Cikorijų salotos su apelsinais

Ingridientai:
(4 p°rciJ°s)

8 nedidelės cikorijų guželės,
4 apelsinai,
100 g konservuotų sojų daigų,
30 g kapotų pistacijų,
100 g apelsinų sulčių,
1 šaukštas šviesaus medaus,
2 šaukštai acto,
4 šaukštai alyvų aliejaus,
truputis druskos,
baltųjų pipirų.
Gaminimas
Cikorijų viršutinę dalį nuimame salotoms papuošti. Likusias cikorijas supjaustome
plonomis juostelėmis, nuplauname ir nusausiname. Apelsinus nulupame. Sojų daigus nuplauname ir nusausiname. Paruošiame padažą. Sumaišome medų, actą, apelsinų sultis, aliejų, įberiame druskos ir pipirų. Papuošimui skirtus cikorijų lapelius apšlakstome padažu ir sudedame į lėkštę. Supjaustytas cikorijas ir sojų daigus sumaišome su padažžu ir sudedame ant cikorijų lapelių. Ant virššaus sudedame apelsinų skilteles ir pabarstome pistacijųų rieššutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!