Rudasis vyno padažas
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
Pagrindinio rudojo padažo,
1 mažas svogūnas,
0,5 stiklinės raudonojo vyno,
cukraus,
1 šaukštas citrinos sulčių,
truputis imbiero ar muskatinio riešuto,
aštraus padažo.
Gaminimas:
Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus miltus. Kai pagrindinis rudasis padažas išvirs, supilti vyną, pagardinti citrinos sultimis, cukrumi, aštriuoju padažu, prieskoniais. Grietinės nedėti.
Tinka vartoti su: Patiekti prie virto liežuvio, laukinių žvėrių ir paukščių mėsos.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!