8 rezultatų ieškant "zarnu"
Bulviniai vėdaraiIngridientai: 1kg bulvių 200gr. lašinukų 2 svogūnai 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų kiaulės žarnų kelios skiltelės česnako druska. Paruošimo būdas: Nuskuskit bulves . Jas sutarkuokite. Supjaustykite smulkiai lašinukus ir paspriginkite kartu su..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos, truputis sultinio, žarnų, stiklinė kmynų padažo. Gaminimas: Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ..
Recepto vertinimas:
Triušienos dešrelės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.0,5 kg triušienos, 2.50 g lašinukų, ketvirtadalis stiklinės pieno, 3.1-2 riekelės padžiūvusio pyrago, šaukštas sviesto ar margarino, prieskoninių daržovių, prieskonių, druskos, žarnų. Gaminimas: Mėsa dedama į verd..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai:2 kg bulvių 200 g lašinukų 2 svogūnai 400 ml pieno plonos kiaulių žarnosGaminimasTarkių masę paruoškite kaip kugeliui ir per specialų piltuvėli ar tiesiog su šaukštu sukimškite į išvalytas ir gerai išmirkintas ..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai:8—10 bulvių, 200 g lašinukų, 2 svogūnai, 0,5 arb. š. mairūno arba maltų pipirų, kiaulės žarnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir kartu su kapotais svogūnais paspirginami Jais užplikomos paruo..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos ir truputis sultinio, žarnų, 1 stiklinė kmynų padažo.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (..
Recepto vertinimas:
Bulviniai vėdaraiIngridientai:1 kg bulvių, 200 g lašiniukų, 2 svogūnai, 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų, kiaulės žarnų, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašiniukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogūnais. Jais užpilamos paruošto..
Recepto vertinimas: