5 rezultatų ieškant "pastarnokai"

Sriuba iš stručio kaklo

Sriuba iš stručio kaklo Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 2 ½ kg supjaustyto stručio kaklo ½ puodelio sviesto ½ puodelio aliejaus 3 svogūnai 3 morkos 3 griežčiai 3 pastarnokai 2 saliero stiebai, sukapoti 2 čiobrelio šakelės keli pipirai, lauro lapai, česnako skiltele, druska ½ pu..

Recepto vertinimas: 0

Aviena mairūno padaže

Aviena mairūno padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g avienos, 2,5 stiklinės vandens, druskos, gvazdikėlis, svogūnas, gabalėlis saliero, morka. Garnyrui: 4 morkos, 2 pastarnokai, 6 bulvės. Padažui: šaukštas sviesto, šaukštas miltų, mėsos sultinio, ½ citrinos sulčių, ½ ša..

Recepto vertinimas: 0

Pastarnokų sriuba

Pastarnokų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 pastarnokai, 2 porai, 1 svogūnai, 2 – 3 bulvės, 2 l mėsos sultinio, 2 šaukštai sviesto, 3 šaukštai grietinės, 2 tryniai, karpų, druskos. Gaminimas: Pastarnokus ir bulves nulupti ir supjaustyti. Vieną svogūną ir porų žaliąsias d..

Recepto vertinimas: 1

Činakai

Činakai Ingridientai: 0,5 kilogramo jautienos, 2 svogūnai, 3-4 bulvės, 2 morkos (arba salierai, pastarnokai), 3 skiltelės česnako, maltų karčiųjų pipirų, 1 arbatiniai šaukšteliai garstyčių, 2 valgomieji šaukšteliai grietinės, 50 gramų sviesto, druskos, riebalų..

Recepto vertinimas: 3

SILKĖ SU MORKOMIS IR PASTARNOKAIS

SILKĖ SU MORKOMIS IR PASTARNOKAISIngridientai:Nesūri silkėmorkanedidelis pastarnokas2 svogūnai3-4 šaukštai aliejausšaukštelis maltos kalendrospagal skonį druskosGaminimasNulupus ir pašalinus kaulus, silkę supjaustyti norimo dydžio gabaliuka..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: pastarnokai