8 rezultatų ieškant "mentes"
Raganos kepsnysTai gana greitas skanus ir sotus patiekalas Ingridientai : 4 porcijoms 4 delno dydžio kiaulienos mentės ar kumpio (galima gaminti ir iš kalakutienos) 1 -1,5 cm storio mėsos gabėlių 1 didelio svogūno pjastyto žiedelias 4 šaukštų kečupo 4 šaukštų majonezo 20..
Recepto vertinimas:
Elnienos ragu su raudonuoju vynu
Elnienos ragu su raudonuoju vynu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.800 g elnienos mentės be kaulo 2.1/2 šaukštelio pipirų 3.2 šaukštai miltų 4.4 šaukštai aliejaus 5.150 g svogūnų 6.3/8 l raudonojo vyno 7.1 laurų lapas, 8.2 gvazdikėliai 9.6 pipirų grūdeliai 10.150 g grietinės 11.1 ša..
Recepto vertinimas:
Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais
Stirniena, troškinta su pomidorais ir grybais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.750 g krūtininės arba mentės, 2.2 šaukštai riebalų, 3.3-4 dideli arba 8-10 mažų svogūnų, 4.200 g šviežių arba 150 g sūdytų grybų, 5.2 stiklinės pomidorų sulčių arba konservtuotų pomidorų, 6.1,..
Recepto vertinimas:
Jautienos drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1kg kojų, 2.1kg jautienos mentės, 3.2 morkos, 4.2 svogūnų galvutės, petražolės šaknis, 5.2 skiltelės česnako, 6.1 virtas kiaušinis, lauro lapelių, pipirų, 7.1 šaukštas druskos, petražolių lapelių. Gaminimas: Kojas ..
Recepto vertinimas:
Šašlykai su paprikų padažuIngridientai:Po 300 g kiaulės mentės ir kalakuto krūtinėlės, 3 svogūnai, pusė šaukštelio maltų pipirų, 3 skiltelės česnako, 6 šaukštai laimų sulčių, alyvuogių aliejaus, 4 šakelės kalendrų, po 2 šakeles mėtų ir petražolių, 50 g marinuotų aitr..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena su pievagrybiais
Troškinta veršiena su pievagrybiaisIngridientai:1,5kg veršienos su kaulu (mentės), 2 stikl. mėsos sultinio (gali būti iš kubelių), pusė stikl. grietinės, 500g pievagrybių, cukinija (300g), 3 morkos (200g), 2 svogūnai (100g), 2 skilt. česnako, 3 v.š. miltų, pusė stik..
Recepto vertinimas:
Virta jautiena su aštriu padažu
Virta jautiena su aštriu padažuIngridientai:1 kg jautienos (nugarinės, mentės), 1 stiklinė 3 proc. acto, pipirų, gvazdikėlių, druskos, lauro lapų pagal skonį. Padažui: 2 svogūnų galvutės, 3 šaukštai sviesto, 2 šaukštai miltų, 1 stiklinė grietinės, 2 kiaušiniai, 300 g džiovin..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos tištsriubė (Pozole)
Kiaulienos tištsriubė (Pozole)Ingridientai:6-8 porcijoms: 2 baltieji svogūnai; 6 česnako skiltelės; 2 mažos morkos; 3-4 šakelės šviežių kalendrų; 2 lauro lapai; 1 išdarinėta višta; Druska ir ką tik malti pipirai; ½-1 džiovinta aitrioji paprika (chile ancho); 600 g kiaulienos šo..
Recepto vertinimas: