5 rezultatų ieškant "nemaza"
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Rūkyta žuvis su krapų padažuIngridientai:800 g karštai rūkytos žuvies, 1 stikl. majonezo, 3 citrinos, 2 šaukštai grietinės, nemaža šakelė krapų.Gaminimas Žuvį nulupti, supjaustyti gabalėliais. Citrinas kruopščiai nuplauti, iš vienos išspausti sultis, o kitas supjaustyti..
Recepto vertinimas:
Žuvies ir ryžių užkepėlėIngridientai:250 g ryžių, 300-500 g žuvies, 2 nemaži pomidorai, maža dežutė pievagrybių , didelė galva svogūno, nemaža morka, druska, pipirai, prieskoniai žuviai, 2-3 šaukštai grietinės, apie 100 g sviesto, apie 200 g fermentinio surio.Gaminimas Supjaus..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)
Vištienos troškinys su voveraitėmis (Jurgos)Ingridientai:1 litras šviežių voveraičių; Pora vištos ketvirčių arba filė; 1 nedidelis svogūnas; 4 didesnės bulvės; 300 g fermentinio sūrio; 2-3 skiltelės česnako; Švieži krapai ir petražolės; Vištienos arba bulvių prieskoniai; Drus..
Recepto vertinimas:
Midijų užkandis su kokosų-kario padažu (Video)
Midijų užkandis su kokosų-kario padažu (Video)Ingridientai:1 raudonoji paprika, 5 šviežių bazilikų lapeliai, 10 midijų, pakelis raudonojo kario padažo. Gaminimas Į nemažą aukštą puodą įpilame dvi stiklines vandens ir nustatę didelę kaitrą pakaitiname apie 1 minutę. Vandeniui ..
Recepto vertinimas: