Midijų užkandis su kokosų-kario padažu (Video)

Ingridientai:
1 raudonoji paprika,
5 šviežių bazilikų lapeliai,
10 midijų,
pakelis raudonojo kario padažo.
Gaminimas


Į nemažą aukštą puodą įpilame dvi stiklines vandens ir nustatę didelę kaitrą pakaitiname apie 1 minutę. Vandeniui pradėjus garuoti, sudedame midijas. Uždengę puodą dangčiu, verdame apie 5-7 minutes.

Susmulkiname baziliko lapelius taip, kad galėtume jais gražiai papuošti moliuskus. Papriką perpjauname pusiau, išimame sėklas. Vieną puselę dedame į lėkštės vidurį, kitą apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus. Puodą su išvirusiomis midijomis nukeliame nuo viryklės, palaukiame kol šiek tiek atvės.

Išėmę iš puodo, vieną geldelės dalį pašaliname ir išdėliojame į lėkštėje aplink papriką. Puošiame šviežiais baziliko lapeliais bei kepintos paprikos gabalėliais. Paruošiame padažą ir supilame į lėkštėje esančią papriką.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!