20 rezultatų ieškant "nuoviro"
Įdaryta vištos krūtinėlė Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinukų, vištos kepenys, 100 g prieskoninių daržovių, 2 šaukštai vyno, pipirų, druskos. Padažui: 1 šaukštas sviesto, 1 arbatinis šaukštelis miltų, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grybų nuoviro, ..
Recepto vertinimas:
Karališka bulvienė Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 8 bulvės 3kiaušinių tryniai svogūnas aliejaus, 1šaukštelis citrinos sulčių, mėtų lapelių,druskos,pipirų Gaminimas: Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro ..
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės virtų pupelių, 5 rūgštūs obuoliai, 4 šaukštai sviesto, 4 šaukštai miltų, 2 stiklinės pupelių nuoviro, 2 šaukšteliai kmynų, Druska. Gaminimas: Supjaustytą obuolį pakepinti svieste. Ant pupelių uždėti 2 ša..
Recepto vertinimas:
Kepti džiovinti grybai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 10 didelių grybų, vandens, 1 stiklinė pieno, 1 kiaušinis, 5 šaukštai maltų džiūvėsėlių, druskos, pipirų, 3 šaukštai sviesto. Gaminimas: Grybus švariai nuplauti, 4 valandas mirkyti vandeniu atskiestame piene ir jame išvirti. I�..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su pomidorais
Grybai, troškinti su pomidorais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g grybų, 500 g šviežių pomidorų, 1 svogūnas, 60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės nuoviro, 1 stiklinė grietinės, druska, krapų. Gaminimas: Nuvalytus ir supjaustytus grybus bei svogūną pakepinti svieste, įb..
Recepto vertinimas:
Pievagrybių mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 - 300 g. pievagrybių, 3 - 4 pomidorai, 1 obuolys, 1 morka, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 šaukštas grybų nuoviro, 0,5 citrinos sultys arba 1 šaukštas obuolių sulčių, druskos, cukraus, garstyčių, 1 poras arba 1 mažas svogūnas, ..
Recepto vertinimas:
Baltasis grybų padažas Ingridientai: 100 gramų sviesto, 250 gramų sūdytų grybų, 2 svogūnai, 1,5 šauksto miltų, 2 stiklinės vandens, pieno arba nuoviro, druskos, pipirų, 3 šaukštai grietinės, svogūnų arba laiškinio česnako laiškų Gaminimas Lašiniukus supjaustyt..
Recepto vertinimas:
Raudongūžių kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 130 g kopūstų, 50 g acto, 10 g cukraus, aliejaus, cinamono, gvazdikėlių, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, ištrinami su druska, paliekami šiek tiek pastovėti. Po to nusunkiama, įpilama acto ir paliekama pasto..
Recepto vertinimas:
Šalta grybų sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g grybų, 1 l grybų nuoviro, 200 g virtos jautienos, 1 agurkas, 1 virtas kiaušinis, 50 g svogūnų laiškų, 0,5 stiklinės grietinės, kumpio ar dešros, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ištroškinti arba išvirti savo sultyse...
Recepto vertinimas:
Grybų sriuba su naminiais lakštiniais
Grybų sriuba su naminiais lakštiniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Lakštiniams: 1 stiklinė miltų, druskos, 1 šaukštelis ištirpinto sviesto, 3 šaukštai vandens arba nuoviro. Sriubai: 1 l mėsos sultinio arba grybų nuoviro, 1 mažas svogūnas, 1 petražolė arba gabalėlis saliero, drusk..
Recepto vertinimas:
Razinų padažas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2 šaukštai riebalų, 1 svogūnas, 1,5 šaukšto miltų, 2 stiklinė sultinio arba daržovių nuoviro, 0,5 stiklinės vyno, 0,5 stiklinės razinų, druskos, aštraus padažo, cukraus, 2 šaukšteliai stiprios kavos ar arbatos, (2 šaukštai rauginto ..
Recepto vertinimas:
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais.
Kūčių baravykų padažas, tinkantis patiekti su sklindžiais, blyneliais, virtiniais. Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g baravykų, 20g saulėgrąžų aliejaus, 300g grybų nuoviro, 20g saulėgrąžų aliejaus, 20g kvietinių miltų, Gaminimas: 100g baravykų 3-4 val..
Recepto vertinimas:
Grybų sultinysIngridientai:300 g džiovintų baravykų 100 g įvairių džiovintų grybų 2 morkos petražolių 1 poras (baltoji dalis) 1/2 saliero 75 ml sauso chereso 1 šaukštas sviesto pipirų druskosGaminimasIš įvairių grybų išvirkite sultinį, prieš tai juo..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviais
Spagečiai su raudonėliu ir ančiuviaisIngridientai:4 porcijoms: 90ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 3 suspaustos, bet nesusmulkintos česnako skiltelės, 8 aliejuje konservuotos ančiuvių filė, nusausinti, 2 valgomieji šaukštai kapario, išimti iš sūrimo, nuplauti, nusausinti ir supjaus..
Recepto vertinimas:
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomis
Dantytieji makaronai su kedro riešutais ir razinomisIngridientai:4-6 porcijos: 2 skiltelės smulkinto česnako, 125g pirmo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 4 valgomieji šaukštai kedro riešutų, 4 valgomieji šaukštai šviesių razinų, 125ml pomidorų pastos (koncentrato), ištirpintos 125m..
Recepto vertinimas:
Spagečiai su krevetėmisIngridientai:4-6 porcijos: 1,5 kg kiaulinių krevečių, galima naudoti paprastąsias krevetes arba langustus, Druska, 3 skiltelės smulkinto česnako, 6 valgomieji šaukštai šviesto, supjaustyti gabaliukais, 60ml sauso baltojo vyno, 500g spagečių, 2 valgomieji šaukš..
Recepto vertinimas:
Bucatini su alyvuogėmis ir grybais
Bucatini su alyvuogėmis ir grybaisIngridientai:Porcijos: 4-6 60ml pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus, 6 valgomieji šaukštai kapotų petražolių, 3 skiltelės smulkinto česnako, Citrinos sulčių iš 1/4 arba 1/2 citrinos, 100g žaliųjų alyvuogių be kauliukų, stambiai supjaustyti, 1..
Recepto vertinimas:
Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijas
Marinuoti moliuskai pagal Peru tradicijasIngridientai:3 l. valgomųjų moliuskų, 10-12 žalių citrinų, petražolių, 150 g baltųjų svogūnų, 50 g mažų žaliųjų svogūnų, Kajeno pipirų.Gaminimas Moliuskus nuplaukite, suberkite į karštą vandenį, kad atsidarytų (vanduo neturi užvirti..
Recepto vertinimas:
Marinuoti brokoliaiIngridientai:Marinatui: 1 l nuoviro, 50 g druskos, 50 g cukraus,stiklinė acto arba 15-20 g citrinų rūgšties, 20-22 kvapieji pipirai, peletrūno šakelėGaminimasBrokolius, išskirstytus nedideliais žiedynais, 2-3 min. plikyti karštame ..
Recepto vertinimas:
DIETINĖ DILGELIŲ SRIUBAIngridientai:-GaminimasBulvių košę praskiesti karštu pienu, pridėti avižinių dribsnių nuoviro, dilgėlių miltelių, druskos, užvirinti. Sriubą paduoti į stalą su džiūvėsiais...
Recepto vertinimas: