16 rezultatų ieškant "prancuziskas batonas su"

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Prancūziškas troškinys „Juliene“ Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g jautienos 200 g bulvių 40-50 lapų rūgštynių 7-9 šparaginių pupelių ankštys 3 kiaušiniai 1 šaukštas žirnelių 1 šaukštas pupelių 2 šaukštai grietinės 0,5 stiklinės vyno..

Recepto vertinimas: 0

"Margarita"

"Margarita" Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1.45ml tekilos, 30ml citrinių sulčių, 15 ml “Cointreau” [prancūziškas likeris] ir truputį išplakto kiaušinio baltymo. Gaminimas: Inde kokteliams ruošti ledo gabalėlius sumaišykite su 45ml tekilos, 30ml citrinių sulčių..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas kisielius

Prancūziškas kisielius Patiekalo šalis: Prancūzija Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.5 stiklinės pieno, stiklinė miltų, 2.1,5 stiklinės miltų, vanilės, 3.5 baltymai. Gaminimas: 4 stiklinės pieno užvirinamos. Likęs pienas sumaišomas su miltais ir supilamas į verdantį pieną, dar �..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas obuolių punšas

Prancūziškas obuolių punšas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 l stiprios arbatos, 100 g rudojo gabalinio cukraus, 500 g apyrugščių obuolių, 1/2 ananaso, 1/2 laimo, 1/2 cinamono lazdelės, 2 gvazdikėliai, 3 kalendros sėklos 3 pimento sėklos, 1/8 l kalvadoso, 1/4 l grietinėlės, rudojo gab..

Recepto vertinimas: 0

Avokadų sriuba

Avokadų sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 0,75 litro vištienos sultinio, 2 prinokusių avokadų, 0,5 citrinos sulčių, 0,5 stiklinės grietinėlės, baltųjų pipirų, druskos, maltų aitriųjų pipirų. Gaminimas: Avokadus nulupti, išimti kaulus ir elektriniu rankiniu smulkintuvu (&..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas tortas

Prancūziškas tortasIngridientai:Trapiai tešlai: 1/3 pakelio sviesto, 3 šaukštai cukraus, 1 trynys, stiklinė miltų. Plikytai tešlai: 7 šaukštai sviesto ar margarino, druskos, pilna stiklinė miltų 4 kiaušiniai. Pertepimui: 1/2l. pieno, vanilės lazdelė, 5 kiaušiniai, 3/4 sti..

Recepto vertinimas: 3

Prancūziškas batonas su kepta nugarine

Prancūziškas batonas su kepta nugarineIngridientai:Prancūziškas batonas, 2 šaukštai ančiuvių pastos, 50g. salotų, 2 šaukštai alyvų aliejaus, 10 mažų pomidorų, 50g. parmezano, 200g. keptos nugarinės, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pu..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas pyragas su žalumynais ir krevetėmis (Ramunės)

Prancūziškas pyragas su žalumynais ir krevetėmis (Ramunės)Ingridientai:Tešla: 150 g. miltų, druskos, 75 g šalto aliejaus, 60 g tarkuoto sūrio, 1 kiaušinio trynys. Įdaras: 150 g krevečių, žalumynų - petražolių, krapų, svogūnų laiškų, 1 gabalėlis česnako, galima ir 2, 1 šauk..

Recepto vertinimas: 0

Itališka duona su pomidorais ir baziliku

Itališka duona su pomidorais ir bazilikuIngridientai:4-6 porcijoms: 1 maža tamsi itališka duonelė Ciabata arba prancūziškas batonas; 4 valg. š. alyvuogių aliejaus patepimui; 2 keptos ir sutrintos česnako skiltelės; 400 g kubeliais supjaustytų pomidorų; 1 nedidelis susmulkintas raudonasi..

Recepto vertinimas: 5

Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažu

Duonos ir pomidorų salotos su pesto padažuIngridientai:4 porcijoms: 1 kubeliais supjaustytas prancūziškas batonas; 5 valg. š. alyvuogių aliejaus; 3 dideli supjaustyti vidutinio dydžio gabalėliais pomidorai; 1 nedidelis riekelėmis supjaustytas raudonasis svogūnas; 100 g sutarkuoto fetos s�..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas batonas

Prancūziškas batonasIngridientai:2 batonams: 25 g šviežių mielių; ½ arb. š. druskos; 350 g miltų.Gaminimas Dideliame dubenyje mieles ištirpinti 6 šaukštuose drungno vandens. Po truputį suberti miltus bei druską ir tešlą gerai išminkyti. Ją uždengti ir 30 min. laikyti šiltoje ..

Recepto vertinimas: 3

Prancūziškas mielinis pyragas

Prancūziškas mielinis pyragasIngridientai:1 pyragui arba 12 pyragėlių: 500 g miltų; 20 g mielių; 4 valg. š. pieno; 60 g cukraus; Žiupsnelis druskos; 6 kiaušiniai; 400 g sviesto; 1 trynys pyragui aptepti.Gaminimas Miltus persijoti. Mieles sutrupinti į šiek tiek pašildytą pieną. Subert..

Recepto vertinimas: 4

Pomodorų ir sardinių salotos

Pomodorų ir sardinių salotosIngridientai:600g pomodorų,1/4 šk. druskos,juodųjų pipirų, 4 šk. alyvų aliejaus,150g svogūnų,180g sardinių aliejuje,1 česnako skiltelė,1 šk. citrinų sulčių.GaminimasPomidorus supjaus..

Recepto vertinimas: 0

PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMIS

PRANCŪZIŠKAS ŽALUMYNŲ PADAŽAS SU DILGĖLĖMISIngridientai:-GaminimasParuošti porą saujų žalumynų: kiaulpienių, dilgėlių, rūgštynių, petražolių, krapų, gelsvių lapų. Prie jų pridėti supjaustytus du kietai virtus kiaušinius, svogūną. Šią masę užpilti padažu, paruoštu i�..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas pyragas

Prancūziškas pyragasIngridientai:125 g miltų,šaukšto cukraus,šaukštelio vanilinio cukraus,75 g šalto sviesto,Įdarui50 g sviesto,60 g cukraus,40g razinų,pusės citrinos sulčių ir nutarkuotos žievelės,2 kiaušinių,žiupsnelio druskos,2 - 3 rūgštesnių obuolių.GaminimasIš tešlai sk..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: prancuziskas batonas su