20 rezultatų ieškant "pyrago pertepimai su varske"
Trapus pyragas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 450gr.miltų truputis druskos,50gr.cukraus,50gr.sviesto,1 pakelis mielių, 1kiaušinis, 1stiklinė pieno Trapaus pyrago viršui: 350gr.miltų,100gr.cukraus,truputis druskos,200gr.sviesto. Gaminimas: Sviestą išsukam..
Recepto vertinimas:
Žuvis su varškės padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600g. žuvies 100 g. varškės sūrio 1 valgomas šaukštas grietinės 1 citrina 30 g. sviesto arba margarino 1 valgomas šaukštas pyrago džiuvėsėlių druska pipirai aliejus Padažui : 150 g. pieno 30 g. miltų 150 g. grietinėlės 40 g..
Recepto vertinimas:
Keptos bandelės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bandelės, 2 obuoliai, 100 g varškės, šaukštas medaus, 100 g sviesto, šaukštas pyrago džiūvėsėlių. Gaminimas: Bandelės perpjaunamos pusiau, išimamas minkštimas, patepamos sviestu. Obuoliai nulupami išimamas sėklynas, stambiai sutark..
Recepto vertinimas:
Aguoninis biskvitas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 150 g aguonų, 225 g cukraus, 8 kiaušiniai, 75 g saldžiųjų migdolų, 2 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 1 šaukštas krakmolo, 1 šaukštas sviesto, cinamono. Gaminimas: Aguonas užplikykite karštu vandeniu, nusausinkite ir gerai sumalkite..
Recepto vertinimas:
Purus grybų apkepas su pyragu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 350 g sūdytų arba savo sultyse virtų grybų, 1 didelis svogūnas, 3 šaukštai sviesto arba margarino, 200 g sužiedėjusio pyrago, 1,5 stiklinės pieno arba sultinio, druskos, pipirų, 3 kiaušiniai, krapų arba petražolių lapelių..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių blynai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 7-8 bulvės, kiaušinis, šaukštas miltų, šaukštas krakmolo, 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, druskos Gaminimas: Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsamale, suberiami miltai, krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, ..
Recepto vertinimas:
Džiūvėsėlių padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 900 g sviesto, 200 g pyrago džiūvėsėlių, 2 g citrinos rūgšties, druskos. Gaminimas: Sviestas kaitinamas, kol išgaruoja drėgmė ir nusėda rusvos nuosėdos. Tada jis perkošiamas, pridedama maltų pakepintų pyrago džiūvėsėlių, ..
Recepto vertinimas:
Viščiukų kepsneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.3 maži viščiukai arba 2 didesni, 2.2 kiaušiniai, 3.0,5 stiklinės džiuvėsėlių, 4.2 šaukštai sviesto, viščiukų kepenėlės, skilveliai, širdelės, 5.2 riekelės pyrago, pieno, 6.1 petražolė, maltų pipirų, druskos, 7.0,5 sv..
Recepto vertinimas:
Kimšti paukščių kakleliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5-8 kakleliai, paukštienos atliekos, 2.300g kiaulienos, 2kiaušiniai, 3.4-5 riekelės išmirkyto pyrago, pipirų, druskos, 4.2-3 skiltelės česnako, 5.1 svogūnas, 6.100g sviesto, lauro lapelių. Gaminimas: Paukščių kaklelių ..
Recepto vertinimas:
Karpis su žaliaisiai žirneliais
Karpis su žaliaisiai žirneliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1,5 kg žuvis 2.200 g konservuotų žaliųjų žirnelių 3.40 g sviesto, 4.1 citrina 5.1 kiaušinis pyrago džiūvėsėlių 6.4 šaukštai aliejaus cukraus, druskos Gaminimas: Supjaustykite žuvį stambiais gabalais, apšlakstyk..
Recepto vertinimas:
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais
Uogų ir vaisių pyragas su dribsniais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pyrago pagrindui 125 g sviesto, 150 g pusryčių dribsnių su vaisiais, 50 g maltų lazdynų arba migdolų riešutų. Įdarui 750 g įvairiausių uogų arba vaisių (šviežių arba šaldytų), 1 pakelio želė, skirtos ..
Recepto vertinimas:
Obuolių pyragas su braškių pagardu
Obuolių pyragas su braškių pagardu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1000g šaldytos tešlos, 600g obuolių, 100 cukraus, 2g maltų cinamonų Gaminimas: Yra šimtai pyrago su obuoliais receptų, bet man labiausiai patinka ypatingai lengvai pagaminamas šis pyragas: 1000..
Recepto vertinimas:
Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir gelteklių mišrainėIngridientai:2-3 virtos bulvės, 3 virtos gelteklės šaknys, 3 - 4 džiovinti grybai, 2 šaukštai majonezo, virtas kiaušinis, šaukštelis pyrago džiūvėsėlių, druskos.Gaminimas Virtos bulvės ir gelteklės šaknys supjaustomos griežinėliais. Džiovinti..
Recepto vertinimas:
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriais
Pertrinta bulvių sriuba su ankštpipiriaisIngridientai:2 bulvės, salieras, mažas svogūnas, ankštpipiris, 2 šaukštai grietinės, 1,5l mėsos sultinio arba vandens, petražolių lapelių, riekutė pyrago, druskos.Gaminimas Bulvės ir salieras nuskutami, supjaustomi ir su svogūnu, ankš..
Recepto vertinimas:
Bulvės, įdarytos pupelių įdaru
Bulvės, įdarytos pupelių įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, kiaušinis, 50 g olandiško sūrio ar pyrago džiūvėsėlių. Įdaras. Stiklinė išmirkytų pupelių, kiaušinis, 2 svogūnai, 50 g sviesto, žiupsnelis mairūno ar maltų pipirų, druskos. Gaminimas Nuskustoms bul..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..
Recepto vertinimas:
Bulvių dūdelėsIngridientai:4—5 virtos bulvės, svogūnas, 3—4 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, 3—4 kiaušiniai, 50 g sviesto.Gaminimas Bulvės sumalamos mėsamale, svogūnas smulkiai sukapojamas, pakepinamas svieste, suberiami 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių, įm..
Recepto vertinimas:
Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutais
Sluoksniuotos tešlos pyragas su riešutaisIngridientai:600 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 3 tryniai; 75 g cukraus; 50 g sviesto; 200 g maltų graikinių arba lazdyno riešutų; 100 g biskvito arba sausainių trupinių; ½ arb. š. cinamono; ½ arb. š. trintos citrinos žiev..
Recepto vertinimas:
Klasikinis pyragas ToscaIngridientai:20 g sviesto arba margarino2 kiaušiniai3/4 stiklinės cukraus1 stiklinė miltų0,5 šaukštelio nugesintos sodos1/4 stiklinės grietinės arba pienoGlazūrai:100 g sviesto arba margarino1/2 stiklinės cukraus2 šaukštai kvietinių miltų2 šaukštai pieno70 g m..
Recepto vertinimas: