8 rezultatų ieškant "kisene"
Grybų kišenėlės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 2 svogūnai, 1 šaukštas riebalų, druskos, maltų džiūvėsėlių. Tešlai: 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės vandens arba pieno, 2 kiaušiniai, 3 šaukštai ištirpinto sviesto, druskos. Gaminimas: Grybus sukapoti, s..
Recepto vertinimas:
Romos pica Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių. Dešreles italai pakeičia grybais, žuvimi ar jūros gėrybėmis. Visų produktų kiekiai - pagal norą ir kišenę. Gaminimas: Sumaišyti tešlą ir pakildinti...
Recepto vertinimas:
Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosais
Kalakuto krūtinėlė su džiovintais abrikosaisIngridientai:Kalakuto krūtinėlė be kaulo, 100 g džiovintų abrikosų, 50 g pistacijų, 2 šaukštai obuolių sulčių, 100 g maltų džiūvėsėlių, šaukštas tirpinto sviesto, šaukštas saldžiųjų garstyčių, 3 česnako skiltelės, džiov..
Recepto vertinimas:
Romos picaIngridientai:100 g miltų, šaukštas aliejaus, 50 g pieno, 10 g mielių.Gaminimas Sumaišyti tešlą ir pakildinti. Iš jos išploti blyną, aptepti aliejumi, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu, apdėti pomidorais, dešrelėmis (jų kiekis - pagal norą). Kepti orkaitėje 30 min. ..
Recepto vertinimas:
Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiais
Kepta kiaulienos šoninė su džiovintais vaisiaisIngridientai:1 kg. neriebios kiaulienos šoninės, 300g. džiovintų vaisių mišinio (abrikosų, obuolių, kriaušių, slyvų), džiovintų susmulkintų mairūnų, druskos, maltų pipirų, 100g. balto vermuto, 1 svogūnas, 100 g. vandens, 2 laurų l..
Recepto vertinimas:
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis
Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmisIngridientai:1 kg. jautienos kumpio, 400 g. jaučio kepenų, 100 g. svogūnų arba porų, 200 g. kiaulės lašinių, kiaušinis, 100 g. batono, 100 ml. pieno, maltų juodųjų pipirų, druskos, aliejaus kepti.Gaminimas Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname ..
Recepto vertinimas:
Karbonadas, įdarytas papajomis (Ramunės)
Karbonadas, įdarytas papajomis (Ramunės)Ingridientai:Gabalas nugarinės, prieskoniai (kaip karbonadui), džiovintų papajų, sūrio. Padažui: moliūgo sėklų, sviesto, svogūno, grietinės, prieskonių (j. pipirų, baziliko, gelsvės).Gaminimas Papają supjaustome, sūrį sutarkuojame, viską ..
Recepto vertinimas:
„Kalėdų senelio batas“Ingridientai:500 g sirupo (galima naudoti ir medų); 300 g cukraus; 200 g sviesto arba margarino; 1 kg miltų; 100 g kakavos miltelių; 4 kiaušiniai; 2 arb.š. geriamosios sodos; ½ arb. š. maltų gvazdikėlių; ½ arb. š. malto kvapiojo pimento; ½ arb. ..
Recepto vertinimas: