3 rezultatų ieškant "nepjaustytu"
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis)
Daržovės su grybais (estų nacionalinis valgis) Patiekalo šalis: Estija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 3 morkos, 0,5 griežčio, 1 petražolė arba saliero gabalėlis, 1/4 kopūsto gūžės, 5 bulvės, 0,5 1 vandens arba sultinio, 300 g konservuotų grybų, drusk..
Recepto vertinimas:
Vištiena, troškinta su grybais
Vištiena, troškinta su grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 2 šaukštai sviesto arba vištos taukų, 150 g nedidelių grybų (nepjaustytų), 10 mažų svogūnėlių, 1 petražolė, gabalėlis saliero, 1 poras, 1 stiklinė šviesaus naminio vyno, 0,5 stiklinės vištienos sultinio, 2 ..
Recepto vertinimas:
Su obuoliais kepta žąsisIngridientai:žąsis, 10-12 kvapiųjų pipirų, šaukštas kmynų, muskato riešutas, obuolių, druskos.Gaminimas Prieš kepant žąsis nusvilinama, išdorojama, labai gerai nuplaunama ir nušluostoma. Jai nupjaunamas kaklas ir kojos iki sąnario. Paukštis iš vidaus ir i..
Recepto vertinimas: