20 rezultatų ieškant "peletruno"

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU

VIŠČIUKAS SU PELETRŪNU Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 viščiukų broilerių filė 50 ml balto vyno acto 50 ml vandens 1 svogūnas 1 arbatinis šaukštelis peletrūno 1 arbatinis šaukštelis druskos ¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų 200 ml grietinės Gaminimas: Filė supjaustykit..

Recepto vertinimas: 0

Kotletai, įdaryti grybais

Kotletai, įdaryti grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g faršo, 1 svogūnas, 1 kiaušinis, 2 riekelės pyrago, 3/4 stiklinės sultinio arba vandeniu atskiestos grietinės, druskos, pipirų, 2-3 šaukštai miltų, 2-3 šaukštai riebalų. Įdarui: 8-9 ploni kumpio arba dešros griežinėliai..

Recepto vertinimas: 4

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..

Recepto vertinimas: 3

Marinuoti česnakai

Marinuoti česnakai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 50 česnako skiltelių vandens Nuovirui: 100 ml vandens 100 ml balto vyno acto 100 ml aliejaus 1 arbatinis šaukštelis druskos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkaus cukraus 2 valgomieji šaukštai šviežio ar džiovinto peletrūno arba baziliko Ga..

Recepto vertinimas: 0

Žaliosios bagetės

Žaliosios bagetės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai 600 ml drungno vandens 2 valgomieji šaukštai aliejaus 50 g mielių 2 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai druskos apie 1300 ml (800 g) kvietinių miltų Įdarui 100 g minkšto sviesto 100 ml supjaustytų petražolių 1..

Recepto vertinimas: 0

Ridikų salotos 2

Ridikų salotos 2 Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 ridikas, 1 obuolys, 1/2 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 1/2 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų Gaminimas: Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Greita pica su dešra ir šprotais

Greita pica su dešra ir šprotaisIngridientai: 4 picos paplotėliai (gali būti šaldyti) 4 kietai išvirti kiaušiniai 1 mažas indelis pomidorų pastos 100 g dešros (geriausiai saliami) kelios alyvuogės be kauliukų 1 indelis šprotų 100 g pievagrybių 1 šaukštas sviesto 4 šaukš..

Recepto vertinimas: 5

Veršiena su vaisiais

Veršiena su vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, svogūnas, 2.2 bananai, apelsinas, 3.2 šaukštai supjaustytų abrikosų, 4.200 ml apelsinų sulčių, 5.6 šaukštai romo, šaukštas aliejaus, baltųjų pipirų, druskos, šaukštelis džiovinto peletrūno. Gaminimas:..

Recepto vertinimas: 0

Menkė su baltuoju padažu

Menkė su baltuoju padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg menkės filė, 2.1 citrinos sulčių ir tarkuotos žieveles, 3.2 stiklinės stipraus daržovių sultinio, 4.0,5 stiklinė baltojo vyno, lauro lapeliai, po ketvirtį šaukštelio peletrūno ir šalavijo, 5.1 šaukštas sviesto, ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su paprika ir pomidorais

Silkė su paprika ir pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500 g silkių nugarinės 2.1 - 2 paprikos 3.1 - 2 pomidorai 4.2 - 3 šaukštai aliejaus pagal skonį kmynų ir peletrūno Gaminimas: Paprikas perpjauti išilgai pusiau, pašalinti sėklas, nuplauti ir apkepti orkaitėje. Tada nulupt..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sulčių 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazil..

Recepto vertinimas: 0

Raugintų kopūstų salotos

Raugintų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g raugintų kopūstų 1 obuolys 1 apelsinas 1 šaukštelis sukapotų graikiškų riešutų 1 puodelis vynuogių Padažas: svogūnas 0,5 citrinos sultys 3 šaukštai aliejaus 0,5 šaukštelio peletrūno arba mairūno, bazilik..

Recepto vertinimas: 0

Cepelinai

Cepelinai Ingridientai: 4 kg bulvių 1 kg kiaulienos faršo 2 svogūnai 200 g rūkytų lašinukų ar šoninės grietinės pipirų druskos Gaminimas Vieną kilogramą bulvių švariai nuplauname ir išverdame su lupena, ataušiname ir sumalame mėsmale. Likusias bulves nulupame ir sut..

Recepto vertinimas: 4

Varške įdarytos bulvės

Varške įdarytos bulvėsIngridientai:200 g varškės, 2 kiaušiniai, šaukštas miltų, keletas peletrūno arba mėtų lapelių, 6—7 bulvės, 50 g sviesto, 50 g margarino, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Varškė ištrinama, įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, cukrus ir pri..

Recepto vertinimas: 3

Bulvių plokštainis su varške

Bulvių plokštainis su varškeIngridientai:10—12 bulvių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, 300 g varškės, šaukštelis susmulkinto peletrūno, 50 g lašinių, šaukštas grietinės, 100 g sviesto, truputis cukraus, druskos.Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, u�..

Recepto vertinimas: 3

Didžkukuliai, cepelinai

Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 7 - 8 žalios bulvės, 2 - 3 virtos bulvės, druskos Gaminimas Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos. Skystis neišpilamas, bet laukiama, kol nusės krakmolas. Kai krakmolas nusėda, skystis nupilamas, o krakmolas užpilamas stikline karšto pien..

Recepto vertinimas: 4

Ridikėlių salotos

Ridikėlių salotosIngridientai:1 ridikas, 1 obuolys, 0,5 svogūno, 1 raugintas ar marinuotas agurkas, 0,5 stiklinės grietinės, peletrūno, krapų.Gaminimas Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku..

Recepto vertinimas: 0

Kapoti kiaulienos pjausniai

Kapoti kiaulienos pjausniaiIngridientai:600 g kiaulienos nugarinės, 2—3 riekelės pyrago, 3 skiltelės česnako, 1 šaukštas miltų, 60 g aliejaus ar kitokių riebalų, prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, peletrūno ir kt.), druskos, 1 stiklinė pomidorų padažo.Gaminimas Mėsa s..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka, šutinta su daržovėmis

Lydeka, šutinta su daržovėmisIngridientai:1kg lydekos, 40 g sviesto, prieskonių (kvepidnčiųjų pipirų, lauro lapelis, kardamono, peletrūno, kmynų), prieskoninių daržovių (1 morka, saliero, 2 svogūnai, 1 poras), l/2 nutarkuotos citrinos žievelės, druskos.Gaminimas Paruošta ir nusa..

Recepto vertinimas: 0

Žydiškas padažas salotoms

Žydiškas padažas salotomsIngridientai:100 g vynuogių sulčių, 100 g jogurto, 100 g nedidelių šviežių svogūnų, druskos, pipirų, 1 citrinos sultys, 5 g petražolių, 1 šakelė peletrūno, 2-3 žaliųjų mėtų šakelės.Gaminimas Svogūnus nulupkite, susmulkinkite drauge su petražolėmi..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: peletruno