Šokoladiniai sausainiukai

Ingridientai:
300 g šokoladinės glazūros,
4 švieži kiaušinių tryniai,
300 g migdolų arba kedrų riešutų,
200 g cukraus pudros,
nedidelė taurelė romo,
kokoso drožlių,
žiupsnelis džiovintų citrinų žievelių.
Gaminimas
Riešutus supjaustyti kuo smulkiau. Šokoladinę glazūrą sugrūsti. Viską gerai išmaišyti su cukraus pudra, kiaušinių tryniais bei romu. Maišyti, kol tešla taps vientisa. IŠ tešlos suformuoti nedidelio dydžio pailgus sausainukus, apvolioti kokoso drožlėmis ir džiovintomis citrinų žievelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!