SVAIGINANTIS PUNŠAS

Ingridientai:
1 šaukštelis žaliosios arbatos arbatžolių,
6 mėtos lapeliai,
150 ml degtinės,
1/2 l balto vyno,
1 kivi,
1 citrina,
2 šaukštai cukraus,
1/2 l gazuoto mineralinio vandens,
ledo gabaliukų.
Gaminimas
Arbatžoles užplikyti 100 ml vandens. Arbatą atvėsinti ir nukošti. Mėtą užpilti dėgtine ir 1 val. palaikyti kambario temperatūroje. Po to sudėti ledą ir supilti vyną. Iš pusės citrinos išspausti sultis, o kitą pusę supjaustyti griežinėliais. Kivi aplupti ir taip pat supjaustyti griežinėliais. Arbatą supilti į gėrimą, viską atvėsinti. Sudėti citrinos ir kivio griežinėlius. Supilti mineralinį vandenį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!