20 rezultatų ieškant "paruostos"
Kūčiukai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 stiklinės miltų stiklinė aguonų 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai cukraus šaukštas sviesto 4 šaukštai grietinės vanilino cinamono druskos Gaminimas: Tryniai ištrinami su cukrumi, sudedamas ištirpintas sviestas, nupl..
Recepto vertinimas:
Keturių skonių ledų desertas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,25 puodelio susmulkintų šokoladinių vaflių 2 šaukštai cukraus 0,3 puodelio tirpinto sviesto arba margarino 500 g vanilinių ledų 3 vidutiniai sutrinti bananai 0,75 puodelio susmulkintų juodųjų graikinių riešutų 1 puodelis..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir cukinijų suktinukai
Baklažanų ir cukinijų suktinukai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 cukinija 1 baklažanas alyvų aliejaus prieskoninės druskos salotų 4 gabalėliai paruoštos žuvies mėsos sezamų Įdaras 75 g ožkos pieno sūrio 6 saulėje išdžiovintų ir aliejuje konservuotų pomidorų 150 ml trintos var�..
Recepto vertinimas:
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Troškinta bekoniena su grietine
Troškinta bekoniena su grietine Sudėtingumas: 4 Ingridientai: neriebi bekoniena 600 g riebalai 30 g pjaustytos prieskoninės daržovės 2 stiklinės pipirai svogūnas 1 vnt miltai 1 šaukštas grietinė 1 stiklinė Gaminimas: 4 asmenims Mėsa išmirkoma ir įtrinama pipirais. Į keptuvą sudedam..
Recepto vertinimas:
Žvejų sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 300 g žuvies sultinio, 30 g šviežio sterko, 150 g bulvių, 20 g svogūnų, 5 g sviesto, pipirų, druskos, lauro lapelių, žalumynų. Gaminimas: Į išvirtą žuvies sultinį dėkite nepjaustytas bulves, sveikas svogūnų galveles, paruoštos žuvie..
Recepto vertinimas:
Bulvių plokštainis su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių 300 g kiaulienos stiklinė pieno 2 šaukštai miltų 2 kiaušiniai 2 svogūnai pusė šaukštelio mairūno druskos Gaminimas: Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu vandeniu, suberiami miltai, įm..
Recepto vertinimas:
Bulviniai kukuliai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6-7 virtos bulvės 25 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis 0,5-0,75 stiklinės miltų druskos Įdarui: 300 g fermentinio sūrio Gaminimas: Karštas virtas bulves sumalame mėsmale. Į bulvių masę įdedame sviesto (arba margarino), įmu..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su žuvimi Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Žuvies file, bulvių, kiaušinio, prieskonių, svogūno, aliejaus kepimui. Gaminimas:Pirmiausia pasiruošiu žuvį: file pjaustau į 2-3 gabaliukus, apibarstau prieskoniai, pasūdau. Tada sutarkuoju bulves kaip tarkiniams blynams, per..
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. raudonųjų kopūstų, 150 g. svogūnų, 3 šaukštai aliejaus, 1 stiklinė skystos obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas razinų, citrinos sulčių, cukraus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi i..
Recepto vertinimas:
Ryžių sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1,2 kg vištienos 0,5 kg jautienos kaulų 2 morkos petražolė pusė saliero pusė stiklinės ryžių druskos krapų kvapiųjų pipirų lauro lapelių 2 l vandens Gaminimas: Iš paruoštos sukapotos vištienos, susmulkintų jautienos kaulų ir prieskon..
Recepto vertinimas:
Burokėlių salotosIngridientai: 500g žalių burokėlių 300g morkų 50-70g salierų šaknies pusės citrinos sulčių 1 rugštu obuolys sėmenų aliejaus (galima ir kito) 1 valgomasis šaukštas medaus saujelė smulkintų riešutų (kokius labiau mėgstate) arba išlukštentų saulėgrą..
Recepto vertinimas:
Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..
Recepto vertinimas:
Močiutės tortas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 l varškės, 2.7 kiaušiniai, 3.7 šaukštai cukraus, 4.1 pakelis vanilinio cukraus, 5.1 l maltų duonos džiūvesėlių, 6.1 šaukštelis cinamono, 7.0,5 stiklinės manų kruopų, 8.3 obuoliai, 9.1 Šaukštelis kepimo miltelių, l stiklinė ra..
Recepto vertinimas:
Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..
Recepto vertinimas:
Erškėtuogių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 kilogramai erškėčio (erškėtrožės) uogų, 1 lašas vandens, 1kg cukraus Gaminimas: Uogos nuplaunamos, pašalinami koteliai bei lapų liekanos, uoga perpjaunama išilgai pusiau ir peiliuku iš vidaus i�..
Recepto vertinimas:
Juodųjų serbentų uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg juodųjų serbentų, 1kg cukraus, 2 stiklinės vandens. Gaminimas: Juodieji serbentai raškomi visiškai išsirpę. Uogos visiškai išsirpsta tik liepos antroje pusėje, tada jos ir raškomos uogienėms. N..
Recepto vertinimas:
Spanguolių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg spanguolių, 1kg cukraus, citrinų žievelių. Gaminimas: Išsirpusios uogos perrenkamos ir nuplaunamos. Po to supiltos sietelyje įleidžiamos į karštą (85—90° C) vandenį 2—3 min., kad suminkš..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Virtų bulvių maltinukai su morkomis
Virtų bulvių maltinukai su morkomisIngridientai:7-8 bulvės, 2 morkos, 2 šaukštai sviesto, 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 4 šaukštai džiūvėsėlių, 0,5 šaukštelio sodos, druskos, riebalų.GaminimasBulves išvirti su lupenom. Atvėsusias nulupti ir sumalti. Sviestą ištrinti su tryni..
Recepto vertinimas: