatinio šaukš..
Recepto vertinimas:
Anglų šokoladinis pyragasIngridientai:500g šokolado, 4 šaukštai grietinėlės, 4 šaukštai jogurto, 4 kiaušiniai, 150 g cukraus, 3 šaukštai miltų, 300g rūgščių uogų (serbentų ar vyšnių), 1/4 šaukštelio druskos, cukraus pudros pyragui pabarstyti.Gaminimas Grietinėlę pašildyti ..
Recepto vertinimas:
Austriškas obuolių pyragas Ingridientai: Tešlai 200 gramų miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės drungno vandens, žiupsnelis druskos Įdarui 60 gramų razinų, 50 mililitrų romo, 80 gramų sviesto, 100 gramų džiūvėsėlių, 110 gramų cukraus, 1 pakelis vanilinio cukraus, ..
Recepto vertinimas:
Valdorfo vištienos salotosIngridientai:6 porcijos: 1 svogūnas, 1 morka, 4 salierų lapkočiai, jei galima, su lapeliais, 1 ryšelis prieskoninių žalumynų mišinio (iš 5-6 petražolių, 2-3 šviežių čiobrelių šakelių ir 1 lauro lapo), 4 vištos krūtinėlės be kaulų ir odelės (apie 75..
Recepto vertinimas:
Migdolų - kavos tortasIngridientai:Tešlai: 250 g maltų arba nesmulkintų migdolų, 6 kiaušiniai, tarkuota 1 citrinos žievelė arba citrinų esencija, 80 g cukraus. Įdarui: 225 g rūgščių vyšnių uogienės, 1/4 l pieno, 100 g cukraus, 30 g krakmolo, 150 g nešalto sviesto, 4 kupini arbt...
Recepto vertinimas:
Austriškas obuolių pyragas Ingridientai: Tešlai 200 gramų miltų, 2 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės drungno vandens, žiupsnelis druskos Įdarui 60 gramų razinų, 50 mililitrų romo, 80 gramų sviesto, 100 gramų džiuvėsėlių, 110 gramų cukraus, 1 pakelis vanilinio cukrau..
Recepto vertinimas:
Strutiena su saldžiarugščiu padažu
Strutiena su saldžiarugščiu padažuIngridientai:(2-3 porcijos)350 g strutienos, 15 g kukurūzų miltų, druskos, pipirų, aliejaus, sviesto.Padažui:15 g kukurūzų miltų, 10 g sojų padažo,25 g acto, 25 g cukraus,150 g vištienos sult..
Recepto vertinimas: