PYRAGAS SU VARŠKE

Ingridientai:
200g miltų
150g sviesto
250g riebios varškės
4 kiaušiniai
8 šaukštai medaus
2 šaukštai alyvų aliejaus
2-3 šaukštai cukraus pudros
3 šaukštai razinų
1/4 šaukštelio cinamono

Gaminimas
Sviestą sukapoti su miltais, įpilti 2 šaukštus vandens, greitai užminkyti tešlą ir ja iškloti aliejumi pateptą torto formą. Trynius išsukti su medumi ir nuolat maišant po truputį sudėti sumaltą arba pertrintą varškę. Paskui sukrėsti standžiai išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti, suberti nuplautas ir nusausintas razinas, cinamoną ir dar kartą išmaišyti. Paruoštą varškės masę sudėti ant tešlos ir kepti 30 min. Kai paviršius pagels, patikrinti ar iškepusi varškė. Varškėtįį ištraukti iš orkaitės, ššiek tiek atvėsinti, iššimti šiš formos ir apibarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Kepejele 2009-06-26 12:39:53
Zodziu, perspejimas seimininkems - recepte nurodytas medus, matomai, yra tirstos konsistencijos, nes naudojant sviezia skysta, pyragas neiskepe. T.y. biskvitas permirko tuo varskes misiniu ir nesukepe