5 rezultatų ieškant "prancuzisku"
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu
Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Tai tikrai šventinė sriuba, kurią galima išvirti iš anksto. Atėjus svečiams ją tereikia pašildyti ir įdėti vėžių uodegėlių. 1 poras 1 cukinija 1 kg pomidorų 300 ml balto vyno 300 g gabalėliais supjausty..
Recepto vertinimas:
Salotos su kriaušėmis, avių pieno sūriu ir graikiniais riešutais
Salotos su kriaušėmis, avių pieno sūriu ir graikiniais riešutaisIngridientai:4 porcijoms: 1 valg. š. prancūziškų garstyčių 1 valg. š. baltojo vyno acto 6-8 valg. š. aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus Druska 250 g įvairių salotų lapų 2 riekelėmis supjaustyti saliero stieba..
Recepto vertinimas:
Traškios salotos su lašinukais, avokadu ir riešutais
Traškios salotos su lašinukais, avokadu ir riešutaisIngridientai:4 porcijoms: 1 valg. š. sviesto; 250 g supjaustytų mažais kubeliais lašinukų; 8 nedideliais kubeliais supjaustytos riekelės baltos duonos; 350 g įvairių salotų lapų; 100 g susmulkintų riešutų; 1 didelis nuluptas ir kub..
Recepto vertinimas:
Tuno salotos su pupelėmisIngridientai:2-4 porcijoms: 250 g konservuoto tuno; 400 g konservuotų baltųjų pupelių; 1 riekelėmis supjaustytas raudonasis svogūnas; 2 valg. š. susmulkintų petražolių; 1 valg. š. susmulkintos kalendros; 1 nedidelė salotų gūžė; 60 ml aukščiausios rūšies..
Recepto vertinimas:
Pikantiška silkėIngridientai:2 puselės silkės1 indelis prancūziškų garstyčių,grūdeliais1 svogūnas2 obuoliai0,5 valg.šaukšto stalo acto1 valg.šaukštas degtinėsGaminimasSvogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. N..
Recepto vertinimas: