8 rezultatų ieškant "punas"
KLASIKINIS APELSINŲ PUNŠASIngridientai:(6 stiklinės)6 kiaušinių tryniaipo 2 šaukštus cukraus pudros kiekvienai stiklinei200g apelsinų sulčių300g karšto vandens6 apelsino riekelėsGaminimasPlakite kiaušinio trynius su cukrumi, kol mas..
Recepto vertinimas:
RAUDONOJO VYNO PUNŠASIngridientai:(4 porcijoms)3 l raudonojo vyno0,25 l romo1 citrina2 apelsinų sultys8 gvazdikėliai1 cinamono lazdelė (apie 4 cm ilgio)4 šaukštai cukrausGaminimasPuode sumaišyti raudonąjį vyną ir romą. Citriną nuplauti po k..
Recepto vertinimas:
DANIŠKAS ŽIEMOS PUNŠASIngridientai:(4 porcijoms)1 l raudonojo vyno1 mažas butelis romopusė cinamono lazdelės5 gabaliukai imbiero4 gvazdukėliai200 g cukraus75 g razinų75 g džiovintų figų20 g migdolųGaminimasĮkaitinti romą ir raudon..
Recepto vertinimas:
PUNŠAS SU VYNUOGIŲ SULTIMISIngridientai:1 l vynuogių sulčių0,5 l apelsinų arba citrinų sulčių0,5 l mėgstamo vaisių sirupo2-3 gvazdikėliaitruputis cinamonoGaminimasĮ sirupą sudedami prieskoniai ir 10 min. kaitinama. Paskui išk..
Recepto vertinimas:
Kalėdinis punšasIngridientai:2 stiklinės raudonojo pusiau sauso''Cabernet Savingnon'',2 stiklinės stiprios angliškos arbatos, 1 citrinos sultys,1 apelsino sultys,8 šaukštai cukraus, 100 g ''Trys karaliai'', ledo kubelių.Gaminima..
Recepto vertinimas:
Vaikiškas punšasIngridientai:1 trynys,40 g apelsinų sirupo,120 g karšto pieno.GaminimasĮ indą įmušame trynius ir įpylė apelsinų sirupo plakame mikseriu. Nenustodami plakti pilame karštą pieną. Gėrimą supilstome į ta..
Recepto vertinimas:
SVAIGINANTIS PUNŠASIngridientai:1 šaukštelis žaliosios arbatos arbatžolių,6 mėtos lapeliai,150 ml degtinės,1/2 l balto vyno,1 kivi,1 citrina,2 šaukštai cukraus,1/2 l gazuoto mineralinio vandens,ledo gabaliukų.GaminimasArbatžoles užplik..
Recepto vertinimas:
NAUJAMETINIS PUNŠASIngridientai:4 asmenims200 ml romo,200 ml apelsinų sulčių,160 ml ananasų sulčių,120 ml citrinos sulčių,80 ml grenadino,40 ml cukraus sirupo.Papuošimui:4 vyšnios,4 griežinėliai apelsino,2 griežinėliai ananas..
Recepto vertinimas: