Auksinės salotos

Ingridientai:
300g. meliono,
300g. rūgščių obuolių,
citrinos sulčių,
2 tryniai,
4 šaukštai cukraus,
taurelė balto vyno,
po vieną šaukštą riešutų
ir smulkintų apelsino žievelių.
Gaminimas
Melioną ir obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, supjaustyti gabalėliais. Pašlakstyti citrinos sultimis, įberti 2 šaukštus cukraus ir viską išmaišyti. Trynius ištrinti iki baltumo su dviem šaukštais cukraus, įpilti taurelę vyno.

Obuolius ir melioną užpilti trynių padažu, puošti apelsino žievelėmis ir riešutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!