20 rezultatų ieškant "nereikia"

Vaisių kisielius

Vaisių kisielius Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos1/2 stiklinės aviečių, serbentų ar obuolio,šaukštelis cukraus,šaukštelis krakmolo,3/4 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogas nuplaukite, nulupkite obuolio žievelę, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus ir virkite. Vaisius susmulkin..

Recepto vertinimas: 0

Troškinys "Kinietiškas"

Troškinys "Kinietiškas" Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Paukštienos file be odos, konc. pjaustytų ananasų indelis, morkų, raudonų arba geltonų paprikų, cukinijos, žaliosios poro dalies, sojų padažo, cukraus, druskos, juodųjų pipirų, vištienos prieskonių, aštrių priesko..

Recepto vertinimas: 0

Keptos stintos marinate

Keptos stintos marinateIngridientai: 1 kg mažų žuvelių, gali būti stintos druskos ir pipirų pagal skonį, apie 1/2 stiklinės miltų aliejaus kepimui Žuveles nuvalyti, nupjauti galvas ir išimti vidurius (galima jas pirkti šaldytas, jau paruoštas kepimui). Miltus sumaišyti su..

Recepto vertinimas: 4

Kugelis čenakinėse

Kugelis čenakinėse Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 porcijoms reikės: apie 8 vidutinio dydžio bulvių, mėsytės( pvz.jautienos, kalakutienos, kiaulienos, ...kokią kas mėgsta)nedidelio gabaliuko, 1 svogūno, šaukšto sviesto, druskos, pipirų maltų, aliejaus č..

Recepto vertinimas: 5

Džiovintos duonos gira

Džiovintos duonos gira Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.10 l vandens, 2.2 kg juodos duonos, 3.1 kg cukraus, 4.30 g mielių, 5.50 g razinų. Gaminimas: Duona supjaustoma riekelėmis ir džiovinama. Išdžiovinta užplikoma verdančiu vandeniu ir palaikoma 5-6 valandas, paskui skystis nusunkiamas i..

Recepto vertinimas: 4

Marinuota jautienos išpjova

Marinuota jautienos išpjova Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 6 žmonėms 1.Jautienos išpjova ~1,5kg Marinatui: 2.200g sojų padažo 3.200g kečupo 4.200g apelsinų sulčių 5.1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas) 6.1 smulkintas česnakas, grūstų juodųjų pipirų nebūtina: TABASCO padaž..

Recepto vertinimas: 5

Mušti suktinukai (zrazai)

Mušti suktinukai (zrazai) Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1.4—5 antrekoto pusgaminiai, arba 500 g jautienos minkštimo, 2.druskos, pipirų, 3.40 g riebalų, 4.1 svogūnas, 5.1 morka. Padažui: 6.1—2 šaukštai miltų, 7.skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, 8.100 g grietinės. Įdar..

Recepto vertinimas: 3

Žuvis, troškinta su grybais

Žuvis, troškinta su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.600 g žuvies filė arba 1 kg šviežių kilkių arba strimelių, 2.1 svogūnas, 3.1 stiklinė sūdytų arba 4.400 g šviežių grybų, 5.2 šaukštai margarino arba sviesto, 6.0,5 stiklinės vandens arba sultinio ar druskos, petražol..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas

Serbentų, vyšnių, bruknių arba agrastų padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 šaukštai margarino, 2 šaukštai miltų, 1,5 stiklinės sultinio arba vandens, 2 stiklinės šviežių uogų ir 2 šaukšteliai cukraus, arba 1,5 stiklinės uogienės., druskos, tarkuotos citrinos žievelės, pe..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio padažas

Sūrio padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tiršto kiaušinių padažo, 2 kiaušiniai, 50 g. džiovinto sūrio, truputis maltų raudonųjų pipirų.  Gaminimas: Tarkuotą sūrį išplakti su kiaušiniais ir sumaišyti su praaušintu kiaušinių padažu. Jei padažas patiekiamas kaip garny..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su soja

Pyragas su soja Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Sluoksniuota tešla,( galima pakeisti bulvių koše, sako skanu, nebandžiau); sojos lakštiniai, sūris, kiaušinis, brokoliai, svogūnas, pienas, miltai, sviestas, vegeta, bazilikas. Gaminimas: Sluoksniuotą tešlą iškočioti, dėti į f..

