22 rezultatų ieškant "melyniu uogiene"
Lašiša su mėlynių padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 4 lašišos gabalai 3 šaukštai lydyto sviesto Pusė šaukštelio pipirų 150 g mėlynių uogienės 2 šaukštai smulkintų svogūnų 2 skiltelės česnakų 1 šaukštelis čiobrelių 1 šaukštelis garstyčių 2 skiltelės citrinos Šau..
Recepto vertinimas:
Pyragas su uogiene Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 200 g. varškės 200 g. margarino arba sviesto ~3 stiklinės miltų Uogienės (mėlyniu, obuolių, ar dar kokios, tik nelabai skystos) vieno kiausinio baltymo Gaminimas: Tiesiog paprasčiausiai viską suminkyti.Tešla iškloti lygiai skardą.Truput..
Recepto vertinimas:
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis
Keksas su slyvomis ir mėlynėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g sviesto, 5 kiaušiniai, 3 tryniai, 400 g cukraus, 2 citrinos, 600 g miltų, 200 g krakmolo, 200 g džiovintų slyvų, 200 g razinų, 200 g džiovintų mėlynių, pakelis kepimo miltelių, margarino, džiūvėsėlių. Gaminimas:..
Recepto vertinimas:
Miško uogų salotos su ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 g žemuogių, mėlynių, aviečių, gervuogių, 2 šaukštai grietinėlės, 2 šaukštai kefyro, 2 šaukštai cukraus, ½ šaukštelio vanilinio cukraus, 200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, vanilinis cukrus suplakami. U..
Recepto vertinimas:
Paskrudintos uogos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g šviežių arba šaldytų uogų, pvz., mėlynių 200 ml liesos grietinės 75-100 ml geltonojo cukraus Gaminimas: Nustatykite 250° temperatūrą. Sudėkite uogas į 4 kepti orkaitėje tinkančias formeles. Užtepkite ant jų liesos grietin�..
Recepto vertinimas:
Mėlynių pyragasIngridientai: 200g sviesto 2 šaukštų grietinės 1 stiklinės cukraus 3 kiaušinių 600g miltų 0,5l mėlynių Gaminimas: Paruošiame trapią tešlą ir 30min ją laikome šaltai . Iš 4/5 tešlos iškočiojame lakštą ir įklojame į aliejumi pateptą formą . Sube..
Recepto vertinimas:
Ledų desertas su uogomisIngridientai: 400g ledų ( galima plombyro ar šokoladinių ) 175g raudonųjų serbentų 175g aviečių 50g cukraus pudros 30-40 ml grietinėlės 500g įvairių uogų (braškių , mėlynių aviečių , žemuogių) Gaminimas: Į dubenį suberti nuplautus raudonu..
Recepto vertinimas:
Miško uogų salotos su ledais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.250 g žemuogių, mėlynių, aviečių, gervuogių, 2.2 šaukštai grietinėlės, 3.2 šaukštai kefyro, 4.2 šaukštai cukraus, 5.½ šaukštelio vanilinio cukraus, 6.200 g ledų. Gaminimas: Grietinėlė, kefyras, vanilinis cu..
Recepto vertinimas:
Trijų spalvų tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 125 g sviesto 1 pakelis vanilinio cukraus 75 g cukraus 4 kiaušiniai 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės 150 g miltų 1 šaukštas kepimo miltelių (Kepimo milteliai) 2 šaukštai kak..
Recepto vertinimas:
Ispanų varškės tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr.cukraus, 1 litras skystos grietinėles, 600gr. varškės, pakelis sausainių , kurie nėra labai kieti, sviesto, mėlynių Gaminimas: Išlydyti sviestą, pertrinti sausainius ir sumaišyti masę. Ją iš..
Recepto vertinimas:
Mėlynių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kg mėlynių, 1kg cukraus, citrinos žievelės. Gaminimas: Uogos perrenkamos, nutraukomi koteliai, ir nuplaunamos. Po to suberiamos į dubenį, sluoksniuojant su cukrumi. Po 24 val., kai atsiranda sulčių, tame pačiam..
Recepto vertinimas:
Mėlynių šaltsriubėIngridientai:1,5 l vandens 1/2 l mėlynių 4 šaukštai cukraus cinamono Leistinukams: 1 kiaušinis 4-5 šaukštai miltų truputis cukraus ir druskosGaminimasParuošiame tešlą leistinukams. Į išplaktą kiaušinį suberia..
Recepto vertinimas:
Citrininis pudingas su uogomis
Citrininis pudingas su uogomisIngridientai:225g mėlynių, 25g minkšto sviesto, 100g rudojo cukraus, tarkuota citrinos žievelė ir sultys, šaukštas miltų, 2 kiaušiniai, 150ml pieno.Gaminimas 1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą ..
Recepto vertinimas:
Mėlynių šaltsriubėIngridientai:1,5l. pieno, 2 stiklinės mėlynių, 5 šaukšteliai cukraus.Gaminimas Mėlynės perrenkamos, nuplaunamos, sumaišomos su cukrumi ir užpilamos pienu. Vietoj pieno galima vartoti grietinėlę. ..
Recepto vertinimas:
Mėlynių sriuba su perlinėmis kruopomis
Mėlynių sriuba su perlinėmis kruopomisIngridientai:0,5 stiklinės perlinių kruopų, 3 stiklinės mėlynių, 1 stiklinė cukraus, 1 stiklinė grietinėlės, druskos, 2l. vandens.Gaminimas Mirkytos kruopos išverdamos truputį pasūdytame vandenyje. Kai suminkštėja, suberiamas cukrus, mėly..
Recepto vertinimas:
Skryliukai su mėlynėmisIngridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens tešlai užminkyti, l/2l. mėlynių, 100 g cukraus arba 1 stiklinė konservuotų mėlynių šaltanosiams, 50 g grietinės.Gaminimas Iš miltų, kiaušinio ir vandens užminkoma tešla. Plonai iškočiojama ir su..
Recepto vertinimas:
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolais
Mielinės tešlos pyragaičiai su migdolaisIngridientai:100 ml pieno, 20 g mielių, šaukštas cukraus, 350 g miltų, kiaušinis, 75 g sviesto, citrina, 100 g migdolų, 100 g maltų migdolų, 100 ml citrinų marmelado, 100 ml mėlynių marmelado sviesto (aptepti).Gaminimas Pieną pašildyti ir į j..
Recepto vertinimas:
Mėlynių ir jogurto desertasIngridientai:4 porcijos 300 g mėlynių, 800 g natūralaus jogurto, 200 ml plaktos grietinėlės, 12 mėtų lapelių.Gaminimas Mėlynes suspaudome ir išsukame su jogurtu. Į taures įdedame mėlynių ir jogurto mišinio, ant viršaus uždedame plaktos grietinėlės. P..
Recepto vertinimas:
Ledų, jogurto ir vaisių desertas
Ledų, jogurto ir vaisių desertasIngridientai:1 apelsinas; 1 nedidelis ananasas; 200 g mėlynių; 200 ml mėlynių skonio ledų; 200 ml citrinų skonio ledų; 1 valg. š. smulkintų riešutų (graikiškų, lazdyno ar migdolų); 200 ml lengvo jogurto; sausainiai papuošimui.Gaminimas Apelsiną nulu..
Recepto vertinimas:
MĖLYNIŲ UOGIENĖIngridientai:1kg mėlynių500g cukrausGaminimasUogas nuplauti, apdžiovinti. Mėlynes sudėti į indą, kuriame virsime ir pastatome virti ant silpnos ugnies. Po truputi supilame cukrų. Kai užverda, verdame dar apie 30 min. Paskui s..
Recepto vertinimas:
Mėlynių uogienė 2Ingridientai:1 kg mėlynių, 1,2 kg cukraus, 1 stiklinė vandens.GaminimasIš cukraus ir vandens išvirti sirupą. Į verdantį sirupą berti nuplautas mėlynes porcijomis. Subėrus paskutinę uogų porciją, vir..
Recepto vertinimas:
VAISINIS PYRAGASIngridientai:1 rabarbaras1 kriaušėbraškės stiklinnę1 abrikosomėlynių ir revuogių po stiklinę2 š. aromatizuoto atsto TEŠLAI:225 g. miltųžiupsnelis druskos70 g. cukraus 140 mg. pasuko(jogurto)110 g. sviestocukraus pudrosGaminimasIšmaišius 6 š. cukraus ir aromatizuo..
Recepto vertinimas: