Rudasis vyno padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
Pagrindinio rudojo padažo,
1 mažas svogūnas,
0,5 stiklinės raudonojo vyno,
cukraus,
1 šaukštas citrinos sulčių,
truputis imbiero ar muskatinio riešuto,
aštraus padažo. 
Gaminimas:
Svogūną sutarkuoti ir sudėti į apkepintus miltus. Kai pagrindinis rudasis padažas išvirs, supilti vyną, pagardinti citrinos sultimis, cukrumi, aštriuoju padažu, prieskoniais. Grietinės nedėti.
Tinka vartoti su:  Patiekti prie virto liežuvio, laukinių žvėrių ir paukščių mėsos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!