14 rezultatų ieškant "namines desreles"
Senovinė duonos sriuba Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: -1l vandens - 0,5 stiklinės grietinės - 1 stiklinės džiovintos “Naminės” duonos kūbelių duonos Truputi cukraus, druskos. Gaminimas: Pirmiausia reikia užvirinti vandenį ir įdėti kubeliais supj..
Recepto vertinimas:
Bulvių sriuba – guliašas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 0,5 l vandens (ir konservuoto sultinio kubelis) arba kaulų sultinio, 4 – 5 bulvės, 80 g lašinių, 3 šaukštai miltų, 1 svogūnas, 2 česnako skiltelės, druska, kmynai, pipirai, 200 g rūkytos naminės dešros arba jautienos kon..
Recepto vertinimas:
Medaus tortas su riešutais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 2,5 stiklinės miltų, 100 g medaus, 1 kiašinis, 100 g sviesto, 1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgšties, 20 susmulkintų graikini�..
Recepto vertinimas:
Naminės salotosIngridientai: 3-4 virtos buvės 1 did.virta morka 2 kietai virti kiaušiniai 1-2 rauginti agurkai mažas indelis žirnelių 100g majonezo Pipirų pagal skonį Gaminimas: Bulves, morkas , kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Viską sudėti į indą ir išmaišyti ..
Recepto vertinimas:
Medaus tortas su riešutėliais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.2,5 stiklinės miltų, 2.100 g medaus, 3.1 kiašinis, 4.100 g sviesto, 5.1-2 valgomieji šaukštai grietinės. Kremui: 6.1 stiklinė šaltos grietinės (geriau naminės), 7.1 stiklinės cukraus, šiek tiek citrinos rūgštie..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelės Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos, truputis sultinio, žarnų, stiklinė kmynų padažo. Gaminimas: Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ..
Recepto vertinimas:
Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu
Grietininis aguonų putėsis su abrikosų džemu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 20g tik naminio pieno, 3g aguonų, 3g želatino, 63g naminės grietinės, 40g kiaušinių baltymų, 20g cukraus, 50g abrikosų džemo, 10g krupniko. Gaminimas: 20g tik naminio pieno ir 3g ag..
Recepto vertinimas:
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos
Kaukazietiškai paruoštos dešrelės iš avienos Ingridientai:Dešrelėms: 500 g kepenėlių 200 g širdžių 300 g plaučių100 g avienos riebalų žarnų (apie 1–1,5 m)druskos lauro lapųkvapniųjų pipirų grūdeliųjuodųjų pipirų grūdeliųaliejaus apkeptičiobreliųrozmari..
Recepto vertinimas:
Naminės dešrelėsIngridientai:800 g kiaulienos, 2 svogūnai, česnako, pipirų, druskos ir truputis sultinio, žarnų, 1 stiklinė kmynų padažo.Gaminimas Mėsa sumalama mėsmale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogūnų, druskos ir truputį sultinio ar vandens (..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas su žemuogėmIngridientai:500g. naminės varškės, 125g. manų kruopų, 3 kiaušiniai, 150g. smulkaus cukraus, 5 stiklinės šviežių žemuogių, pakelis vanilinio cukraus pudros, kepimo miltelių, po žiupsnelį tarkuotų apelsino ir citrinos žievelių.Gaminimas Kiaušinių tr..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Varškės apkepas su juodaisiais serbentaisIngridientai:1kg. naminės varškės, 2 kiaušiniai, 450g. cukraus, stiklinė pieno, 700g. juodųjų serbentų.Gaminimas Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300 g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Kel..
Recepto vertinimas:
Olija Podrida troškinysIngridientai:250 g žirnių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 svogūnai, 1 skiltelė česnako, 250 g avienos, pusės porcijos vištienos sultinio arba paruoštos sriubos, 250g rūkyto kumpio, 3 česnakinės dešrelės, 150g naminės dešros, 1/2 balto kopūsto galv..
Recepto vertinimas:
NAMINĖS DEŠRELĖSIngridientai:800 g kiaulienos2 svogūnaičesnakopipirųdruskos ir truputis sultiniožarnųstiklinė kmynų padažoGaminimasMėsa sumalama mėsamale, pridedama prieskonių, susmulkinto česnako, supjaustytų svogū..
Recepto vertinimas:
Kepta duona su sūrio ir majonezo mase
Kepta duona su sūrio ir majonezo maseIngridientai:1 kg ,,Klaipėdos" naminės raikytos duonos (baltos);aliejaus;300 g fermentinio sūrio;8 šaukštelių majonezo;druskos;8 skiltelių česnako;trupučio juodųjų maltųjų pipirų.GaminimasFermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majone..
Recepto vertinimas: