4 rezultatų ieškant "pavasarines"
Salierų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100 g majonezo, pipirų, druskos. Gaminimas: Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, at�..
Recepto vertinimas:
Salierų salotosIngridientai:250g salierų, 2 morkos, 2 obuoliai, 100g majonezo, pipirų, druskos.Gaminimas Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10-15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su sta..
Recepto vertinimas:
Pavasarinės ryžių salotosIngridientai:4-6 porcijos: 1 citrina, 200 g pailgų ryžių, 250 g jaunų šparagų, 3 saliero lapkočiai, 250 g lašišos riekelių, 45 ml (3 šaukštai) acto su pelerūnu, 10 ml (2 arb. šaukšt.) Dižono garstyčių, 175 ml dygminų aliejaus.Gaminimas Prikaistuvyje u..
Recepto vertinimas:
Konservuotos rūgštynėsIngridientai:0,5 kg rūgštynių, 25 g druskos, truputis vandens.GaminimasAnksti pavasarį rūgštynių lapelius nuskiname, nuplauname ir supjaustome. Į verdantį vandenį sudedame rūgštynes, druską ir 2-3 min. paverdame. Karštas rūgštynes supilame į paruoštus užsu..
Recepto vertinimas: