20 rezultatų ieškant "nutarkuoti"
Upėtakis su česnakais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6 gabaliukų upėtakio (po 200 g) citrinos saujos krapų saujelės petražolių 4 skiltelių česnako 8 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukšto druskos pipirų 300 g vynuoginių pomidorų 2 laurų lapelių Gaminimas: Žuvies gabaliukus ..
Recepto vertinimas:
Dorados su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g bulvių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus šaukštelio kmynų druskos 2 doradų citrinos šaukštelio druskos mažo svogūno 10 mažų pomidorų 2 rozmarinų šakelių Gaminimas: Bulves supjaustyti. Dėti į kepimo popieriumi ištiest..
Recepto vertinimas:
Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..
Recepto vertinimas:
Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis kremas su bananais
Šokoladinis kremas su bananais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g varškės 100g šokolado 200g grietinės 2 bananai, 1 citrina 5 šaukštai cukraus 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai pieno 1 šaukštelis vanilinio cukraus Gaminimas: Šokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti..
Recepto vertinimas:
Varškės tortas su braškėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.100 g tešlainių 2.40 g cukraus 3.240 g sviesto 4.500 g braškių 5.8 šaukšteliai želatinos 6.4 kiaušiniai 7.600 g varškės 8.150 g jogurto 9.1 citrina Gaminimas: Sausainius permalti su mėsmalę, ištrinti su sviestu ..
Recepto vertinimas:
Veršiena su vaisiais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g veršienos, svogūnas, 2.2 bananai, apelsinas, 3.2 šaukštai supjaustytų abrikosų, 4.200 ml apelsinų sulčių, 5.6 šaukštai romo, šaukštas aliejaus, baltųjų pipirų, druskos, šaukštelis džiovinto peletrūno. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Ypatingasis obuolių tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Pakelis (500 g) šaldytos sluoksniuotos tešlos, šaukštas cukraus pudros, 1 kg obuolių, 4 šaukštai cukraus, stiklinė obuolių sulčių, apelsinas, cinamono lazdelė, šaukštas krakmolo, 500 ml. grie..
Recepto vertinimas:
šokoladinis varškės kremas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g varškės, plytelė juodojo šokolado (100g), stiklinė grietinės, 2 bananai, citrina, 5 šaukštai cukraus, 2 kiaušinio tryniai, pakelis vanilinio cukraus (16g) Gaminimas: Šokoladą sulaužyti gabalėliais, užpilti pieną i..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Tortas su mascarpone sūriu Ingridientai: Pagrindas 120 gramų sviesto, 200 gramų biskvitinių sausainių Kremas 16 gramų želatinos, 2 citrinos, 500 gramų mascarpone sūrio, 250 gramų vanilinio jogurto, 120 gramų cukraus, 400 mililitrų grietinėlės Gaminimas Pagrindui saisainius..
Recepto vertinimas:
Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)
Vištienos vėrinukai su medaus padažu (foto)Ingridientai:6 asmenims: 4 gabalėliai vištienos filė (700g.), 2 žaliosios citrinos, 2-3 didelės skiltelės česnako, rozmarino šakelė, bazilikų lapeliai, pusė šaukštelio kmynų, 6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 6 šaukštai medaus, žiupsnel..
Recepto vertinimas:
Varškės pyragas "Apelsinas" (Jūratės)
Varškės pyragas "Apelsinas" (Jūratės)Ingridientai:Tešlai: 400 g miltų, 2 kiaušinio tryniai, 1 kiaušinio baltymas, 125 g cukraus, 100 g sviesto 70 g grietinės, 1 a.š. kep. miltelių, Įdarui: apie 300 g varškės, 1 kiaušinis 0,5 stikl. cukraus, 1 v.š miltų, vanil. cukraus, apelsino ž..
Recepto vertinimas:
Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmis
Biskvitiniai - jogurtiniai bokšteliai su kiviais ir avietėmisIngridientai:Tešlai: 1 citrina; 2 kiaušiniai; 100 g cukraus; 40 g krakmolo; 40 g miltų; ½ nubraukto arb. š. kepimo miltelių. Jogurto masei: 750 g jogurto; ½ citrinos sultys; 9 arb. š. želatinos; 150 g šviežių arba šal..
Recepto vertinimas:
Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)
Rabarbarų uogienė su apelsinais (Ramunės)Ingridientai:apie 1 kg rabarbarų lapkočių, apie 1 kg cukraus, apie 1 kg apelsinų, 1 arbatinis šaukštelis malto cinamono, 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero, maltų gvazdikėlių.Gaminimas Rabarbarus nuplauti, nulupti, supjaustyti gabaliukais, d�..
Recepto vertinimas:
Pyragas su citrininiu įdaruIngridientai:150 g miltų; 100 g sviesto; 50 g cukraus; 1 trynys; Žiupsnelis druskos. Įdarui: 2 citrinos; 1 stiklinė cukraus; 2 kiaušiniai; 150 g sviesto; 1 valg. š. cukraus pudros pyragui apibarstyti; 8 ploni citrinos griežinėliai pyragui papuošti.Gaminimas Pe..
Recepto vertinimas:
ŠOKOLADINIS KREMAS SU BANANAIS
ŠOKOLADINIS KREMAS SU BANANAISIngridientai:500g varškės100g šokolado200g grietinės2 bananai, 1 citrina5 šaukštai cukraus2 kiaušinių tryniai2 šaukštai pieno1 šaukštelis vanilinio cukrausGaminimasŠokoladą sulaužyti gabal..
Recepto vertinimas:
CITRINŲ PYRAGASIngridientai:150g miltų100g sviesto50g cukraus1 trynysžiupsnelis druskosCitrinų masė: 2 citrinos1 stiklinė cukraus, 2 kiaušiniai150g sviesto1 šaukštas cukraus pudros pyragui apibarstyti8 plonų citrinos griežinėlių pyragu..
Recepto vertinimas:
VARŠKĖS TORTAS SU BRAŠKĖMISIngridientai:100g tešlainių40g cukraus240g sviesto500g braškių8 šaukšteliai želatinos4 kiaušiniai600g varškės150g jogurto1 citrinaGaminimasSausainius permalti su mėsmalę, ištrinti su svies..
Recepto vertinimas:
Šokoladinis kremas su bananais
Šokoladinis kremas su bananais Ingridientai:500 g varškės,100 g šokolado,200 g grietinės,2 bananai, 1 citrina,5 šaukštai cukraus,2 kiaušinių tryniai,2 šaukštai pieno,1 šaukštelis vanilinio cukraus.GaminimasŠokoladą sulaužyti gabalėliais ir įpylus pieno pakaitinti ant ugnies, kol i�..
Recepto vertinimas: