8 rezultatų ieškant "patiekalams"
Šaldyti vaisiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušinių baltymai jums patinkantys vaisiai 3 dl smulkaus cukraus 1 1/2 dl cukraus pudros popierius maistui vynioti Gaminimas: 1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, supilkite juos į indą ir lengvai suplakite. Suplakę jais aptepkite ..
Recepto vertinimas:
Ryžių - grietinės padažas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Gaminimas: Birių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų. Paduodant padažą prie mėsos patiekalų, jį galima aromatizuoti maltais priesko..
Recepto vertinimas:
Tortas "Auksinė karūna"Ingridientai:100 g miltų, 9 kiaušiniai, 250 g graikinių riešutų, 250 g miltinio cukraus, 3 šaukštai tirpios kavos, 300 g sviesto, indelis kondensuoto pieno, pusantros stiklinės miltinio cukraus, šaukštas tirpios kavos, aukso spalvos dražė papuošti. Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)
Pomidorų padažas grilio patiekalams (Ramunės)Ingridientai:1 puodelis alyvuogių aliejaus, 0,5 puodelio švelnaus vynuogių acto, 2-3 pomidorai, 1 agurkas, garstyčių miltelių, cukrus, druską, baltieji pipirai.Gaminimas Gerai sumaišoma 1 puodelis alyvuogių aliejaus, 1/2 puodelio švelnaus..
Recepto vertinimas:
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmis
Madridietiškas mėsos sultinys su daržovėmisIngridientai:350 g turkiškų žirnių, 500 g jautienos, 1 karka, 1 smegeninis kaulas, pusė vištos, 4-5 l vandens, 400 g bulvių, 150 g morkų, 60 g svogūnų, 200 g šparaginių pupelių, 200 g kopūsto, 300 g baltųjų runkelių, 250 g špinatų, dr..
Recepto vertinimas:
VIŠTIENOS SRIUBA SU ŠPARAGAISIngridientai:1 kg vištienosryšulėlis šparagųryšulėlis petražolių3 šaukštai ryžių1 šaukštas sviesto1 kiaušinio 0,5 stiklinės grietinėlėsdruskos,cukrausGaminimasNuplaut..
Recepto vertinimas:
ŽUVIES VYNIOTINIS IIIIngridientai:1-1,2 kg bet kokios žuvies (jūros lydekos, lydekos, starkio, karpio)3 kiaušiniai2-3 morkosdidelė svogūno galvutė3-4 batono riekelės100 g rūkytų lašinukųgrybųprieskoniųcukrausGaminimasIšdarius..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ - GRIETINĖS PADAŽASIngridientai:---GaminimasBirių ryžių košę permalti mėsmale ir sumaišyti su grietine. Tinka prie mėsos, varškės patiekalų, saldžių vaisių bei uogų.Paduodant padažą prie m&..
Recepto vertinimas: