Pagrindinis baltasis padažas
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 šaukštai margarino arba sviesto,
2 šaukštai miltų,
0,5 litro skysčio,
2 šaukštai grietinėlės arba grietinės,
druskos,
(1 šaukštelis sviesto).
Gaminimas:
Margariną arba sviestą ištirpinti, tada jame pakepinti miltus, kol pagels, maišant supilti skystį, keletą minučių pavirti ir pasūdyti. Nukėlus nuo ugnies, pridėti grietinėlės ar sviesto (daugiau padažo nebevirinti).
Tinka vartoti su: Baltą padažą patiekti prie virtos mėsos ar valgių iš maltos mėsos.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!