VIŠTIENOS FILĖ KEPSNYS SU MUSTARDO PADAŽU

Ingridientai:
150 g vištienos filė be odos ir kaulų,
1 šaukštas sojos padažo,
1 šaukštas vyno acto balzamo.

Padažui:
1 apelsinas,
2 skiltelės česnako,
50 g cukinijos,
20 g cukraus,
30 g sviesto,
50 g likerio,
druskos.
Gaminimas
Vištienos filė pamarinuojame su sojos padažu ir vyno acto balzamu. Apkepame iš abiejų pusių keptuvėje ir 10 minučių kepame orkaitėje.
Neluptą apelsiną supjaustome nedideliais griežinėliais, cukinijas - lazdelėmis. Svieste pakepiname česnaką, sudedame apelsiną ir cukiniją. Pakepiname 3 min,
įberiame druskos, cukraus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!