25 rezultatų ieškant "raugintais"
Kiauliena su raugintais kopūstais
Kiauliena su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 400 g kiaulienos, 1 kg raugintų kopūstų, svogūnas, vandens, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą sudėti į puodą, ant jos kopūstus, supjaustytą svogūną, užpilti vandens ir virti 2 valandas. Pagardinti druska ir cukrumi. Sk..
Recepto vertinimas:
Žąsis su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Žąsis, 1 kg raugintų kopūstų, druskos, vandens. Gaminimas: Paukštį įtrinti druska, prikimšti kopūstų ir kepti. Kai iškeps, išimti kopūstus, mėsą supjaustyti. Skanaus. ..
Recepto vertinimas:
Apkepta grybų košė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g šviežių grybų, 3 šaukštai sviesto arba margarino, druskos, pipirų, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno, 50 g lieso karštai rūkyto kumpio, virtos arba keptos mėsos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 0,5 citrinos sultys, žalumynų. ..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 didelės riekės baltos duonos, 30 g sviesto, 2 kiaušiniai, 2 marinuoti arba rauginti agurkai, 1 svogūnas, pipirų, 1/2 indelio majonezo, 2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duona aptepama svies..
Recepto vertinimas:
KiunkėIngridientai: 500g žirnių 500g nuskustų buvlių druskos Gaminimas: Žirnius nuplaut, išmirkyt. Kai išbrinks, pasūdyti ir išvirdame tame pačiame vandenyje. Kaitiname apie valandą, kol suminkštės, vandens neturėtu likti. Bulves pasūdome ir apie 30 min. verdame atskiram..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.Svogūnų padažo 2.1 nedidelis raugintas agurkas 3.1 šaukštas pomidorų tyrės marinuotas ankštinis pipiras truputis garstyčių arba krienų Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti..
Recepto vertinimas:
Pyragas su raugintais kopūstais
Pyragas su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g miltų, 2.3 stiklinės pieno, 3.10 g mielių, druskos, 4.50 g sviesto, 5.3 kiaušiniai. Įdarui: 6.800 g kopūstų, šaukštas sviesto, 7.50 g džiovintų grybų, svogūnas. Gaminimas: Sumaišome miltus, pieną, mieles, d..
Recepto vertinimas:
Šerniena, virta su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.600 g šernienos [gali būti su kaulais], 2.1 l vandens, 3.druskos, 4.acto, 5.1 svogūnas, 6.3 morkos, 7.1 petražolės šaknis arba gabalėlis saliero, 8.750 g kopūstų, 9.200 g pupelių, 10.6-8 bulvės, 11.žalumynų, 12.(miltų, ..
Recepto vertinimas:
Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais
Kiškiena, troškinta su raugintais kopūstais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kiškis, druskos, 2.100 g sūdytų arba rūkytų lašinukų, 3.2 svogūnai, 4.500 g raugintų kopūstų, 5.2 obuoliai, truputis sultinio, kmynų Gaminimas: Paruoštą kiškį supjaustyti gabalais ir įtrint..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis
Jautiena, troškinta su grybais ir daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.400 g jautienos minkštimo, 2.50 g riebalų, 3.1 šaukštas pomidorų tyrės, 4.druskos, 5.pipirų, 6.1 skiltelė česnako, 7.3—4 morkos, 8.2 svogūnai, 9.100—200 g virtų grybų, 10.10—12 bulvių, 11..
Recepto vertinimas:
Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais
Kepta plekšnė su grybais, svogūnais ir raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 vidutinio didumo plekšnės, druskos, acto, miltų, riebalų, 2.200 g šviežių grybų, 3.3 svogūnai, 4.2 rauginti agurkai, 5.3 šaukštai sviesto arba aliejaus, petražolių lapelių, krapų. Gam..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu
Karšti sumuštiniai su raugintais agurkais ir kiaušiniu Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 didelės riekės baltos duonos, 30g. sviesto, 2 kiaušiniai, 2 marinuoti arba rauginti agurkai, 1 svogūnas, pipirai, 1/2 stiklinės majonezo, 2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duona aptepama s..
Recepto vertinimas:
Žaliasis padažas su raugintais agurkais
Žaliasis padažas su raugintais agurkais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių ar krienų. Gaminimas: Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais, kiek patroškin..
Recepto vertinimas:
Kalėdinė antis su spanguolių padažu
Kalėdinė antis su spanguolių padažu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 2kg anties, 30g preseliu išspaustų česnakų, 20g druskos, 5g maltų kalendrų, 5g maltų pankolių sėklų, 2g maltų cinamonų, 2g maltų gvazdikėlių, 2g maltų imbierų, 2g maltų juodųjų pip..
Recepto vertinimas:
Žuvienė su raugintais agurkais
Žuvienė su raugintais agurkaisIngridientai:200 g karpio 75 g raugintų agurkų 75 g svogūnų 30 g pievagrybių pipirų grūdelių 1 lauro lapelis druskos 1 l vandensGaminimasSudėkite į verdantį vandenį į 4 dalis supjaustytus grybus, po kelių minučių žuvies gabalus ir virkite ant silpnos ..
Recepto vertinimas:
Bulvių mišrainė su raugintais kopūstais
Bulvių mišrainė su raugintais kopūstaisIngridientai:3—4 bulvės ir 2 salierai, virti su lupenomis, 0,5 1 raugintų kopūstų, 3—4 šaukštai aliejaus, svogūnas, truputis druskos, 2 šaukštai cukraus, 0,5 citrinos sultys arba truputis citrinos rūgšties. Gaminimas Bulvės..
Recepto vertinimas:
Kepti kiaulienos šonkauliukaiIngridientai:800 g kiaulienos šonkauliukų, prieskonių (maltų pipirų, gvazdikėlių, mairūno), 1 didokas svogūnas, 2 skiltelės česnako, 4 šaukštai riebalų, druskos, truputis prieskoninių daržovių.Gaminimas Mėsa nuplaunama, įpjaunama tarp kaulų, į..
Recepto vertinimas:
Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukais
Suktinukai, įdaryti rūkytais lašinukaisIngridientai:600g kiaulienos, prieskonių, druskos, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių. Įdarui: 100 g rūkytų lašiniukų, kmynų, svogūnų.Gaminimas Mėsa supjaustoma pailgais gabaliukais, išmušama, apibarstoma prieskoniais, kmynais ir druska. Ant..
Recepto vertinimas:
TroškėIngridientai:8—10 bulvių, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė pasukų, svogūnų laiškų, krapų, petražolių lapelių, mairūnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įd..
Recepto vertinimas:
Silkė su raugintais agurkaisIngridientai:silkės filė, rauginti agurkai, svogūnai, aliejus, pipirai, actas.Gaminimas Silkės filė supjaustyti gabaliukais, uždėti pjaustytų svogūnų, pabarstyti pipirais ir užpilti actu. Taip palaikyti kelias valandas. Svogūnus supjaustyti kubeliais, pakepi..
Recepto vertinimas:
Padažas su raugintais agurkais
Padažas su raugintais agurkaisIngridientai:Svogūnų padažo, 1 nedidelis raugintas agurkas, 1 šaukštas pomidorų tyrės, marinuotas ankštinis pipiras, truputis garstyčių arba krienų.Gaminimas Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjau..
Recepto vertinimas:
Miežinių kruopų apkepas su mėsa
Miežinių kruopų apkepas su mėsaIngridientai:3 stiklinės miežinių kruopų košės, 3 šaukštai sviesto, 250-300 g virtos kiaulienos, 2 svogūnai, 2 šaukštai džiūvėsėlių, 1/2 šaukštelio maltų kmynų arba žiupsnelis kardamono, pagal skonį druskos.Gaminimas Smulkiai supjaustytus svo..
Recepto vertinimas:
Lašišų sušis su raugintais kopūstais
Lašišų sušis su raugintais kopūstaisIngridientai:12 porcijų: 150 g svogūnų, 70 g sviesto, 600 g raugintų kopūstų, 300 ml baltojo vyno, 300 ml obuolių sulčių, raugintų kopūstų prieskonių (1 lauro lapelis, 1 gvazdikėlis, 5 pipirai, 5 kadagių uogos, druskos, medaus, 500 g l..
Recepto vertinimas:
MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSA
MIEŽINIŲ KRUOPŲ APKEPAS SU MĖSAIngridientai:3 stiklinės miežinių kruopų košės3 šaukštai sviesto250-300 g virtos kiaulienos2 svogūnai2 šaukštai džiūvėsėlių1/2 šaukštelio maltų kmynų..
Recepto vertinimas:
PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAIS
PADAŽAS SU RAUGINTAIS AGURKAISIngridientai:Svogūnų padažo1 nedidelis raugintas agurkas1 šaukštas pomidorų tyrėsmarinuotas ankštinis pipirastruputis garstyčių arba krienųGaminimasPomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais..
Recepto vertinimas: