20 rezultatų ieškant "nedidelio"
Skumbrė su salieru Sudėtingumas: 1 Ingridientai: skumbrės (1,2–1,5 kg) druskos, pipirų citrinos sulčių poro mažos morkos pusės nedidelio saliero ryšelio petražolių krapų, kmynų 1–2 česnako skiltelės aliejaus šaukštas sviesto Gaminima..
Recepto vertinimas:
Mišrainė „Vasara“ Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 bulvės, 1 nedidelis pomidoras, pusė agurko, pusė nedidelio burokėlio, 1 morka, gabalėlis ropės, pusė obuolio, 50 g. aliejaus, 25 g. grietinės, citrinos sultys, cukrus, druska. Gaminimas: Virtas bulves ir burokėlį supjaustykite ..
Recepto vertinimas:
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle
Voveraičių ir vištienos užkepėlė su grietinėle Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 1 litras šviežių voveraičių, pora keptų (virtų) vištienos ketvirčių (arba file-tinka bet kokia paukštiena arba triušiena),1 nedidelio svogūno galvutė, 3-4 gana didelės bulvės, 300 gr sūrio (kuris..
Recepto vertinimas:
Liesas kugelis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 6 porcijoms paruošti reikia: 10 didelių bulvių; ¼ puodelio šaldyto kiaušinių produkto, atšildyto (frozen egg product, thawed); ½ puodelio lieso pieno; 1 nedidelio susmulkinto svogūno; 2 šaukštų aliejaus; druskos ir pipirų pagal skonį...
Recepto vertinimas:
Pupelių salotos su obuoliais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 stiklinės virtų pupelių, 5 rūgštūs obuoliai, 4 šaukštai sviesto, 4 šaukštai miltų, 2 stiklinės pupelių nuoviro, 2 šaukšteliai kmynų, Druska. Gaminimas: Supjaustytą obuolį pakepinti svieste. Ant pupelių uždėti 2 ša..
Recepto vertinimas:
Apkepti žiediniai kopūstaiIngridientai: Nedidelio žiedinio kopūsto kaušinių trupinių apvoliojimui druskos pipirų aliejaus Paruošimo būdas: Žiedinius kopūstus išskirstyti gabalėliais - šakelėmis ir apvirti pasūdytame vandenyje. Išplakti kiaušinius su pipirais ir dr..
Recepto vertinimas:
Didžkukuliai, cepelinai Ingridientai: 20 didelių bulvių, druskos Įdaras I 500 gramų jautienos nugarinės, 1 kiaušinio, 1 svogūno, pipirų, druskos, mairūno, Poros skiltelių česnako Įdaras II 400 gramų varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas sviesto, druskos, 2 šaukštai s..
Recepto vertinimas:
Pistacijų triufeliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1/3 stiklinės išgliaudytų pistacijos riešutų pusė stiklinės cukraus 1/4 stiklinės vandens 45g nesūdyto sviesto 250g trupinto tamsiojo šokolado 1/3 stiklinės grietinėlės 2 šaukšteliai brendžio arba konjako 1/3 stiklinės sijotų ..
Recepto vertinimas:
Studentiškos bulvės 2 Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porijoms reiks 4 vidutinio dydžio bulvių, 1 nedidelio svogūno, žiupsnelio druskos ir juodų maltų pipirų ( pagal skonį), aliejaus kepimui. Gaminimas: Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti per burokinę tark..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4-6 gabaliukai duonos, 20g. sviesto, 150-200g. grybų, 1 valg.šaukštas taukų, 2 arbta. šaukšteliai miltų, 1/2 stiklinės grietinės, 1/2 nedidelio svogūno, druskos, pipirų, 1-2 valg. šaukštai tarkuoto sūrio. Gaminimas: Duon..
Recepto vertinimas:
Bulvių vyniotinisIngridientai:800 g bulvių 1/2 stiklinės miltų 2 kiaušiniai 2 svogūnai 1/2 vnt. nedidelio saliero 200 g kopūstų 1/2 stiklinės vandens 3 šaukštai pomidorų padažo 3 šaukštai riebalų druskosGaminimasBulves nuskusti, išvirti, sutrinti ..
Recepto vertinimas:
Pieniška šviežių daržovių sriuba
Pieniška šviežių daržovių sriubaIngridientai:1 l pieno 1/2 l vandens 1 morka 2 bulvės 1 stiklinė žirnelių 1/5 nedidelio kopūsto 1 šaukštas sviesto druskosGaminimasĮ pasūdytą verdantį vandenį sudedame kubeliais supjaustytą morką, žirnelius ir susmulkintą kopūstą. P..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Špinatų salotos su braškėmisIngridientai:250 g šviežių špinatų, 500 g braškių. Padažui: 1/2 nedidelio svogūno, 3 šaukštai cukraus, 3 šaukštai šalto virinto vandens, 2 šaukštai baltojo vyno acto, 1/2 šaukšto garstyčių miltelių, 50 g aliejaus. Gaminimas Špinatus nupl..
Recepto vertinimas:
Vasaros salotosIngridientai:4-5 pomidorai, 2 svogūnų galvutės su laiškais, 1/2 nedidelio raudonojo svogūno galvutės, 2-3 trumpi agurkai arba 1 didelis agurkas, 4 šakelės šviežio baziliko, 100 g baltos senesnės duonos, 50 g raudonojo vyno acto, 75 g alyvų aliejaus, šviežiai malt�..
Recepto vertinimas:
Venecijos salotos su vištienaIngridientai:0,25 stiklinės razinų, 1 apelsino sulčių, 0,25 stiklinės kedro riešutų, 450 g šaltos gabaliukais supjaustytos virtos vištienos, nedidelio žiupsnelio maltų gvazdikėlių, 0,25 stiklinės šaltai spausto alyvų aliejaus, šaukštas vyno acto,..
Recepto vertinimas:
Omletas su morkomisIngridientai:Po 3 morkas ir bulves, 1/2 nedidelio svogūno, 2 šaukštai sviesto, šaukštelis aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Morkas ir bulves smulkiai sutarkuoti. Svogūną supjaustyti kubeliais. Sudėti prieskonius. Keptuvėje ištirpdyti sviestą su aliejumi, sudėt..
Recepto vertinimas:
Vištienos troškinysIngridientai:vištienos krūtinėlė, 3 didelės skiltelės česnako, 1 saldžioji paprika, puse nedidelio poro, truputis kario prieskonių, juodųjų maltų pipirų, sojos padažo, druskos.Gaminimas Labai smulkiai ir ilgomis juostelėmis supjaustome krūtinėlę, truputį ap..
Recepto vertinimas:
Šokoladiniai sausainiukaiIngridientai:300 g šokoladinės glazūros, 4 švieži kiaušinių tryniai, 300 g migdolų arba kedrų riešutų, 200 g cukraus pudros, nedidelė taurelė romo, kokoso drožlių, žiupsnelis džiovintų citrinų žievelių.Gaminimas Riešutus supjaustyti kuo smulkiau..
Recepto vertinimas:
Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmis
Saldžiųjų sūrelių desertas su braškėmisIngridientai:200 g. saldžiųjų varškės sūrelių4 šaukštai cukraus4 šaukštai želatinos1 pakelis braškių želės8-10 braškių0,5 stiklinės kokosų drožliųtruputis vanilinio cukrausGaminimasNedidelio dubenėlio vidų ištepame aliejumi. Į d..
Recepto vertinimas: