8 rezultatų ieškant "pertrint pievagrybiu sriuba"
PYRAGAS SU VARŠKEIngridientai:200g miltų150g sviesto250g riebios varškės4 kiaušiniai8 šaukštai medaus2 šaukštai alyvų aliejaus2-3 šaukštai cukraus pudros3 šaukštai razinų1/4 šaukštelio cinamonoGaminimasSviestą ..
Recepto vertinimas:
VARŠKĖS PYRAGASIngridientai:240 g džiūvėsių500 g varškės120 g cukraus4 kiaušiniai80 g margarino50 g razinų1 citrinaGaminimasTarkuotus ir persijotus džiūvėsius išmaišyti su kiaušiniais ir cukrumi, sudėti pertrint..
Recepto vertinimas:
NEKTARINŲ UOGIENĖIngridientai:1kg nektarinų500g cukraus1 citrina apie 1cm imbiero šakniesGaminimasNektarinus nuplauti, išimti kauliukus ir supjaustyti ketvirčiais. Tada nektarinus dedame į orkaitę ir kepame apie 40 min. įkaitintoje iki 130C. Paskui pertri..
Recepto vertinimas:
PutėsiaiIngridientai:4 šaukštai saldžių uogų sulčiųDžemo ar uogienės2 šaukštai cukraus2 stiklinės vandens2 šaukštai manų kruopųKiaušinio baltynoVanilinio cukrausCitrinos rūgštieskonservuotų vaisi..
Recepto vertinimas:
VARŠKĖS PUDINGASIngridientai:1 kg varškės, 3 kiaušiniai, 150 g cukraus, 150 g manų kruopų, 1 g vanilinio cukraus, 80 g razinų, 50 grietinės, džiūvėsėlių, aliejaus.GaminimasKiaušinius išplakame iki putų. Suberiame cu..
Recepto vertinimas:
Šalta pomidorų sriubaIngridientai:7,5 l vandens,5 dideli pomidorai,1 svogūno galvutė,30 g sviesto,3 šaukštai manų kruopų,2 agurkai,1 šaukštelis cukraus,druskos,maltų pipirų.GaminimasPomidorus bei svogūną nulupame ir supjaustome gr..
Recepto vertinimas:
Su cukrumi trintos žalios aktinidijos
Su cukrumi trintos žalios aktinidijosIngridientai:1 kg aktinidijų, 1-1,2 kg cukraus, 1 g citrinų rūgštiesGaminimasParuoštas gerai prisirpusias uogas pertrinti pro kiaurasamtį arba sumaigyti mediniu šaukštu. Į pertrintą masę suberti cukr%..
Recepto vertinimas:
Sedulų džemas IIngridientai:1,5 kg sedulų, 400-500 g cukrausGaminimasPrinokusias sedulas nuplauti, nusausinti ir pertrinti per tinklelį. Užpilti cukrumi. Virti iki galo. Į pertrintą masę galima įdėti truputį sveikų vaisių be kauliuk..
Recepto vertinimas: