18 rezultatų ieškant "perpjautu"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė
Baklažanų ir cukinijų užkandėlė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 arba 12 pusiau perpjautų itališkos duonos riekelių 100 ml alyvų aliejaus 2 trintos česnako skiltelės ½ arbatinio šaukštelio druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskoninės druskos 1 baklažanas 1 žalioji cukinija 200 ..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g su lupenomis virtų bulvių, 200g rūkytos šoninės, maltos paprikos, 1/2 galvutės gūžinės salotos, česnako skiltelės, 200g silkių aliejuje, druskos, 3 šaukštų aliejaus. Gaminimas: Bulves nulupkite, šonin..
Recepto vertinimas:
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: 600g su lupenomis virtų bulvių, 200g rūkytos šoninės, maltos paprikos, 1/2 galvutės gūžinės salotos, česnako skiltelės, 200g silkių aliejuje, druskos, 3 šaukštų aliejaus. Gaminimas: Bulves nulupkite..
Recepto vertinimas:
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Užpilas: 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; 2 skiltelės česnako; 2 valg. šaukštai balto vyno acto; 2 valg. šaukštai vandens; 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žoleli..
Recepto vertinimas:
Rauginti kopūstai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 10kg kopūstų, 200g druskos, 1kg morkų, 200g cukraus. Gaminimas: Ilgam laikymui raugiami vėlyvųjų veislių baltagūžiai kopūstai. Vasarinių veislių kopūstuose mažiau cukraus ir jie vandeningesni. Parenkamos ba..
Recepto vertinimas:
Sumuštiniai su agurkais „Krūmas“
Sumuštiniai su agurkais „Krūmas“Ingridientai:duonos sviesto salotų 5-6 griežinėliai agurko petražoliųGaminimasDuona aptepama sviestu, uždedama salotų, ant jų, nenulupto agurko griežinėlių, perpjautų į tris, keturias dalis taip, kad išeitų medžio arba krūmo vaizda..
Recepto vertinimas:
Avokadas su krevetėmisIngridientai:1 avokadas, truputį citrinos sulčių, grietinės, krapų.Gaminimas Sveiką avokadą perpjauti pusiau, išspausti citrinos sultis ant perpjautos avokados, dėti tirštesnes grietinės ant perpjautų avokados puselių. Po to dedamos atšildytos krevetės, pabarst..
Recepto vertinimas:
Vegetariškas plovas (Skirmantės) (foto)
Vegetariškas plovas (Skirmantės) (foto)Ingridientai:2 st. nuplautų ryžių; 3 vidutinės morkos; maltas muškatas; kvepiantys malti pipirai, keli šaukštai aliejaus; 1 a.š. kurkumos; 0,5 a.š. cinamono; 4-5 st. šalto vandens; 200 g šaldytų žirnelių; 100 g nuplautų ir perpjautų pusiau dž..
Recepto vertinimas:
Avokados su krevetėmisIngridientai:1 avokada, truputis citrinos sulčių, grietinės, krapų.Gaminimas Avokadą perpjauti pusiau, išspausti citrinos sultis ant perpjautos avokados, dėti tirštesnės grietinės ant perpjautų avokados puselių. Po to dedamos atšildytos krevetės, pabarstoma krap..
Recepto vertinimas:
Kaprio salotos su pomidorais ir mocarela
Kaprio salotos su pomidorais ir mocarelaIngridientai:4 porcijoms: 250 g nusausinto ir supjaustyto kubeliais šviežio mocarelos (Mozzarella) sūrio 1 susmulkinta česnako skiltelė 500 g pusiau perpjautų vynuoginių pomidorų 60 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus Druska ir ką tik suma..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos IIngridientai:4 porcijoms: 4 kiaušiniai 4 supjaustytos kubeliais baltos duonos riekės 250 g perpjautų pusiau šparaginių pupelių 250 g pomidorų riekelėmis 2 nusausintų susmulkintų ančiuvių filė 1 pagalėliais supjaustytas raudonasis pipiras 1 valg. š. nusausintų sūdytų..
Recepto vertinimas:
Salotos su pomidorais ir rikotos sūriu
Salotos su pomidorais ir rikotos sūriuIngridientai:4 porcijoms: 350 g nusausinto rikotos (Ricotta) sūrio 90 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus 1 susmulkinta česnako skiltelė 20 suplėšytų baziliko lapelių (ir dar keletas papuošimui) Druska ir ką tik sumalti juodieji pipirai 500..
Recepto vertinimas:
Makaronų salotos su pomidorais ir mocarela
Makaronų salotos su pomidorais ir mocarelaIngridientai:4 porcijoms: 750 g pusiau perpjautų vynuoginių pomidorų 400 g nusausinto mocarela (Mozzarella) sūrio Šiek tiek sumaigyta česnako skiltelė ( bet nesutraiškyta) 90 ml aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus 4 suplėšyti baziliko ša..
Recepto vertinimas:
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške
Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varškeIngridientai:Trapios tešlos pagrindui: 150 g miltų; 1 trynys; 3 valg. š. cukraus; 100 g sviesto; Druskos; ½ citrinos trinta žievelė; 1 pak. vanilinio cukraus; Riebalų tortui ištepti. Plikytai tešlai: 100 g sviesto; 150 g miltų; 2 šaukš..
Recepto vertinimas:
Varškės ir pomidorų „Grybukai“
Varškės ir pomidorų „Grybukai“Ingridientai:1 kg pomidorų; 500 g varškės; 200 g sviesto; 5 skiltelės česnako; Krapų arba petražolių; Šiek tiek druskos.Gaminimas Varškę gerai ištrinkite su sviestu iki vientisos masės. Sumaišykite su grūstais česnakais ir gerai pasūdyki..
Recepto vertinimas:
Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliai
Citrininiai sluoksniuotos tešlos pyragėliaiIngridientai:20 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 1 baltymas; 3 valg. š. cukraus granulių; 125 ml sauso baltojo vyno; 80 g cukraus; 4 arb. š. želatinos; 2 citrinos; 100 g jogurto; 250 ml grietinėlės.Gaminimas Orka..
Recepto vertinimas: