9 rezultatų ieškant "paskrudintos"

Brokolių Kapučino

Brokolių Kapučino Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 smulkinti askaloniniai svogūnai 2 vidutinio dydžio bulvės 2 šaukštai aliejaus 2 GABALĖLIAI CUKRADENDRIŲ CUKRAUS 750 ml vandens 2 daržovių sultinio kubeliai 200 g šviežių ar šaldytų brokolių 100 ml 13% grietinėlės 300 ml pieno Dru..

Recepto vertinimas: 0

Paskrudintos uogos

Paskrudintos uogos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių arba šaldytų uogų, pvz., mėlynių 200 ml liesos grietinės 75-100 ml geltonojo cukraus Gaminimas: Nustatykite 250° temperatūrą. Sudėkite uogas į 4 kepti orkaitėje tinkančias formeles. Užtepkite ant jų liesos grietin�..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais

Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos, 50 g margarino, 1 rūkyta silkė, 1 valg. šaukštas miltų, 1/2 stiklinės žuvies sultinio, vandens, 2-3 rūgštūs obuoliai, 1 svogūnas, druskos, pomidorų tyrės arba ankštinių pipir�..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba - Kremas

Dilgėlių sriuba - KremasIngridientai:0,5 kg dilgėlių, 3 šaukštai sviesto arba alyvų aliejaus, 3 šaukštai miltų, druskos, paskrudintos baltos duonos riekelių. Gaminimas Dilgėlių lapus perrenkame, sudedame į verdantį pasūdytą vandenį, paverdame 10 min., išgriebiame, nuvarviname ir ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų kava

Morkų kavaIngridientai:l/2kg morkų, 200 g grietinėlės, 60 g cukraus, 1l vandens.Gaminimas Morkos nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir džiovinamos orkaitėje, kol paruduos. Į verdantį vandenį suberiamos paskrudintos morkos, 5—10 min pavirinamos ir dar 10—15 min paliekamos an..

Recepto vertinimas: 4

Sumuštiniai su avokadu

Sumuštiniai su avokaduIngridientai:1 avokados vaisius, 6 riekės duonos, 1 mažas pomidoras, 4 skiltelės česnako, 1 šaukštas majonezo, 2 šaukštai aliejaus, Citrinos sulčių, Pipirų, druskos pagal skonį.Gaminimas Duonos riekės lengvai paskrūdinti aliejuje ant silpnos ugnies. Avokados vai..

Recepto vertinimas: 4

Itališka duona su pomidorais ir baziliku

Itališka duona su pomidorais ir bazilikuIngridientai:4-6 porcijoms: 1 maža tamsi itališka duonelė Ciabata arba prancūziškas batonas; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus patepimui; 2 keptos ir sutrintos česnako skiltelės; 400 g kubeliais supjaustytų pomidorų; 1 nedidelis susmulkintas raudonasi..

Recepto vertinimas: 5

SUMUŠTINIAI SU AVOKADA

SUMUŠTINIAI SU AVOKADAIngridientai:1 avokados vaisius6 riekės duonos1 mažas pomidoras4 skiltelės česnako1 šaukštas majonezo2 šaukštai aliejausCitrinos sulčiųPipirų, druskos pagal skonįGaminimasDuonos riekės lengvai paskrūdint..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis fondiu

Tradicinis fondiuIngridientai:(6-8 porcijos)600 g fermentinio sūrio,0,5 česnako skiltelės,350 ml baltojo vyno,1,5 arbatinio šaukštelio krakmolo,30 ml vyšnių trauktinės,truputis muskatų, baltųjų pipirų.Baltos duonos.GaminimasFondiu indą..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: paskrudintos