Recepto vertinimas: 0

Tinginėlių sriuba

Tinginėlių sriuba Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Pusės vidutinio dydžio kopūsto arba pusės žiedinio kopūsto, 2 morkų,200 g. šaldytų arba šviežių žirnelių, 100 g. šaldytų arba šviežių šparaginių pupelių, 1 nedidelės raudonos saldžiosios paprikos, 3 daržovių sultinio..

Recepto vertinimas: 0

Salotos vaikų šventėms

Salotos vaikų šventėms Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: (4 porcijoms) 2 kriauses, 2 rugstoki obuoliai, 0.5 citrinos, 100g zaliuju vynuogiu, 100g melynuju vynuogiu, 200g slyvu, 50g graikiniu riesutu, 2 apelsinai (ju sultys) 5 saukstai cukraus, 2 saukstai medaus. Gaminim..

Recepto vertinimas: 4

Konservuoti baravykai su pomidorais

Konservuoti baravykai su pomidorais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  1kg grybų, 100g aliejaus, 3vnt. pomidorų, 5vnt. kvapniųjų pipirų,    Gaminimas: Vienam kilogramui šviežių grybų imama 100 g aliejaus, 2—3 pomidorai, 5 kvapieji pipirai. Jei d..

Recepto vertinimas: 0

UŽPILTA PAPRIKA

UŽPILTA PAPRIKA Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2-3kg. paprikos, česnako, 6 stiklinės vandens, stiklinė cukraus, stiklinė aliejaus, 2-3 šaukštai druskos, 2 šaukšteliai citrinos rūgšties, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų. Gaminimas: Iš visų nurodytų produktų, išskyrus papriką, i�..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti baklažanai

Įdaryti baklažanai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg baklažanu, 3 - morkos, 1 - 2 svogunai, 200g fermentinio surio, 3 -4 skiltelės česnako, sviesto, 4-5 šaukštaimajonezo, 2 šaukštai tomato padazo. Gaminimas: morkos su svogunais apkepinamos svieste, įdedama p..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“

Sūrio kepsnys su špinatų padažu ir salotomis „Freese“Ingridientai:Kepsniui:30 g fermentinio sūrio1 kiaušinio 30 g duonos džiūvėsėlių 20 ml aliejaus (kepti)5 g salotų „Freese“ (papuošti)Padažui:50 g šaldytų špinatų 30 g ropinių svogū..

Recepto vertinimas: 4

Omletas su špinatais

Omletas su špinataisIngridientai:350 g špinatų, 3 šaukštai alyvų aliejaus, 1 svogūnas, 6 kiaušiniai, 2 šaukštai tarkuoto parmezano, 1/2 arbatinio šaukštelio maltų muskatų, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Špinatus nuplauname ir 6-8 min. paverdame nedideliame vandens kiekyje. N..

Recepto vertinimas: 4

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAIS

SALDI VIŠTIENA SU VAISIAISIngridientai:1 višta (apie 1 kg)30 g riebalų200 g obuolių200 g kriaušių200 g agrastų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)200 g persikų (gali būti iš kompoto, tada nereikia virti)150 g cukrausdruskosGaminimas..

Recepto vertinimas: 0

TRISPALVIS PYRAGAS

TRISPALVIS PYRAGASIngridientai:4 KIAUŠINIAI100 G. ALIEJAUS1 STIK. CUKRAUS2 STIK. MILTŲ1 PAKELIS KISIELIAUSKEPIMO MILTELIU(PAKELIS)3 ŠAUKŠTAI KAKAVOSGaminimasKIAUŠINIUS IŠPLAKTI SU CUKRUMI.SUPILTI ALIEJŲ.PASKUI MILTUS SUMAIŠYTI SU KEPIMO MILTELIAIS IR PADALINTI Į TRIS DALIS.Į PIRMÄ„ DĖT..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: nereikia