20 rezultatų ieškant "pamirkyti batona"

Pynutė su džiovintomis slyvomis

Pynutė su džiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g “Malsenos Karališkų” miltų, 225 ml pieno, 40 g mielių, 75 g cukraus, 125 g sviesto, 1 citrina, 1 kiaušinio trynys, druskos. Įdarui reikės: 200 ml apelsinų sulčių, 300 g džiovintų slyvų, 100 g migdolų (smulk..

Recepto vertinimas: 0

Šutintos pupos

Šutintos pupos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: pupos 1 kg sviestas 50 g grietinė 200 g druska Gaminimas: Šviežios nesudžiovintos pupos apverdamos, nulupamos ir, pridėjus sviesto, grietinės ir druskos, uždengtos pašutinamos, kol suminkštėja. Džiovintas pupas prieš virimą reikia 10-12 v..

Recepto vertinimas: 0

Kepenėlių kotletai

Kepenėlių kotletai Ingridientai: 500 gramų kepenėlių, 1,5 stiklinės pieno, 2 kiaušiniai, 4 šaukštai manų kruopų, druskos, pipirų, muskato, aliejaus Gaminimas Kepenėles supjaustyti riekelėmis, užpilti pienu ir pamirkyti. Tada jas sumalti, suberti manų kruopas, pasūd..

Recepto vertinimas: 3

Džiovintų vaisių salotos

Džiovintų vaisių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 150 g džiovintų abrikosų, 100 g džiovintų slyvų, 50 g džiovintų obuolių, 3 šaukštai razinų, 2 šaukštai migdolų drožlių, 2 šaukštai saulėgrąžų, 2 šaukštai pistacijų, 4 šaukštai cukraus pudros, pusės citrinos sult..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Žiedinių kopūstų apkepas su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 kg žiedinių kopūstų, 200 g šviežių arba 60 g džiovintų grybų, 2 – 3 šaukšati sviesto, 1 svogūnas, 1 stiklinė grybų sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukštai miltų, 2 – 3 kiaušiniai, 2 šaukštai ..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanų apkepas su mėsa

Baklažanų apkepas su mėsa Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 3 baklažanai, 400 g kiaulienos, 4 kiaušiniai, 4 šaukštai riebalų, 0,5 l pieno, 1 svogūnas, 3 pomidorai, 3 – 4 šaukštai miltų, šaukštas petražolių lapelių, maltų pipirų ir druskos. Gaminimas: Baklažanus kepti orkaitėj..

Recepto vertinimas: 0

Grybai tešloje

Grybai tešloje Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejus, šaukštas tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, kiaušinių, aliejus, druskos ir tarkuoto sūrio išmaišyti tešlą. ..

Recepto vertinimas: 3

Viščiukai tešloje

Viščiukai tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 viščiukai, druskos, citrinos sulčių, 2 kiaušiniai, stiklinė pieno, aliejus, 1,5 stiklinės miltų, riebalų, muskato riešuto, petražolės lapelių. Gaminimas: Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti druska, citrinos sultimis. Tada supjau..

Recepto vertinimas: 0

Grybų įdaras su pomidorais

Grybų įdaras su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g sūdytų grybų, 3 šaukštai pomidorų tyrės, 1 petražolė, 1 morka, 2 šaukštai margarino, 2 kiaušinių tryniai, maltų džiūvėsėlių, druskos, 2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių. Gaminimas: Grybus nuvalyti, nu..

Recepto vertinimas: 0

Grybai, kepti tešloje

Grybai, kepti tešloje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g šviežių vidutinio didumo grybų, aliejaus, petražolių lapelių. Tešlai: 1 stiklinė miltų, 3 kiaušiniai, 1 stiklinė pieno, 3 šaukštai aliejaus, druskos, 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Iš miltų, su skysčiu išplakt�..

Recepto vertinimas: 0

Veršiuko šlaunies kepsnys

Veršiuko šlaunies kepsnysIngridientai: Veršiuko užpakalinė šlaunelė 0,5 kg rūkytų lašinukų pipirų kelios skiltelės česnako 0,5l grietinės 2 l obuolių sulčių drusko žalumynų paruoštų krienų Veršiuko šlaunelę pamirkyti 12 val obuolių sultyse (marinuoti). Išimt�..

Recepto vertinimas: 0

Džiovinti grybai

Džiovinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400g makaronų 100g sviesto 50 g džiovintų grybų 2 svogūnai, prieskonių ,juodųjų pipirų pagal skonį Gaminimas: Pamirkyti grybus, juos pervirti ir sumalti arba smulkiai supjaustyti.  Išvirti makaronus pasūdytam vandenyje, ir supilt..

Recepto vertinimas: 1

Prancūziški svogūnai

Prancūziški svogūnaiIngridientai: 6 dideli svogūnai 1/4 litro pieno druskos maltų pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Svogūnus supjaustyti griežinėliais , pamirkyti piene , pabarstyti pipirais ir druska . Virti kaip spurgas karštame aliejuje ar taukuose . Svogūnus valgyti kar�..

Recepto vertinimas: 0

Bananai tešloje

Bananai tešlojeIngridientai: 1 banano 1 kiaušinio 3 šaukštų miltų truputi druskos ir apie tris šaukštelius vandens arba pieno Gaminimas: Bananą supjaustyti įstrižais griežinėliais (1 bananas vienam žmogui) . Kiaušinius išplakti ir sudėti miltus , druską , tris šaukšte..

Recepto vertinimas: 0

Silkių ir sūrio mišrainė

Silkių ir sūrio mišrainė Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 silkės, 200 g fermentinio sūrio, 4 riekelės su aliejumi pakepintos duonos, 0,5 stiklinės razinų, 2 česnako skiltelės, 5 šaukštai aliejaus. Gaminimas: Išmirkytą ir išdarinėtą silkę bei sūrį supjaustyti kubeliais. Su alie..

Recepto vertinimas: 4

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniuIngridientai: Aguonų pienas 1 stiklinė aguonų 2 stiklinės verdančio vandens Maždaug 1 stiklinę aguonų užpilti 2 puodukais verdančio vandens. Pamirkyti bent 5 minutes (kol aguonų grūdeliai suminkštėja), vandenį nukošti per sietelį. Sup..

Recepto vertinimas: 0

Saldi silkė

Saldi silkėIngridientai: Silkės Svogūno morkos majonezo cukraus Silkę pamirkyti kelias valandas, kad nebūtų sūri. Morkas išverdame nesūdytame vandenyje. Svogūnus kepame aliejuje taip pat be jokių prieskonių.Į silkinę dedame mažais gabalėliais supjaustyta silkę, ant silkių..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies maltinis

Žuvies maltinis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 stiklinės vandens, 2.800 g žuvies, 3.400 g įvairių daržovių (tik ne kopūstų), 4.2 bandeles, 5.2 kiaušiniai, 6.4 kietai virti kiaušiniai, 7.1 stiklinė pieno, 8.2 šaukštai sviesto, 9.1 svogūnas, lauro lapelių, pipirų, drusko..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES KOTLETAI

ŽUVIES KOTLETAIIngridientai:(6 porcijos)1 kg šaldytų juros lydekos filė500 kg paprikos2 bandelės2 svogūnai4 kiaušiniaipusės citrinos sulčiųdžiūvėsėliųdruskos, pipirųaliejausGaminimasVieną papriką sumalti. LIkus..

Recepto vertinimas: 4

Sveikas zuvies receptas

Sveikas zuvies receptasIngridientai:Geriausia 1 kg riebios žuvies: karpio, lašišos, upėtakio, šamo ir kt. Svogūnas, česnakas, ir kt. prieskoniaiGaminimasŽuvies gabaliukus reikia pamirkyti marinate, paruoštame iš citrinų sulčių (galima ..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pamirkyti batona